Şimdi Ara

Sınava en yakın ygs denemesi hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ana kadar çözdüğünüz ygs denemelerinin hangisinden memnun kaldınız bir de palme 10 lu almayı düşünüyorum sizce iyimidir ?

• fem sımetrıden 5 liden su yenı cıkan sarı kapaklı denemeden memnun kaldım en yuksek puanları onda gordum cunku ahaha :D
  • Fem fem fem fem fem

Türkçe uzun
    Problem çok
    Fakat
    Fen kolay
    Sosyal çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dlxattack

fem sımetrıden 5 liden su yenı cıkan sarı kapaklı denemeden memnun kaldım en yuksek puanları onda gordum cunku ahaha :D

hedefin ne kaç yaptın özel değilse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Pierro -- 8 Mart 2014; 15:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

Fem fem fem fem fem

Türkçe uzun
    Problem çok
    Fakat
    Fen kolay
    Sosyal çöp

sadece fem denemeleri mi çözmeliyim başka yayınları da görmek iyi değilmidir sence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

Fem fem fem fem fem

Türkçe uzun
    Problem çok
    Fakat
    Fen kolay
    Sosyal çöp

sadece fem denemeleri mi çözmeliyim başka yayınları da görmek iyi değilmidir sence

Femin türkçe matına alışırsan diğerlerinden istediğin kadar çöz tabi soru tipi lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Marciano

quote:

Orijinalden alıntı: dlxattack

fem sımetrıden 5 liden su yenı cıkan sarı kapaklı denemeden memnun kaldım en yuksek puanları onda gordum cunku ahaha :D

hedefin ne kaç yaptın özel değilse

zamanda max 425 gormusken bundan full cektıgım oluyor sosu tryı matı bu sarıkapak fem denemesınden hedefım hacettepe hukuk ygs5ı ılk sınavda 410-430 arası ıle kapatmak ınsallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 8 Mart 2014; 16:14:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 hafta kaldı sınavın 15 li çıkmış deneme setini al her gün 1 er tane çöz yanına farklı bir tane daha alabilirsin tabi ama sınava en yakın sorular çıkmış sorulardır :D
  • finalin ygs dergileriyle verdiği denemelere ne diyosunuz arkadaşlar ben biriktirmiştim yakında çözmeye başlıcam ygs'ye paralel mi iyi mi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükhakan

2 hafta kaldı sınavın 15 li çıkmış deneme setini al her gün 1 er tane çöz yanına farklı bir tane daha alabilirsin tabi ama sınava en yakın sorular çıkmış sorulardır :D

bahsettiğiniz ürün linki yayınevi var mı ben göremedim bizim buralarda
  • fem 7 li deneme seti baya faydalı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt kral

fem 7 li deneme seti baya faydalı olacaktır.

+1. Kesinlikle FEM 7'li diyorum ve susuyorum. Türkçesi ygs ayarında, matematik orta ama etkileyici sorular da yok değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyadesiyle

quote:

+1. Kesinlikle FEM 7'li diyorum ve susuyorum. Türkçesi ygs ayarında, matematik orta ama etkileyici sorular da yok değil

kesinlikle hatta mat problemleri arasında düşündürme bakımından fark yok denebilir
  • quote:

quote:

quote:

kesinlikle hatta mat problemleri arasında düşündürme bakımından fark yok denebilir

• Shikari kullanıcısına yanıt
    teğet bile geçemez.gereksiz bence bende biriktirdim çözmüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

9 lu ???

• quote:

Orijinalden alıntı: makineleşmek

teğet bile geçemez.gereksiz bence bende biriktirdim çözmüyorum.

saol makineleşmek
  • Çözerken size stres yaşatacak her deneme iyidir.Gerçi heyecan da yaşatması gerekir ama bu bir tek Türkiye genellerinde olur sanırım

• bende fem 7 li var zaten buna ek olarak körfez çıkmış sorular deneme ve palme 10 lu almayı düşünüyorum sizce palme 10 lu mu yoksa fem 9 lu mu çöziyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.