Şimdi Ara

Sınava bir daha hazirlansan nolurr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu sene ygs giricem ama puanlarım kötü denemelerde 230-280 arası yapiyorum bildiğiniz gibi bu puan çok kötü seneye bir daha dershane desteğiyle çalıssam nolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çalış kardeşim daha önünde zaman var

• keremak35 K kullanıcısına yanıt
    1 seneni daha harcamış olursun derim. Daha 3 ay var bence sadece biraz daha sıklaştır çalışmalarını. Bu sayede 230-280 olan puan aralığını 300-350 yaparsın bu puanla güzel bir yere girebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumper400

1 seneni daha harcamış olursun derim. Daha 3 ay var bence sadece biraz daha sıklaştır çalışmalarını. Bu sayede 230-280 olan puan aralığını 300-350 yaparsın bu puanla güzel bir yere girebilirsin.

Matematiğim çok kötü ya diğer derslerim iyi sayılır ama matematikten 3-4 net anca çıkarabiliyorum

kardeşim anladığım kadarıyla sınava hazırlanmak istiyorum diyosun ama forumdan çıkamıyorsun. sana bir site veriyorum yorumun aşağısında bu siteye girip videoları izle kesinlikle ilk konudan başlarsan anlayacagını düşünüyorum.

http://www.mat-akademi.net/ bu sitede 0 dan başlayabilirsin ben üye olup videoları not alarak izledim ve puanımda 50-60 puan gibi bi artış olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

quote:

Matematiğim çok kötü ya diğer derslerim iyi sayılır ama matematikten 3-4 net anca çıkarabiliyorum

Mat kotuyse hic kasma 1 sene daha calis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kardeşim anladığım kadarıyla sınava hazırlanmak istiyorum diyosun ama forumdan çıkamıyorsun. sana bir site veriyorum yorumun aşağısında bu siteye girip videoları izle kesinlikle ilk konudan başlarsan anlayacagını düşünüyorum.

http://www.mat-akademi.net/ bu sitede 0 dan başlayabilirsin ben üye olup videoları not alarak izledim ve puanımda 50-60 puan gibi bi artış olmuştu.

Eyvallah kardeşem sağolasın siteye başlayayım bari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • igetsky kullanıcısına yanıt
    En fazla yapacagım 300 puan bende öylesine bi bölüme sırf okumak için gitmeyi düşünmüyorum seneye mata ağırlık verip 25 netlere çıkarmayı düşünüyorum

• Ne demek kasma? ya elinden geleni yap haci zaten bu sene kazanamadim tiktir et dersen hicbir sey degismez
    .

Adam akilli matematik calis gerisi hallolur

Bırak seneyi kendini avutma seneye diyerek kendini kandırıyosun. Çalış 3ay totonu sık olur bu iş.
  • Eğer matemategin kötuyse antremanlarla matematik kitabını öneririm sıfırdan başlatıyor bir araştır derim

• boşuna hazırlanma burda hazırlanmış hali var ve mezun olunca bir halt olmayacak üni oku iş ara bulama derken 10 sene geçiyor bidahamı dunyaya gelcez git çalış paranı kazan
  • quote:

Orijinalden alıntı: samanikkadin

Eğer matemategin kötuyse antremanlarla matematik kitabını öneririm sıfırdan başlatıyor bir araştır derim

Daha yeni aldım hocam başlıyacam bügün tam temel atmalık kitap

• quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

quote:

Orijinalden alıntı: samanikkadin

Eğer matemategin kötuyse antremanlarla matematik kitabını öneririm sıfırdan başlatıyor bir araştır derim

Daha yeni aldım hocam başlıyacam bügün tam temel atmalık kitap

Aklın yolu bir
    Acil başla vakit kaybetme ne kadar çalışırsan o kar

• çok fark olmuyo.bende 180 bin olmuştum tekrar hazırlandım 160 bin oldum.pişmanmısın dersen değilim ama olabilirsin.

• Daha 2.5 ay var neyin kafası bu git otur çalış iÅŸte olmadı seneye temel yapmış olursun. Şimdi olmayacak seneye bırakır çalışırım diyenlerin hiç biri çalışmıyor. O yüzden sınava hazırlanır gibi çalış. Lys ygs farketmez sen çalış.

Edit: forum yonetimi su turkce karakter sorununu bi an once cozun. Bu nedir lan yazdigim hic bir sey okunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melbourne Bounce -- 28 Aralık 2015; 12:56:06 >
  • Şimdi çalışmassan seneye çalışacaksın ne fark ediyor her türlü çalışacaksın en azından bu sene dene kendini gör

• daha çok var ciddi çalışırsan yaparsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneyi düşünme. Şimdi başla çalışmaya, konu konu gitti yere kadar bitir. Çok fazla yukseltebilirsin. Öyle olmasa bile seneye çok daha rahat edersin.

• bu seneki sınava yapabildiğin derece çalış gir, hem deneyim olur hemde seneye tekrar girersen biraz temel yapmış olursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.