Şimdi Ara

Sınava Az Kalınca Çalışma İsteksizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar su sınava az bı süre kaldığı günlerde çalışmak çok zor geliyor artık eskiden şevkle calısırdım ama artık çok sıktı acayip bı konsantrasyon eksikliği var.Bu problemi nasıl cozebılırım ne tavsiye edersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece sende yok hocam çoğu kişide var artık sona gelindiği için hadi bitsin de kurtulalım modunda herkes ben de iyi çalışırdım 1 ay öncesine kadar şimdi tık yok
  • OneForSorrow kullanıcısına yanıt
    Bide söyle bisey var.Bu günleri iyi degerlendırebılırsek yani çalışarak devam edebilirsek iyi sonuç geleceğinden hiçbir şüphem yok ama artık çok sıktı gerçekten.Biraz dısımızı sıkmalıyız farkındayim ama sıkamıyorum ya.

• hmssf kullanıcısına yanıt
    hocam evet zor ama bence sıkacaksak tam zamanı sınava boş kafayla giremeyiz yani bilgiler taze olmalı antremanlı şekilde girmeliyiz en azından buraya kadar getirdik geçen günlerin hatrına bırakmamalıyız bence
  • Aynı sıkıntı bende de var biraz önce bitsin çok bıktım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taaa başından beri calisanlar şimdi çok sıkıldi ve calismak istemiyor.Şimdi gaza yuklenenler ise son 1 ay akli basina gelenler hocam

• Hocam çok kafana takma çalışabiliyorsan çalış çalışamıyorsanda çok zorlama zorlayarak çalıışırsan pek verimli olmaz zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ders Çalışırken Süre Tutmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ygs bitip sonuçlar açıklanca tüm heyecan bitti gibi hissediyorum geçen sene de girdim ygs heyecanı bir farklı oluyor

• İşi sıkı tutmalıyız arkadaşlar.En azından sadece benim durumda olmamam ozguvenımı tazeledi.Artık yemeden ıcmeden calisırım galiba :D

• taktik maktik,utanmaca sıkılmaca yok beyler yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha gayret gösterelim

• Arkadaslar gaflete dusmeyin şeytanin oyunu bu tum senenizi hiç edip 1 senenize mal olabilir sabredin sabredenlerin sonu selamettir

• quote:

Orijinalden alıntı: izopropil

Taaa başından beri calisanlar şimdi çok sıkıldi ve calismak istemiyor.Şimdi gaza yuklenenler ise son 1 ay akli basina gelenler hocam

"Şimdi gaza yuklenenler ise son 1 ay akli basina gelenler hocam"

Adam beni anlatmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickim güzel mi

Arkadaslar gaflete dusmeyin şeytanin oyunu bu tum senenizi hiç edip 1 senenize mal olabilir sabredin sabredenlerin sonu selamettir

İki senedir bu sınava emek veriyorum, 10 gün gevşek çalıştım diye mi batacağım. Zaten salmıcaz ama yorulduk, tükendik

• 10-15 gün sıkcaksın dişini abicim sonra istediğin bölüme alcaklar seni

Sınava Az Kalınca Çalışma İsteksizliği
  • Bro bende 2 senedir emek veriyorum hem emin ol sen ne kadar tukendiysen ben 2 kati kadar tukendim sadece anlatmak istedigim son gunlerdeki bilgilerle her dersten 1-2 net fazla yapsan onlarda 1-2 bin kisi etkilese zaten cok sey degistiryor ama sen de hakli olabilirsin belki de ben biraz abartmis olabilirim

• Bende tam tersi, Nisan bomboş geçti hiç istek yoktu Mayıs da öyleydi ta ki son haftasına dek, ygs de de böyle olmuştu hep son 1 ay kala aklım başıma geliyor ve gaza basıyorum umarım yamulmam

• Valla hep 9-10 saat çalışınca cidden insan yoruluyor artık onu farkettim. Sınav yaklaşsa da bitse modundayız hepimiz. 8-9 saat çalışabiliyorum yine ama kendime ayırdığım zamanı sa derse ayırmam gerekiyormuş gibi hissediyorum son zamanlarımız diye. Diğer yanım da yoruldun artık yeter modunda sınav gelse de kurtulsak

• anasını satayım ya her gün çalışmamak için o kadar güzel bahaneler ve gerekçeler buluyorum ki en az 6 dalda oscara aday gösterilebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickim güzel mi

Bro bende 2 senedir emek veriyorum hem emin ol sen ne kadar tukendiysen ben 2 kati kadar tukendim sadece anlatmak istedigim son gunlerdeki bilgilerle her dersten 1-2 net fazla yapsan onlarda 1-2 bin kisi etkilese zaten cok sey degistiryor ama sen de hakli olabilirsin belki de ben biraz abartmis olabilirim

Sizin de istediğiniz yer olur inşallah

• Evet önemli geçen sene yarım puandan istediğim yere gidemedim, çok çok az daha çalışsaydım belki okuyordum şuan. Çok az bir süre kaldı ama ne kadar bakarsaniz o kadar kardır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.