Şimdi Ara

Sınava 3 gün kala moralman çöktüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu sene ikinci defa burada konu açıyorum. Mezunum. geçen sene ygs de 384 - 388 puan aldım ve mf 1 44.000 mf2 37.000 deydim. Lys de ise iyi bir sonuç çıkaramadım. Hedefim tıp olduğu için bir sene daha denemek istedim. Bu sene denemelerde hep 390-400 civarı puan aldım. Asıl amacım ygs olmadığı için bu puan yetiyordu. 30 binlerde olmak hedefime ulaşmam için yeterliydi. Her şey yolunda giderken bu hafta olduğumuz iki denemede 350 ve 360 puan aldım. Üstelik diğer sınavlarda 10-20 puan önünde olduğum veya aynı puan aldığım arkadaşlarım bana 40 - 50 puan fark attılar. Düşük almamın sebebi ise fen bölümü. Normalde 30 civarı yapıyorum. Geçen sene ygs de 32 yaptım. Ama bu sınavlarda çok düşük yaptım. Ve sınava 3 gün kala moralim taban yaptı. YGS için umutsuzluğa kapıldım.

Bu sıkıntımı burada sizlerle paylaştım çünkü içime atarsam daha da büyüyecekti. Bazılarınızın beni anlayacağını düşünüyorum.

• Aynisi bende de oluyor hic ummadigim insanlar geçiyor sinavda . ama ben gerçek sinav farkli olur diye düşünüyorum umarim yanilmam .
    Ne de olsa bunlar deneme.. Hem gecen sene yapmissin o kadar üzülme sakin bu sene rahat 400u gecersin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Barbossa.

Merhaba arkadaşlar bu sene ikinci defa burada konu açıyorum. Mezunum. geçen sene ygs de 384 - 388 puan aldım ve mf 1 44.000 mf2 37.000 deydim. Lys de ise iyi bir sonuç çıkaramadım. Hedefim tıp olduğu için bir sene daha denemek istedim. Bu sene denemelerde hep 390-400 civarı puan aldım. Asıl amacım ygs olmadığı için bu puan yetiyordu. 30 binlerde olmak hedefime ulaşmam için yeterliydi. Her şey yolunda giderken bu hafta olduğumuz iki denemede 350 ve 360 puan aldım. Üstelik diğer sınavlarda 10-20 puan önünde olduğum veya aynı puan aldığım arkadaşlarım bana 40 - 50 puan fark attılar. Düşük almamın sebebi ise fen bölümü. Normalde 30 civarı yapıyorum. Geçen sene ygs de 32 yaptım. Ama bu sınavlarda çok düşük yaptım. Ve sınava 3 gün kala moralim taban yaptı. YGS için umutsuzluğa kapıldım.

Bu sıkıntımı burada sizlerle paylaştım çünkü içime atarsam daha da büyüyecekti. Bazılarınızın beni anlayacağını düşünüyorum.

Feçen sene denemelerde kaç yapıyodun

• alın bunu burdan

• Sen sınav adamısın. Onlar deneme :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • naptın ygsde ?

@mk5555

@rapçi doktor

geçen sene 44 bindim bu sene 73

@mk5555

@rapçi doktor

hayırlısı olsun lysde ne durumdasın

Orijinalden alıntı: mk5555

quote:

geçen sene 44 bindim bu sene 73

@mk5555

@rapçi doktor

hayırlısı olsun lysde ne durumdasın

40 lara çekebileceğimi düşünyorum
  • dostum kusura bakma ama sırf lys ye ağırlık vermek hiç doğru değil bence bi kere ygs iyi-orta bişey gelse 3 ay vakitte birçok şey yapılır ama böyle olunca işte 73 binle nereye çekebilirsin ki yazık olmuş cidden

Orijinalden alıntı: Trident682

dostum kusura bakma ama sırf lys ye ağırlık vermek hiç doğru değil bence bi kere ygs iyi-orta bişey gelse 3 ay vakitte birçok şey yapılır ama böyle olunca işte 73 binle nereye çekebilirsin ki yazık olmuş cidden

Evet biliyorum. Yalnız 2 senelik tecrübeme göre söylüyorum ygs de şans faktörünün etkisi büyük.

quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

dostum kusura bakma ama sırf lys ye ağırlık vermek hiç doğru değil bence bi kere ygs iyi-orta bişey gelse 3 ay vakitte birçok şey yapılır ama böyle olunca işte 73 binle nereye çekebilirsin ki yazık olmuş cidden

Evet biliyorum. Yalnız 2 senelik tecrübeme göre söylüyorum ygs de şans faktörünün etkisi büyük.

evet orasına bende katılıyorum benimde 2. senem zaten mesela ben 50 bin yükseltirken arkadaşım 30 bin düşürdü netlerimizde aynıdı hemen hemen. bu kadar fark olabiliyo işte ygs de
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.