salı gününden beri yüksek ateş halsizlik ve şiddetli ishal vardı. salı günü 2 serum yedim hala geçmedi dün yine gittim titreme vardı, pcr testi istedi doktor. negatif çıktım. bugün ishal baş ağrısı ve sabaha kadar kol ağrısı çektim. elim kolum bağlı psikolojim bozuldu, bu sınava sadece çalışma değil psikolojik olarak da bakmak gerek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sınava 2 gün kala hastalanmak

-
-
benim de boynum tutuldu hocam ahahahahha
-
Hocam ciddi söylüyorum cinsiyetinizi ya da yöneliminizi bilmiyorum ama her kimden hoşlanıyorsanız o tarz ortamlarda takılın birkaç saat. Tinder indir falan böyle spotifydan şarkı dinle ben hiç o tarz dinlemesem de uzi makina diye bi şarkı var açıyorum bi kendime geliyorum gaza geliyorum. Biraz kafanı dağıt yoksa sınavda rahat olamazsın. Her şey dozunda güzel hocam. Sizin çektiğiniz rahatsızlıkların sebebinin stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Daha geçende bilimsel araştırma yapıldı stres olunca saç beyazlıyo stres bitince geri kendi haline dönüyor saçlar. O derece etkili yani..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam yazamıyorum bile dayanılmaz nir karın ağrısı var, dışarıya çıkmayı denicem ama kol ağrısı uyumadı 2 saat uyudum. sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kızlar için daha kötü bence regl falan sınav gününe gelirse kötü olur o sıcakta.Gerçi bazı haplarla erteleyebiliyorlarmış.
Çok geçmiş olsun.
Dostum anlattığın şeylerin benzerini hem teogda hem de 2020 aytde yaşamış birisi olarak söylüyorum ki eğer psikolojik ise sınav anında geçecektir, he covid veya başka bir hastalık ise şimdiden geçmiş olsun. Stres kaynaklı olduğunu düşünüyorsan bir ağrı kesici içip sınava gireceğin okulu ziyaret edebilirsin, o ortamı biraz olsun yaşamanın faydası olur emin ol.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam ilaç kullanıyorum, 3 gündür
etkisi baş ağrısı haricinde yok. çok tuvalete çıkıyorum ve uzuv ağrısı var
Aynısı bana oldu 15 kusur iğne 2 3 antibiyotik 4 serumla anca 8 gunde iyi olabildim sinavdan once seruma gidin sabah oyle girin bana kalirsa
hocam herkes stres diyor da hiç stres yok.
kan değelerinde enfeksiyon dedi biri ama o kadar da çok köyü değildi.
Bağırsak enfeksiyonu gecirdim ben 3gece +2 kere gündüz hastaneye gittim en son uzman doktor gordu ilaçlarla geçti ama son 2 haftada 8 gunum gitti. Umarim siz iyi bir sekilde sinava girersiniz
hocam grçmeyecek büyük ihtimal halsizlik de var. mezuna bırakmayı planlıyordum. 4 gündür zaten bunlarla uğraşıyorum bu ay hiç çalışmadım, hiç derken deneme bile toplasan 3 tane çözdüm
ne alaka hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-012141028ne alaka hocam
Valla ben de bilmiyorum hastalanmak deyince hep aklıma bu geliyor.Kendimi onların yerine koyuyorum da bu durumda sınava girip hele de o sıcakta soruları çözmek çok zor olurdu herhalde.
2 gün kala dikkatim azaldı
-
hocam ben 3 senedir hastayım neredeyse.çalışamìyorum ve yaşıtlarım benden çok ileride.ailemin benden beklentisi büyük çünkü empati yapamıyorlar.Kendileri başarılı olamamışlar ve benim başarılı olmak zorunda olduğumu düşünüyorlar.Bunu yaparken de beni hiç düşünmüyorlar.Geçmiş olsun bu arada
sağolasın hocam takma kafana
15+16'yı bırak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Are You Hitting On Me -- 25 Haziran 2021; 9:4:27 >
quote:
Orijinalden alıntı: Are You Hitting On Me
15+16'yı bırakhocam komik değil bu gece yine ağırdı 4 kere hastaneye gittim 4 günde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X