Şimdi Ara

3. kez sınava girişinde tıp kazananlar - 3. seneniz nasıl geçti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3. kez sınava girişinde tıp kazananlar, 3. seneniz nasıl geçti?

• Gecen yolda bir adamla karşılaştım mat öğretmeniymiş 32 yaşında sınava girmiş ve tıpı kazanmış umutunı yitirme trol cok burda bence yaş hiçbir şey için engel değildir ayrıca bu forumda 35 yaşında bir abimiz psikoloji istiyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magykalfyre kullanıcısına yanıt
    Ağustos 96 doğumluyum.19 yaşına ağustosta gireceğim.bu yıl 19 bin sıralamayla mezuna kalıyorum.seneye tıp Allah'ın izniyle garanti diyebilirim.ilk 3 bin hedefim var.yarım aklınla bana tavsiye mi veriyorsun? sıralaman falan ne olursa olsun.kurduğun cümlelerden zeka seviyen apaçık ortada.
  • up
  • Psikolojik bir arastirmada insana haz veren birinci olay ``manevi din değerleri `` ikincisi ise `` hedefe ulasma yolunda alinan hazdir ``. Burda dikkatinizi çektiyse ikincilik hedefe ulaşan insan değil o yolda olan insandır . Bunu zaten sosyal hayatta da sıkça görürüz . Meraklanmayın üçüncüsü de cinsellik :)

Son olarak da tavsiyem dar alanda sıçramak zordur geri çekilmesini bilmeli insan . Geri çekilsin ki hem sıçrayabilsin hem de geriyi görebilsin . Bu geriyi görebilme hem kişiye güçlü bir karakter hem de parayla satın alınamayacak bir tecrübe katar. Hayırlı forumlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz daha açık konuşsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoftPower

biraz daha açık konuşsan.

Sefa troll kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.kez mezun
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tuyuh kullanıcısına yanıt
    belli oluyor
  • bizim hoca var matematikçi 36 yaşında sanırım hukuk kazandı gaziantep'te
  • Artano kullanıcısına yanıt
    ne alaka şimdi
  • benim anlamadığım gerçekten 3.kez giripte kazanamayan arkadaşlar var bu forumda nedeni nedir bunun ? bazıları var hele ilk girişimde kazanıyor bukadar zor mu bu tıp olayı tamam zor ama 3 senede çok değilmi yav
  • godblesyouwbdcbuddy0 kullanıcısına yanıt
    ilk girişte kazanmak gerçekten zor.ama 2. girişte zor değil.benim ygs den birkaç gün önce özel bir problemden dolayı sınav kötü geçti.lys de toparladım ama 19 binde kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoftPower -- 31 Temmuz 2015; 22:52:52 >
  • SoftPower S kullanıcısına yanıt
    hocam full lys kasmayla olmuyor mu 1 yıl lys kassak tabi ygs de ama lys kadar değil tabi
    full lys ile olmaz.lys yi extrem derecede iyi yaparsan yani mesala hepsinden 1 yanlış boş yok gibi bu şekilde yaparsan olabilir.ama bu da çok çok zor.eleyici sorular birden fazla çıkıyor.eğer ilk 10 bin tıp hedefliyorsan ygs ve lys nin her ikisini de iyi yapmak zorundasın.ben ygs den 5 mat sorusu daha yapsaydım şu anda tıp fakültesindeydim ama olmadı.
    hocam bende çalışmaya başladım baya gelecek sene giricem sınavada şöyle 450 470 arası bir puan istiyorum diş okumak istiyorum yani tıpa göre kolaydır herhalde lys kassam 1 yıl kazanabilirmiyim ygs de kasıcam tabi bu arada ygs lys 2017 de kalkıcak diyorlar inşalalh kalkmaz biz son kez girmiş oluruz yoksa mezuna kalsan kalamazsın nasıl olcak merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godblesyouwbdcbuddy0 -- 31 Temmuz 2015; 23:51:31 >
    çok karamsar davranıyorsun.iyi ve doğru çalıştıktan sonra Allah'tan bir şey olmazsa hedefine ulaşırsın.sınava ilk
    girişin mi iki mi üç mü olacak?ayrıca 450 470 alırsan tıpa da gidebilirsin.tabi sıralamaya bağlı da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoftPower -- 1 Ağustos 2015; 0:16:21 >
    ilk girişim hocam 2. kez girmeye kalkışsam giremiycem herhalde :( ygs lys kalkıcak diyorlarda bari 2 kez gireydik
    ygs lys kalkacak söylentisi 2 yılda bir oluyor.temelin sağlamsa ilk sene kazanırsın.
    hocam umarım kalkmaz ya 1. yılda kazanacağıma inanmıyorum açıkcası bu arada temelden kastınız nedir anlayamadım ? ama umarım kalkmaz ygs lys 2 3 yıl
    yani lisede iyi çalıştıysanız, konuların tamamına aşinaysanız, temeliniz oluşmuş demektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.