Şimdi Ara

SINAVA 18 GÜN KALA GÜNLÜK RUTİNİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kalan zamanı saat saat kayıt altına almaya karar verdim. Artık vakti verimsiz kullanma lüksümüz yok. Yarından itibaren günlük planım:

Çalışma Saatleri:

08.00-13.15
    14.00-17.30
    18.00-20.00
    21.00-22.30

08.00-10.15 => eksik konu çalış
    10.15-13.15 => deneme
    14.00-17.30 / 18.00-20.00 => konu tekrarı ve alan denemesi
    21.00-22.30 => alan denemesi

Tekrar planım:

Bu hafta: Fizik ve Matematik ağırlıkta.
    Haftaya: Kimya ve Biyoloji.

Hedef:
    Fende eksik konuları tamamlamak, eski konuları tekrar etmek ve yorum yeteneğini geliştirmek. Matematikte sıkıntı yaşadığım soru tiplerini aşmak. Yeterli soru çözmediğim konulardan biraz daha soru çözmek ve değişik soru tipleri görmek. Çözdüğüm eski kaynakları hızlıca taramak. 345 ve Acil denemelerini bitirmek.
    AYT 75 üstüne çıkmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• netler nasıl
  • ibiaktass kullanıcısına yanıt
    Tyt 100 - 120 arası
    AYT 65 - 70 arası (fakat ayrı ayrı en iyi ve sınava yakın formattaki fen ve mat denemelerimi birleştirince 75 ediyor)

• iyi netler hocam benim de ayt 70-75 arası son zamanlarda fen düştü sağlam bir fen tekrarı yapacağım tyt 95-105 arası bir yer ama tavsiye edebileceğin bir şey var mı ekstra olarak tavsiyem bu programda yemeği çok yeme ben de bir ara bu yoğunlukta çalışıyordum bir oturuşta çok yersen bir saat gidiyordu beyin ama az az atıştır fındık ceviz gibi enerjini iyi tutuar bunlar
  • gene birileri sınavın içinden geçmiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ibiaktass kullanıcısına yanıt
    Hocam kalan zamanda tavsiye edebileceğim şey özgüveni yükseltmek ve soğukkanlılığı korumak olabilir. Ben de 1 hafta fen tekrarı yapmayı düşünüyorum. Fizik netlerim 10-12 civarı geliyordu, Palme'nin el kitabından genelde yanlışımın geldiği konuları şöyle bi 1 saat kadar okudum son 2 denemedir 13-1 geliyor. El kitapları bu dönemde faydalı olabilir.

• Edit: Bunu yazdıktan sonraki bir denememde 75'i gördüm bu arada. Şimdiki hedefim 77-78'leri hatta mümkünse sınava kadar 80'i görmek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 9 saat ders çalışmak.
    6 yıl önce açıldı
    HAFTADA 1 GÜN DİNLENMEK
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ksenophanes17 K kullanıcısına yanıt
    Hocam fizikten el kitabı almak mantıklı mı sizce? Biyolojiden aldım ama diğer dersler için alsam mı karar veremedim. Siz nasıl buldunuz?
  • Tightrope kullanıcısına yanıt
    Şu an benim elimdekini baya beğendim. Ama biraz da öğrenciye bağlı. Temelin varsa konuları biliyorsan hızlıca tekrar etmiş olursun. Ama daha detaylı bi tekrara ihtiyacın varsa ders kitapları veya konu anlatımlı kitaplardan gidebilirsin. Tabi kalan zamanı da dikkate alarak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.