Şimdi Ara

haftada 40 saat ders çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar,ben mezunujm geçen sene hiç çalışmadım sayısal 400k geldi şimdi ise haftada 40 saat civarı çalışıyorum(özel derslerle beraber)sizce ilk 50 bine çekebilir miyim tavsiyeleriniz neler olur acaba??

• Eylül Ekim'de yeter ama ileride artması lazım 400k den kaldıysan temel yoktur bu hızla gidersen yetişmez ya da denemeye zaman kalmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

hocam lise boyunca çalıştım ama sağlık problemim çıktı son sene hiç çalışmadım hatta sene boyunca sadece 1 deneme çözdüm,sınavdada bazı sorulara üşengeçliğimden bakmadım bile böyle geldi sonuç

• O zaman durum daha iyi yine de ileride arttırın bence hocam. Bir gün çalışmadığınızı varsayarsak haftada 50 saat çalışsanız güzel olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

hocam yavaş yavaş ilerliyorum günde 1 saatle başladım buralara geldim 1 2 aya o seviyeye gelirim herhalde

• Hocam, 40 saat şu an için iyi gibi. Benim de görmem lazım da bakalım.
    Sizin günlük telefon kullanımınız kaç saat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NEGANYRSA kullanıcısına yanıt

daha çok bilgisayarda takılıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam, tahmini toplam kaçtır. Benim mesela 7 8 saat telefona bakıyorum. 2 3 saat bilgisayardan ders videosu farklı şeyler +10 oluyordur.

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt

kendimi bildim bileli telefonda çok vakit geçirmem öyle uzun uzun kısa kısa girerim sık girerim belki 1 2 saattir

• Why not

• Yavaş yavaş arttırırsınız hocam bu saat hesaplarından çok elinizden geldiği kadar çalışmaya çalışın. Sizin için şu an en önemlisi iyi bir matematik temeli atmak ve tyt den hızlı çıkmak. Çalışabildiğiniz kadar çalışın gerektiği yerlerde abanın neden olmasın.

• up sonuç noldu

• adam ozel sektorde calisiyor gibi saat hesaplamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.