Şimdi Ara

Sınav stresi beni delirtti, ailemle aramı bozdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10-15 gündür her gün aralıksız halde annemle kavga ediyorum.Hayatımın en büyük kavgalarını şu 2 haftadır ediyorum diyebilirim.Sürekli şu evden gitsem de kurtulsam diyorum, şehirdışında okuma isteğim hiç yoktu şimdi kaçıcak yer arıyorum şu 1 haftadır.. Sınav stresinden galiba çünkü daha önceden böyle bi insan değilim iyice terbiyesizleştim herşeye karşı gelmeye başladım çenem düştü vs vs.. sınav stresinden tek böyle olan ben miyim arkadaşlar sınav bitince geçer mi dersiniz? ailemle aram bozuldu resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badman95 -- 11 Haziran 2014; 0:51:58 >

• tek ben mi böyleyim ? :/
  • Aynen herkese trip atıyorum ki hayatta şimdiye kadar hiç yapmadığım bir şeydi
  • epratikulum E kullanıcısına yanıt
    inşallah sınavdan sonra hemen geçer yoksa sevenim kalmayacak valla
  • Kimseyle konusmamaya calus, ben soyutladim kendimi haa ama uzuluyolar benim icin, 2. Hafta kaldi zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gayet normal davranıyorum, onlara niye yansıtıyorsun kendi derdini
  • Gergin cunku
    En ufak harekete alinir insan gergin olunca
    Evet, gergin oldugunun farkina varip dikkatli olmasi gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kadınlar beni mahvetti
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @CukulataideDomates Dostum yemek yerken yada tv arası filan verdiğimde muhakkak bir arada oluyoruz çok çok fazla ders çalışan biri olmadığımdan. Bir yerlerden tartışma çıkıyor ama deneyeceğim kendimi soyutlamayı

@Tony.Stark onlara direk yansıtmıyorum muhakkak bir yerlerden tartışma çıkıyor ben büyütüyorum olayı ve sürekli muhalefet oluyorum birşeylere farkında olmadan
  • Sınav biter yine ailene kalırsın, o yüzden sakin ol kimseyi incitme.
  • Bence siz abartıyorsunuz ben mezunum ne gecen yıl böyle seyler yasadım ne de bu yıl.

• ygs'den önce biz de aynıydık, sonuçlar iyi gelince düzeldik artık bi'şey demiyorlar
  • Aynı durumdayız tek fark ben sınav yüzünden değil mezuna kalma muhabbeti yüzünden gerginim.

• Bende herkesten kaçmaya başladım,yalnız kalmak istiyorum
  • anlatpanpadinliyom A kullanıcısına yanıt
    aynen o da var o konu açılınca zaten deliriyorum
  • badman95 B kullanıcısına yanıt
    Sanırım lys ye giricez doğru düzgün biyer olmadığını görücekler anca o zaman ikna olucaklar ama o zamanda hayatı dahada bi zehir etçekler.Yapçak bişey yok bu işin kuralı bu,böyle gelmiş böyle gider...
  • anlatpanpadinliyom A kullanıcısına yanıt
    şimdiden söylüyorlar zaten seneye seni bu kadar rahat bırakmayız bu kadar alttan almayız diye, hadi hayırlısı artık
  • badman95 B kullanıcısına yanıt
    İlk başlarda sıkarlarda sonra gene eski üsul olur.Zaten büyük ihtimalle ygs 2016 da kalkmış olur o yüzden son şansımız iyi asılmak lazım.Senenin en başından.
  • Benim ailemle sorun cikmadi ama kafayi yiycem bu sene de olmayacak diye. emeklerimin karsiligini alamam diye cok korkuyorum az once fem 9lunun 3. denemesini cozeyim dedim moral 0 yarisinda biraktim. Acaba bu saatten sonra mati birakip fene mi asilsam netlerim yukselmeyecek gibi

• Benimkiler uyuz hakediyorlar.

Konuşmuyorum tavır koydum. Sebebi pazar günü babaannemleri yaylaya götürecekmiş beni sınav yerine bırakamayacakmış. Başka zaman mı yok anlamadım ki. Üvey evlat falanım heralde. Zaten durdular durdular bu sene bunlara bişey oldu.

Elim para tutana kadar ayıya dayı diyecez artık.

• yorumlara bakıyorumda iyi çocuklarız aslında sınav ne hale getiriyor bizi gerçekten bende anlamış değilim hele bu aralar terbiyesizleştim demen varya kardeşim cidden üzüldüm çok samimi geldi bana hakikaten insanı çok yıpratıyor ya ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.