Şimdi Ara

Sınav Senesi Telefon ,bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar. Geçen sene tyt13k ve ayt 24k sayisal ile mezuna kaldım. Bu sene dersane vs istemedim istemedim derken ders falan görmüyorum. Bir dersaneye etüt için sabah 9 akşam 11 için kaydoldum ve bir de haftalik tyt denemesi var kurum yapıyor. Hafta içi 5 gün sabah 9 da başliyorum 2 saat aram var 5'e kadar hemen hemen 40dk'lık 7 periyot ders çalııyorum ortalama 5 saat yani. Geçen denemeden 105 net yaptım tyt denemesi.Ama dershaneden eve geldiğimde ise çok pis telefonla veya bilgisayarla uğraşmaya başlıyorum. Minecraft call of duty oynuyorum. Sizce ne yapmalıyım? İkinci dönem daha fazla çalışıcağım elbette ama bir yandan da geçen seneki gibi kendimi sıkmak istemiyorum sonra 1 1,5 ay yatınca sınava odaklanma her şeyi hatırlama veya ayt provası falan olmuyor. Haliyle olmadı da. Tavsiyeleriniz var mı ayrıca? Yeni ayt kaynaklari alacağım tavsiyeleriniz nelerdir. Sayısal için bol bol yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzakDiyardanYemekler -- 8 Ekim 2020; 21:23:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mxpayne

Hocam mesela kaç saat oynuyorsunuz? Mesela ben dersten sonra 2 saat falan oyum oynuyorum

Ya şöyle eve geldikten sonra yarın için yapılan hazırlık vs hariç akşamları full boşum şu an. İleride sıkılma korkum var fena.

• Ben oyunları ağlaya ağlaya silmiştim.

• Valla bilmiyorum. Yapacak pek bir şey de yok o saatlerde. Zaten konular tam hemen hemen tekrar ve b bol pratik yapıyorum. Akşamlari da böyle boş iste.

• hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    Ben 500’den kalanı gördüm. Herkesin kendi bileceği iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-88BB6CDAE

dersten sonra 2 saat vaktin kalıyorsa kendini 500k ya hazırla

Bilgisayarın düğmesine her bastığınızda sıralamanız 5k düşüyormuş. Kesin bilgi yayalım.  

Bunun yansıması olurdu hayata ve ülkeye.
  • benim arkadaş da 21kdan kaldı sonra baya iyi yaptı

• Dostum bilgisayar bu kadar meşgul ediyorsa kafanda kökten bitirmelisin bence. Oyunları silmek de işe yarar ama acı verir, silmek istemezsen kafanda bitirmelisin. Mezun yılımda ben oyun moyun tamamiyle kesmiştim çünkü eğer başlarsam bırakamazdım. Bir kere daha, son el falan derken devam edeceğimi düşünüyordum. Sana tavsiyem budur. Oynayarak kazananlar da olabilir ama ben risk almak istememiştim. Kendini kontrol edeceğini düşünüyorsan senin bileceğin iş.

Dershaneye gitmiştim, konuları oradan dinliyordum ama telefonu kaldırmadım çünkü soru çözümlere oradan ulaştım. Instayı silmiştim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Y. -- 10 Ekim 2020; 9:33:26 >

Orijinalden alıntı: haleptıplı

hocam anlamadım ik dediğinizi dershane falan istemediniz sonra kayıt mı oldunuz yoksa geçen sene mi dershanesizdi

Gecen sene derehaneye gittim. Şimdi de gidiyorum tek farkı bu sene ders görmüyorum. Etüt ve deneme var yalnızca.

Call of duty falan sildim hep. Bilgisyar oynamayalı bayağı kötüleşmiş. Çok fena kasıyor. Zaten eskiydi biraz. Dedim simdi ekran kartı falan yanar bisey olur. Babam ağzıma sıçar:D. İlkokula giden kız kardeşimin canlı dersleri falan var çünkü:D. 0 A.D. diye bir oyun var yalnız o kaldı. Galiba en iyisi oynamamak seneye kaliteli bir seyler aldırırım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzakDiyardanYemekler -- 10 Ekim 2020; 15:19:55 >

• Hocam minecraft fena sardı 7 yıldır bırakamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kedipatisi

Hocam etütlerde ne yapıyorsunuz tam olarak? Soru çözümü mü?

Evet hocam. Konu tekrarı gerekirse yapıyorumm genelde full soru cözümü.

• Dinlenmeden tabi ki olmaz.Bence en mantıklı olan belli bir saate kadar çalışıp kendine izin vermek.Rutinin nasil bilmem ama mesela 11'e kadar çalışıp sonra istediğin kadar oyun oynayıp 1-1.5 gibi uyu.Sabah da 8 gibi kalksan iyidir.Gün içinde elin telefon bilgisayara gitmesin
    Kaynak tavsiyesi istemişsin
    Ayt kimya:345 ve 3D
    Ayt fizik:Karaağaç,mf kazanım,nihat bilgin,yayın denizi alternatif çok fazla fizikte
    Ayt biyoloji:mf kazanım,fen bilimleri,belki apotemi
    Ayt matematik:Klasik zaten apotemi fasikül,acil
    Ayt geometri:Zaten bilinen yayınların aksine belki sonuç derece soru bankası alabilirsin ama o biraz zor.Acil+apotemi (yeni çıkmış sanırım,incelemedim ama iyidir herhalde) onlar yeterli olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35795D2D6 -- 11 Ekim 2020; 0:37:24 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.