Arkadaşlar. Geçen sene tyt13k ve ayt 24k sayisal ile mezuna kaldım. Bu sene dersane vs istemedim istemedim derken ders falan görmüyorum. Bir dersaneye etüt için sabah 9 akşam 11 için kaydoldum ve bir de haftalik tyt denemesi var kurum yapıyor. Hafta içi 5 gün sabah 9 da başliyorum 2 saat aram var 5'e kadar hemen hemen 40dk'lık 7 periyot ders çalııyorum ortalama 5 saat yani. Geçen denemeden 105 net yaptım tyt denemesi.Ama dershaneden eve geldiğimde ise çok pis telefonla veya bilgisayarla uğraşmaya başlıyorum. Minecraft call of duty oynuyorum. Sizce ne yapmalıyım? İkinci dönem daha fazla çalışıcağım elbette ama bir yandan da geçen seneki gibi kendimi sıkmak istemiyorum sonra 1 1,5 ay yatınca sınava odaklanma her şeyi hatırlama veya ayt provası falan olmuyor. Haliyle olmadı da. Tavsiyeleriniz var mı ayrıca? Yeni ayt kaynaklari alacağım tavsiyeleriniz nelerdir. Sayısal için bol bol yazarsanız sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzakDiyardanYemekler -- 8 Ekim 2020; 21:23:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |