Şimdi Ara

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.033
Cevap
706
Favori
942.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gandalff

quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Şınavı 80-100 Arasında
    Barfiksi 20 tane çekebiliyorum.
    Fakat görüntü olarak öyle abartılıcak bir değişim olmadı bu aşamaya gelene kadar.
    Güç kazanıldı elbette fazlasıyla.
    Peki bundan daha ilerisi için ne yapılabilir?

görüntün nasıl ?

şınavları artık tek kol ya da patlayıcı çek

Şınav, Mekik ve Barfiks Programları

barfiksi de tek elle yapmaya çalış hocam maşallahın var.

Tamam bunudamı set halinde yapayım barfiks tek elle zor olur sanıyorum ama şınavı çekebilirim.
    Nasıl bir program uygulamalıyım?
    Bu fotoğraf birkaç ay öncesine ait fakat ben daha fazla hacim kazanmak istiyorum özellikle kol ve göğüs kasları bakımından.
    Body haricinde kendi vücut ağırlığımla yapabileceğim hareketler olursa daha iyi olur çünkü kalıcı olmasından yanayım.
    Şınav, Mekik ve Barfiks Programları

• Anladım bunlar dahada geliştirir diyorsun yani,Barfikse normal devam edeyimmi yoksa tel el çekme haricinde başka teknikler varmı ondada daha fazla hacim için.
    Body yapmadım sadece vücut ağırlığımla çalıştım şınav barfiks vb şeyler ile.
    Teşekkürler ilgilendiğin için.
  • Yaş 18.
    Anladım tabi onuda yaparım o zaman özellikle omuzları geliştirmek istiyorum fakat temel hareketler bunlar herhalde?
  • mesajım kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: messi49

Bugün bi denedim oruçtan sonra 25 yaptım Şınav olarak.Sonra 3.haftanın 2.gün 21-25 programına başladım.14'ü yaptım.19'u yaptım ama zorlanarak.Sonra 14 bir tane daha vardı yapamadım 5 dakka falan dinlendim ondan sonra oldu.Acaba 90 veya 120 saniyeden fazla ara verince program aksıyor mu ?

hemen 3. haftadan mı başladın? sanırım öyle yapmışsın. 1. haftadan başlaman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

quote:

Bugün bi denedim oruçtan sonra 25 yaptım Şınav olarak.Sonra 3.haftanın 2.gün 21-25 programına başladım.14'ü yaptım.19'u yaptım ama zorlanarak.Sonra 14 bir tane daha vardı yapamadım 5 dakka falan dinlendim ondan sonra oldu.Acaba 90 veya 120 saniyeden fazla ara verince program aksıyor mu ?

hemen 3. haftadan mı başladın? sanırım öyle yapmışsın. 1. haftadan başlaman gerekiyor.

Evet direk 3.haftadan başladım şimdi daha dikkatlı bakınca hata yaptığımı anladım.Bide mesela dün 3.haftanın 21-25 2.gün programında ilk'ten 14 yaptım,sonra 19 yaptım,sonra biraz zorlandım yine 14 yaptım 60-90 saniye araları dinlendim ve geriye 1 tane daha 14 ve bide en az 19 kaldı.14'ü 5 dakika sonra yaptım gücüm yetmedi 90 saniye arayla o kadar yapmaya.Ondan 10 dakka sonrada 22 yaptım.Mesela hiç yorgun olmasam bile en fazla 25 oluyor oda 23'ü nizami gibi son 2'de falan artık bocalıyorum.Acaba hiç denemesem diyede düşünüyorum çünkü harbiden +50 üstüne çıkmak şimdilik hayal gibi geliyor :)

• 5. haftayı bitirmiştim ramazandan önce 6'ya başlayamadan ramazan girdi bıraktım ben de. 55-65 arası çekebiliyodum 5. hafta da. kas konusunda göğsü çok geliştiriyo özellikle ama kollar için pek bi yararı yok arka kolu şekillendiriyo sadece. ben de öyle oldu en azından. ramazan bitsin de 3. haftadan başlarız tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayzerSozze -- 15 Ağustos 2012; 5:55:57 >
  • Ben de başlıyorum, yaşım 15, 15 tane çekebildim ilk denemede.
  • quote:

quote:

quote:

Evet direk 3.haftadan başladım şimdi daha dikkatlı bakınca hata yaptığımı anladım.Bide mesela dün 3.haftanın 21-25 2.gün programında ilk'ten 14 yaptım,sonra 19 yaptım,sonra biraz zorlandım yine 14 yaptım 60-90 saniye araları dinlendim ve geriye 1 tane daha 14 ve bide en az 19 kaldı.14'ü 5 dakika sonra yaptım gücüm yetmedi 90 saniye arayla o kadar yapmaya.Ondan 10 dakka sonrada 22 yaptım.Mesela hiç yorgun olmasam bile en fazla 25 oluyor oda 23'ü nizami gibi son 2'de falan artık bocalıyorum.Acaba hiç denemesem diyede düşünüyorum çünkü harbiden +50 üstüne çıkmak şimdilik hayal gibi geliyor :)

ya nurada direk bir kere 1000 şınava zorlayın diye de program yazabilirlerdi. bu şekil kondisyon yüklenir ama. azar azar ve arttırarak. arttırmadan her gün 20 şınav çektiğini düşün. bir zaman sonra belki 30 tane çekemeyeceksin ama o 20 taneyi çok ama çok rahat çekeceksin. gittikçe artan ve yeterince dinlenme süresi olan bir program. sana tavsiyem 2'den başlaman. ben test şınavında 20 çekktim ama 3. seviyeden değil de 2. seviyeden başladım bilerek. varsın 6 haftada değil de 10 haftada ulaşayım 100 şınava. ama aksatmamak gerek. malum Ramazan ve iş şartlarımdan dolayı aksatmam umarım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya nurada direk bir kere 1000 şınava zorlayın diye de program yazabilirlerdi. bu şekil kondisyon yüklenir ama. azar azar ve arttırarak. arttırmadan her gün 20 şınav çektiğini düşün. bir zaman sonra belki 30 tane çekemeyeceksin ama o 20 taneyi çok ama çok rahat çekeceksin. gittikçe artan ve yeterince dinlenme süresi olan bir program. sana tavsiyem 2'den başlaman. ben test şınavında 20 çekktim ama 3. seviyeden değil de 2. seviyeden başladım bilerek. varsın 6 haftada değil de 10 haftada ulaşayım 100 şınava. ama aksatmamak gerek. malum Ramazan ve iş şartlarımdan dolayı aksatmam umarım.

aynen öyle.Ramazanda var ondan biraz sıkıntı oluyor.Zaten 6 hafta değil ben 12 haftada 100 şınav yapsam bile bana göre çok iyidir.Ramazandan sonra daha programlı idmanlı şekilde yaparım şimdi zaten aksam yemek yiyorum şişiyorum sonrada sokağa çık gel dolaş falan derken vakit kalmıyor gibi idmanı tam yapmaya

• Şınav çekemiyorum ben eskiden 10'da olsa çekebiliyordum..Bunları ramazandan sonra deneyeceğim inşallah faydası olur..
  • BARFIKSIN RESIMLERINI DE GUUNCELLERMISINIZ
  • Yumruk şınavıı bilekleri güçlendirir mi??
  • Neredeyse 3 sene önce açılmış bir konu.... Bu zaman zarfında bu programı uygulayanlar ne durumdan ne duruma geldiklerini yazarlarsa en azından bu programa başlamak isteyenlere bir yol gösterecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frekans33

Neredeyse 3 sene önce açılmış bir konu.... Bu zaman zarfında bu programı uygulayanlar ne durumdan ne duruma geldiklerini yazarlarsa en azından bu programa başlamak isteyenlere bir yol gösterecektir...

Ben 32'yle başladım 3. haftadan 5. haftaya geldim. (tam düzenli olmadı tabi 4-5 haftada geldim son haftaya.) Sonra tatil falan derken son haftayı yapamadım ama 50'yi yorulmadan çekiyordum 6. haftaya geldiğimde. Max denemesi yapmamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Neredeyse 3 sene önce açılmış bir konu.... Bu zaman zarfında bu programı uygulayanlar ne durumdan ne duruma geldiklerini yazarlarsa en azından bu programa başlamak isteyenlere bir yol gösterecektir...

Ben 32'yle başladım 3. haftadan 5. haftaya geldim. (tam düzenli olmadı tabi 4-5 haftada geldim son haftaya.) Sonra tatil falan derken son haftayı yapamadım ama 50'yi yorulmadan çekiyordum 6. haftaya geldiğimde. Max denemesi yapmamıştım.

ya programda herhalükarda 1. haftadan başlanılması gerekiyor. vay ben tek seferde 60 çekebiliyorum diye 4. haftadan başlamak olmaz.
    1. haftadan başlayacaksın.

• quote:

quote:

quote:

ya programda herhalükarda 1. haftadan başlanılması gerekiyor. vay ben tek seferde 60 çekebiliyorum diye 4. haftadan başlamak olmaz.
    1. haftadan başlayacaksın.

Ne alaka? Ben başladığım zaman en fazla 32 çekiyordum ve 3. haftanın 3. sütunu tam olmuştu bana. 1. haftayı yapmamın bir anlamı olmazdı. Zaten programda da yazıyor, 25 üstü çekebiliyorsanız 3. haftadan başlayın.

• quote:

quote:

Maşallah... Peki sağlık durumun nasıl... Kendini daha zinde mi hissediyorsun... Gerçekten 50 tane rahat bir biçimde şınav çekmek kolay birşey değil...

• quote:

Maşallah... Peki sağlık durumun nasıl... Kendini daha zinde mi hissediyorsun... Gerçekten 50 tane rahat bir biçimde şınav çekmek kolay birşey değil...

Açıkçası pek farklı hissetmiyordum ama vücut daha sıkı gözükmeye başlıyor. Şu sıralar 2 günde bir 4x30 şınav 4x5 barfiks 100 mekik 1 dakika aralıksız karın egzersizi yapıyorum, arada koşuyorum ve haftada 2 kere 30 km üstü bisiklet sürüyorum. Dışarıda arkadaşlarla yürürken tüm arkadaşlar yorulsa da bende bir yorgunluk olmuyor dinçlik olarak bakarsak.
  • bu programa veya herhangı agır olmayan body calısmalarına baslama yası var mı? 13 yasındayım programı uygulasam bı sorun olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.