Şimdi Ara

Sınav Giriş Belgemi Kaybettim ! (Bi yardım ! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
11.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eveeet son akşama bırakırsan böyle olur tam şunları yanyana koyiyim sabah problem olmasın dedim.Ara ara yok.

ÖSYM sitesindeki bilgilerimizide okul değiştirmişti ne şifre biliyorduk ne birşey dolayısıyla bir daha çıktı almam çok ama çok zordu.1 saat boyunca terleyerek (!) aradım ama yok kafayı sıyırıcakken bir ÖSYM'nin sitesine giriyim şansımı deniyim dedim.

Siteye girdim şifremi unuttum dedim sonra tüm bilgileri girdim ama güvenlik sorusu var 3 saat onu düşündükten sonra okul herkese benzer birşey koymuştur dedim ve kendi adımı yazdım cevap olarak ve oldu Şifremi değiştirdim çıktıları aldım.Ama resmen 5 yaş yaşlandım o 1-2 saat içerisinde.

Siz siz olun böyle atraksiyonlara girmeyin.Bu arada sınava giderken yanımızda götürüceğimiz belgelerin bir fotosunu atar mısınız? hata olmasın da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspfreak -- 31 Mart 2012; 17:33:16 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sınav Giriş Belgeni Kaybettin mi? İşte Ne Yapman Gerekiyor!

Sınav giriş belgesi, sınav salonuna girmek için gerekli olan önemli bir belgedir. Bu belgeyi kaybetmek stresli ve endişe verici olabilir. Ancak, böyle bir durumda neler yapman gerektiğini bilerek paniğe kapılmadan süreci yönetebilirsin.

Öncelikle sakin kalmalı ve panik yapmamalısın. Sınav giriş belgeni kaybettiğini fark ettiğinde, aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Kayıp Belgeni İnternetten Kontrol Et: Bazı sınavlar için, sınav giriş belgelerini internet üzerinden görüntüleyebilir ve yeniden yazdırabilirsin. Resmi sınav web sitesini ziyaret ederek bu seçeneğin mevcut olup olmadığını kontrol et.

2. Sınav Merkezine Başvur: Sınav giriş belgeni kaybettiysen, en kısa sürede sınav merkezine başvurmalısın. Çoğu durumda, yeni bir belge düzenlenebilir veya kayıp belge için süreç başlatılabilir.

3. Yetkili Makamlara Bildir: Sınav giriş belgeni kaybettiğinde, polise ve sınav düzenleyen kuruma kayıp beyanında bulunmalısın. Bu, gelecekte aynı belgeye sahip kişilerin sınava girmesini önleyecektir.

4. Sınav Tarihini ve Yerini Öğren: Sınav belgeni kaybettiysen, sınav tarihinin ve yerinin ne olduğundan emin olmalısın. Resmi sınav web sitesini kontrol edebilir veya sınav merkezini arayabilirsin.

5. Erken Gel: Sınav gününde, sınav giriş belgeni kaybettiğin için erken gelmeye özen göster. Bu, sınav merkezindeki yetkililerle görüşmek ve gerekli prosedürleri tamamlamak için sana daha fazla zaman verecektir.

Özel Durumlar:

• Özel Güvenlik Sınav Giriş Belgesi Kaybı: Özel güvenlik sınav giriş belgesi kaybı durumunda, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne başvurman gerekir.
    • YKS Sınav Giriş Belgesi Kaybı: YKS sınav giriş belgesi kaybı durumunda, ÖSYM'ye (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) başvurman gerekir.

Sınav giriş belgeni kaybetmek üzücü bir durum olabilir, ancak bu adımları takip ederek süreci en az stresle yönetebilirsin. Ayrıca, sınav giriş belgendeki bilgilerin değişmesi veya kaybolması durumunda, her zaman sınav yetkililerine başvurmaktan çekinmemelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fotoğrafa gerek yok ama ben sınav giriş belgesiyle kimliğimi götüreceğim. Başka birşeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Fotoğrafa gerek yok ama ben sınav giriş belgesiyle kimliğimi götüreceğim. Başka birşeye gerek yok.

++
  • bal diye buna derim
  • okul niye senin şifreni değiştiriyo ki
  • Bende başvuru yapmadan önce bi gireyim sisteme dedim 3 sene önce koymuştum şifremi ve unutmuştum.Bende güvenlik sorusunda takıldım 1 saat boyunca yazdım durdum hep yanlış.Müzikle ilgilendiğim için 2009da en çok dinlediğim müzisyen olabilir bi yazayım dedim tuttu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajaga

okul niye senin şifreni değiştiriyo ki

Dostum biz dershane tershane uğraşırken okulumuz bize iyilik etti akılları sıra

herneyse bu belgeyi götürsem yetiyor herhalde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

quote:

+ kimlik

• quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

quote:

quote:

+ kimlik

Sağolasın dostum.

Akıyoruz yarın

• beyler bende kaybettim netten cikti olarak alsak olur mu? sifremi biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: practice

beyler bende kaybettim netten cikti olarak alsak olur mu? sifremi biliyorum

Daha açıklanmadı ki sınav yeri. Kayıt bilgilerinin olduğu yerin çıktısını diyorsan ona gerek yok zaten.
  • quote:

Eveeet son akşama bırakırsan böyle olur tam şunları yanyana koyiyim sabah problem olmasın dedim.Ara ara yok.

ÖSYM sitesindeki bilgilerimizide okul değiştirmişti ne şifre biliyorduk ne birşey dolayısıyla bir daha çıktı almam çok ama çok zordu.1 saat boyunca terleyerek (!) aradım ama yok kafayı sıyırıcakken bir ÖSYM'nin sitesine giriyim şansımı deniyim dedim.

Siteye girdim şifremi unuttum dedim sonra tüm bilgileri girdim ama güvenlik sorusu var 3 saat onu düşündükten sonra okul herkese benzer birşey koymuştur dedim ve kendi adımı yazdım cevap olarak ve oldu Şifremi değiştirdim çıktıları aldım.Ama resmen 5 yaş yaşlandım o 1-2 saat içerisinde.

Siz siz olun böyle atraksiyonlara girmeyin.Bu arada sınava giderken yanımızda götürüceğimiz belgelerin bir fotosunu atar mısınız? hata olmasın da

NE ÇIKTISI??? SINAV İÇİN ÇIKTI MI GEREKİYOR?????????????

ŞAKA ŞAKA Şaka maka çıktı aldım mı la ben arayıp geliyom

• quote:

Orijinalden alıntı: Buried Alive

quote:

Daha açıklanmadı ki sınav yeri. Kayıt bilgilerinin olduğu yerin çıktısını diyorsan ona gerek yok zaten.

hocam su okulda basvuru yaptiktan sonra verilen belge var ya o sifremizin felan yazili oldugu blge

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Buried Alive

quote:

hocam su okulda basvuru yaptiktan sonra verilen belge var ya o sifremizin felan yazili oldugu blge

Ne için lazım o belge? Sınava girerken götürmüyoruz onu, şifresiz de çıkartamazsın zaten. Şifreni okulda değiştirebilirsin ancak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.