Şimdi Ara

Sınav esnasında ve az kalan sürede ne yapılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepimizin aklına gelen durumları özel bir şey gibi hissediyor, çabuk etkileniyoruz. Bu yüzden olası durumları ele aldım.

-Bir veli ile gitmeniz daha iyi olacaktır, eşyalarınızı ona teslim edip geri dönerken size eşlik edecektir.

-Eğer biri ile gidiyorsanız mutlaka o kişiyi şimdiden tembih edin, sınav günü size yalnızca motivasyon kaynağı olsun, stres kaynağı değil.

-Gireceğiniz okul, fakültenin önünde aileniz gelmek istediyse ve geldilerse bundan çekinmeyin.

-Sınav yerine 1 saat erken gitmenizde fayda var, büyükşehirlerde yaşıyorsanız trafik muhtemel. Trafik olmasa dahi dolu otobüslerde sakatlanma ya da erekte olmakla birlikte dağılan dikkat olası.

-Etrafta hala test çözen, hala bir şeyler okuyanlar moralinizi bozmasın. Beyinlerine daha fazla baskı yaptıklarından dolayı 1 net fazla yapmak yerine 1 net düşük yapacaklardır. Eğer strese girmeden, yok ya ben keyfine okuyorum, keyfine sorulara bakıyorum diyorsanız farklı. Sınav günü kalkıp beyninize bench press yaptırmanın alemi yok.

-Sınava gireceğiniz yeri mutlaka daha önce görmüş olun. Okul güvenlikleri maks. lise mezunu olduklarından dolayı sizin sınıfı görme isteğinize şaka falan yapacaklardır "gelince görürsün işte hahaha" diye. İstediğinizi söylemekte serbestsiniz. Zaten iletişimleri kuvvetli olsa güvenlik olmazlardı.

-Çok güzel kadınlar olacak, kadıköy üni tek biraya devrilme teknikerliği falan kazanıyorlar. Parası olanlarda bilkentte falan okuyor bu tiplerin. O yüzden fazla umursamayın.

-Sınava hala yarıçıplak vücutla, parlayan makyajla gelen beyin yetmezliğine sahip insanlar var (kadın ya da erkek fark etmez). Bu durumun dikkatinizi dağıtması normal. Bu tür dikkat dağılması yaşıyorsanız "rakip eleme" kurbanı olduğunuzu gösterir. Elenmeyin.

-Okula erken girmeyin. Dışarıda bir yerin altında oturup oksijen tüketin, sigara kullanıyorsanız onu yapın, çok su içmeyin. Genel olarak fazla da düşünmeyin, planları düşünmeye devam edebilirsiniz. Çözme yönteminizi nasıl ayarlayacağınıza dair.

-Makam aracıyla bırakılan bazı öğrenciler görmeniz çok doğal, siyasetin yeri değil. Umurunuzda olmasın. Yapabileceğiniz bir şey yok. Hele sınavın içinden geçmezseniz, hiçbir şey yapamazsınız. Geleceğin konuları bunlar.

-Okula girerken güvenlikler taciz edercesine elliyor, bazılarına ise hiç dokunmuyor. Az önce dediğim gibi belli bir alanda herhangi bir yetenekleri olsa güvenlik olmazlardı. Güvenlik olmalarının sebebi zaten bu, yetkinliklerinin pek olmaması. O yüzden yaşarsanız bunu da pek umursamayın.

-Sınavda sıranıza oturduğunuzda saatin yerini görün, camlara bakın. Olası bir fırtına varsa ve kağıtlarınızı uçuracak cinstense camları erkenden kapatın. Çünkü sınav esnasında americano'sunu içemediği için triplere giren canım arkadaşımız ya hocam ufff triplerine girebilir.

-Osurup sıçabilirsiniz. Oradaki kimseyi bir daha görmeyeceksiniz. Sıçabilirsiniz derken tabi boyutuna bağlı.

-Yakışıklı oğlanlar ve güzel kadınlar önünüzde yanınızda oturuyorsa, tam önünüzdeki kız tül perde tayt ve altına tanga giydiyse, sınavın sizin 40 yılınızı belirleyeceğini kendinize hatırlatın. Şimdi buraya bakma kardeşim falan diyenler gelecek, bu bakma kardşeim gözüne hakim ol diyen tiplerin kafelere oturup "offf garsona bak be, bak şimdi ben bunu nası düşürüyorum" tiplerinde olduğunu kanıtlamama gerek dahi yok.

-Silginiz yere düştüyse ya da kaleminiz yere düştüyse kalkıp almayın. Görevli getirecektir. Direkt yedek kaleme geçin.

-Silgileri böl diyenleri anlamıyorum, silgileri bölmeyin tutması ve silmesi daha zor oluyor.

-Kalemin biri sivri biri yumuşak olursa iyi olur. Formül yazarken ve optiğe geçirirken. Ek olarak kalemleri açarken titizliği dert etmeyin. Yere açabilirsiniz. Kaderinizi belirleyecek sınav diyorum.

-Alarko kombi, boru, bas gaza aşkım bas gaza. Bu tür şarkılara karşı otorite kazanın ve etkilenmeyin.

-İstediğinizi giyinip gidin. Yukarıda dediğim bir cümleyle çelişiyor gibi dursa da alakası yok. İstediğinizi giyinip gidinden kastım sağa yatırıp, sarkıtıp, sallandırın demiyorum. Gerçi bunu yaparsanız muazzam olay olur toplumsal cinsiyet eşitliği bakımından. Umarım bir gün biri delirir ve yapar. Sınavlar için belli giyim düzeni getirilmek zorunda bırakılır.

-Deodorant vs önemli. En azından kendi kokunuz sizi rahatsız etmesin. Hava çok sıcak olursa alnınızdaki teri verilen peçeteyle silebilirsiniz.

-TYT çok kötü geçti diyip AYT'ye umutsuz girip onu da batıran arkadaşlar var. İyi halt yersiniz eğer böyle bir şey yaparsanız. Yüzbinlerce örnek var internette ikinci sınavla birlikte ilk binlere giren.

Teşekkürler.

düzenleme:

1 - güvenliklerin geneline laf etmiyorum. ekmek parası örneği verilmiş, haklı bir örnek. Ekmek parası kazandığı için şefi yanlışı yap dese onu da yapabilecek potansiyelde. siz yaşamadıysanız ben bilmem, eğer olurda yaşanırsa diye burada anlattım.

2 - İsteyen şortta giyer, taytta giyer evet aksini söyleyen yok. Gün gelir biri sağdan sarkıtır, sallandırırsa aynı motivasyonel konuşmayı bekliyorum yorumlardaki arkadaştan. Aynı şey değil diyecek, evet değil canım ama toplumsal düzen böyle ele almış. Meme afrika kabilelerinde yalnızca beslenme imgesi yaratırken büyük toplumlarda cinsel haz maddesi olarak ele alınıyor. Bunu 3, 5 kişi mantıksal konuşmalarla değiştiremezsiniz nokta.

3 - Osurmak, sıçmaya odaklanmış arkadaşlar var. Tünel sonuna dayanmış oklavayı sıkarken soru çözemeyeceksin değil mi? Başkalarını düşünürsen kendi hayatını yok edersin. Anlıyorum iyi insansın ama biz burada gerçekçi konuşuyoruz. Kimse sınavdan sonra seni "iyi ki sıçmadın, bizi düşündün. çok teşekkürler" demeyecek.

4 - Evet azgınım. Azgınlığımı mevki ile gidermektense (örn. yüksek başarı sırası, iyi üniversite) memeli canlıların giderdiği yoldan gideriyorum. Bu da bana iyi psikolojik hal olarak dönüyor. Seni bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikolog2010 -- 7 Haziran 2022; 22:56:35 >

• Kadınların giyim konusunu ele alınca abartılabilecek en üst seviyede ele almışsınız ama iş osurmaya gelince insanların etkilenme ihtimalini göz ardı edip nasıl olsa bir daha göremeyeceksiniz diyip osurun sıçın diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maroonedd -- 7 Haziran 2022; 11:43:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.youtube.com/shorts/546oIxMwe4U?feature=share

Kadirhoca>piskolok2010

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumak istemeyen arkadaşlar için özet:

Güvenlikler maks lise mezunu aşağılık kişilermiş, çok umursamayacakmışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yks22Hedef15K -- 7 Haziran 2022; 12:30:22 >
  • Ne iğrenç insanlar var ya

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukardaki hiçbir tavsiyeye uymayın, normal git işte. Bir de bu saçmalıklara mı kafayı yorcaksınız. Sadece sınava 1 saat kala bahçede olun. Kendinizi motive edin, güvenin kendinize, durduk yere kaygılanmayın yeterli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güvenliklerle bir şey yaşamış arkadaş

• hakaret edenler mesela

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İnşallah sınavda yanıma şöyle bir kız oturur Sınav esnasında ve az kalan sürede ne yapılmalı?

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    güzel kızdan daha çok dikkat dağıtır bu arada

• sut dokmus kedi kullanıcısına yanıt
    O zaman bu otursun Sınav esnasında ve az kalan sürede ne yapılmalı?

tmm

• ne saçma adamsın, bu kafayla ve genelleme kafasıyla kendini ekmek parası için çalışan adamlardan üstün mü sanıyorsun

• Bence adam haklı :) ilk girdiğim zaman güvenlik görevlisi dediklerini yapmıstı bana :)) lan ne oluyor dedim sjakal

• hocam tavsiyeler için sağolun ailem olmadan tek başıma gidicem

• İnsanların ne giydiğine niye bu kadar takıldın anlamadım tayt giyse ne şort giyse ne sanane

Bu kim hocam Sınav esnasında ve az kalan sürede ne yapılmalı? 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.