Şimdi Ara

Sınav dönemi YUTUP+İNSTA+DH = ZAMAN KAYBI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımla az önce aniden telefonlara baktık. İnstagram günlük harcadığı süre 2 saat. Youtubede ortalama 1.30 saat desek. Günde 3.30 saat gidiyor. Günün 12 saati ayakta gündüz aktif olsak mesela. 8.7 saatimiz var var sosyal medya hariç.

Şimdi haftada 23 saat yapıyor. Ayda 92 saat.

Diğer bir ifadeyle ayda 3.85 günümüz ( 24 saat bazında) gidiyor. Bunu da sadece gündüz uyumuyor olduğumuz saatten 12 saatten dolayı 2 ile çarparsak 7 gün yani 1 hafta ediyor. Yani umarım hesabımın derdimi anlatabildim :D

Ki bunları paylaşma nedenim sadece sınav değil hayatımın çoğu zamanı gidiyormuş be...

Bu farkındalık için Mert Kardeşime teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 16 Ekim 2020; 21:17:59 >

• küresel sermaye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E9B73467 -- 16 Ekim 2020; 22:21:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yt siz sinav olmaz

• YT'yi, Zoom'u ve Discord'u ders için kullanıyorum ama yavaştan en aza indirmeye çalışıyorum yoksa bana da bir mezunluk yazalım Sınav dönemi YUTUP+İNSTA+DH = ZAMAN KAYBI

• umutdarici kullanıcısına yanıt
    Bu hangi uygulama hocam?

• MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt
    telefonun ayarlar menüsünde var hocam

• Ders ayrı, bugün kaç içecek içtik videosu ayrı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hocam onlari unutun zaten bis vaktin varsa git uyu mendine yapabilecegin en buyuk iyilik ya da tak kulakligi mat geo yap guzel oluyo

• uygulamalaras sınırlama koyun hocam günlük 15 dk gibi inst. özellikle

• Kendiniz fazla kapatırsanız 1 ayda pes edersiniz. Youtube'dan motivasyon videoları izlemeyin, instagramda akılsız insanlara laf anlatmaya çalışmayın (delirirsiniz), DH'de sayfayı sürekli yenileyip yeni bir gönderi beklemeyin. Bu üçünü yapmayın geri kalan her şeyi yapın. Youtubeda komik videolar izleyin, instagramda kız düşürün, DH'de de okuma ihtiyacınızı giderin. Günde 10 saat çalışsanız dahi boşa kalan vakitlerinizi dümdüz oturup dinlenerek geçiremezsiniz bu kafa dağıtmak olmaz. Kitap okumak dinlenmek değil aksina aklı daha fazla yormaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.