Şimdi Ara

Sınav dershanesine yazıldım ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün 11. Sınıf 2. Dönem ve 12. Sınıf için Pendik kaynarcadaki sınav dershanesine kayıt oldum. Daha önce kültür ve fem dershanelerinden fiyat aldım ama neredeyse özel şube parası istediler. Neyse mesele şu. Kayıt olduğum zaman bu dönem kitap olarak elimdeki kaynakları getireceğim söylendi. Anladığım kadarıyla testler dışında birşey verilmeyecekmiş. Sizce bu normal mi? Burayı seçtiğime pişman olmak istemiyorum. Herkese iyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarı dönem fiyatını almazlar senden bu yüzden kaynak kitapta vermezler sadece yaprak test verirler. Bende senin gibi yazıldım 11.sınıf 2.döneminde ve 12.sınıfta bıraktım sınav dershanesini, hani şimdiki aklım olsa feme giderdim ya olan oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaralar

arkadaşlar dün 11. Sınıf 2. Dönem ve 12. Sınıf için Pendik kaynarcadaki sınav dershanesine kayıt oldum. Daha önce kültür ve fem dershanelerinden fiyat aldım ama neredeyse özel şube parası istediler. Neyse mesele şu. Kayıt olduğum zaman bu dönem kitap olarak elimdeki kaynakları getireceğim söylendi. Anladığım kadarıyla testler dışında birşey verilmeyecekmiş. Sizce bu normal mi? Burayı seçtiğime pişman olmak istemiyorum. Herkese iyi forumlar...

Femde baya kaynak verilir. Bence sınavın yaptığı saçmalık.

• birde 3000 lira verdik işe bak ya çözüm kaynaklı olarak 2300 lira fiyat vermişti. Sınıfta herkesin kaynağı var bir bizim yok iyimi :D

• Hayatinin hatasini yaptin bir sinavzede olarak söylüyorum sube felan farketmez herturlu sıkıntılı bir kurum

• ara sınıf kaynakları çöp zaten.(biyoloji hariç) imkanım olsa femden başkasına gitmezdim
  • Bende sınava yarı dönemde kayıt oldum fakat tüm kaynaklarım verildi, geri kaldıgım için ödev dahi verildi bana..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben geçen sene sınavdaydım hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım.şubeden şubeye fark ediyor
  • sınavın 2 sorusundan 1 i hatalı
  • 3 hafta sınav'a gittim bin pişman oldum.Sonra finale yazıldım.Öğretmen kadrosu ve yayın olarak zayıf.Tabi öğretmen kadrosu şubeden şubeye değişir fakat yayın bakımından razalet.Deneme sınavları da aşırı kolay.Yol yakinken ayrılmanın yoluna bak.
  • Hocam kültür ve femden ne kadar fiyat istediler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.