Şimdi Ara

Sınav daha basit olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafama takılan bir şey var. Mesela Ygs Matematik kısmı zor,çok zor,kolay,çok kolay şeklinde ayrıldığı için Geo zor olsa Mat kolay olurdu vs gibi bir durum vardı. Kitapçıklar aynı olduğu zaman mutlaka bir taraf daha basit olmak zorunda, aynı olmadığı zaman yapılabilecek soru sayısı biraz daha azalıyor. Sanki kitapçıkların birleşmesiyle birlikte bu oran sayesinde zaten kolay yapılacak sınav iyice kolay olabilir. + açık uçlu soracakları için daha ilk sınavdan zor soramayacakları da cabası. Yani 2016'dan daha basit mat2 ve geometri bile görebiliriz. Yanlış mıyım?

• zor sınav istiyoruz ne basiti ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte o zaman MF3 cüler olarak folofoş oluruz.
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    Tek kitapçık + açık uçlunun ilk kez denenecek olması + 2016'nın durumundan sonra zor sınav gelmesi zor gibi duruyor
  • Değilsin.
  • usta önceden yazdığım yüksek netler yapılması zoraki hale gelmeye başladı sanki :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten önceye bakıncada ne zaman yeni sistem gelmiş sınavlar kolay olmuş.Geçen sene ki gibi olur bencede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • WuPPeRS W kullanıcısına yanıt
    :D maalesef öyle gibi duruyor ama hala yüksek senin dediğin netler bence
  • Hocam tek kitapçık halinde verilse de kafalarda geometri ile matematik ayrı bir yerde onun için geometri sorularını ayrı ekip matematik sorularını ayrı ekip hazırlayacak, geometri ve matematik sorularının kendi içinde zorluğu kolaylığı olacak yani soru tarzı bakımından değişen hiçbir şey olmayacak geometri testini matematik testine copy paste yapıp basacak herifler
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    yavaş yavaş sınava kadar tam anlamıyla kabulleneceksin :-D :-D

• Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt
    deu hukuk geçen seneki gibi 443le kapatsa lokma falan döktürürüm valla usta :-D puanlar iyice uçacak gibi

• Bana da ygs ve lys mat kolay olur ama lys fen ve edebiyatta kasarlar gibi geliyor. Hayırlısı artık.
  • Hocam daha ne kadar basit olabilir? İntegral işareti çizip içine x yazıp mı soracaklar . Sınav geçen senekine çok benzer. Yapılan şey de bildiğimiz mf3 çülere ve tmcilere çok büyük bir yük getirdi
  • monoton dizi M kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum hocam sürede bir olduğu için öyle bir şey yapamazlar. Madem kitapçıklar aynı o zaman %20 çok kolay %10 çok zor vs dediğimiz yüzdeleri uygulamak zorundalar onun riskini almazlar.
    Hocam bende senin söyledigin netleri abartı buluyodum ama şu an hak verdim ve s*çtıgımı fark ettim :D
  • adam haklı 2016 olayından sonra 3-4 seçici soru hariç hiçbir derste zor sınav beklemeyin lys dahil.
  • Casper1907 C kullanıcısına yanıt
    hocam daha kolay olursa bizim de elimizin armut toplamaması gerek ayrıca araya tercih yapmayacak mfler daha çok girer sıralamalar geriler bir nebze ama dediğin gibi puanlar benim dediğim yere gelecek galiba

• Yorumlari okumadim ama bu yilda gecen yilki yigilma olursa cok kotu olur o yuzden zor olsun duzgun siralasin herkes
    Geo kolay soracaklarını düsünüyorum fakat edebiyat zor sormaları lazım hocam işte en güzel böyle olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.