Şimdi Ara

Şınav barı bir kolaylık sağlıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şınav çekebilmek için kendimi zorluyorum fakat 3-4 taneden sonra tıkanıyorum.Şınav barı ile şınav çekmeye çalışsam daha fazla sayıda yapabilir miyim bunu merak ediyorum.Ayrıca hangi tür şınav barını önerirsiniz ? şimdiden teşekkürler

• ne alakası var? ayrıca 3-4 tane şınav da tıkanıyosan vay haline
  • onunla daha fazla aşağı ineceğinden daha zor olur. Ayrıca o 3-4 taneyi düzgün belini kırmadan yapabiliyorsan her gün yap bence
  • Hiç gerek yok.Dizlerinin üstünde yani
     Şınav barı bir kolaylık sağlıyor mu?
    şu şekilde kendini zorla kaslar gelişsin.İlle de böyle bişey alıcam diyorsan dumbell al hem ağırlık olur hemde şınav barı.
  • şınav barıyla daha az çekiyorsun çünkü tam aşağı iniyorsun ve kolların daha yükseliyor tabi faydasıda daha artıyor o ayrı
  • Diz şınavını rahat yapabiliyorum.Aslında ilk başlarda onu bile yapmakta zorlanıyordum ama vücut geliştirme de yaptığım için kollar biraz sertleşti ve işim kolaylaştı.Nizami şekilde fazla sayıda çekebilmek için uğraşıyorum şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Diz şınavını rahat yapabiliyorum.Aslında ilk başlarda onu bile yapmakta zorlanıyordum ama vücut geliştirme de yaptığım için kollar biraz sertleşti ve işim kolaylaştı.Nizami şekilde fazla sayıda çekebilmek için uğraşıyorum şuan

/>

/>

Triceps çalış o zaman şınav harici olarak çok faydası olucaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor yay ne işe yarıyor?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.