Şınav çekebilmek için kendimi zorluyorum fakat 3-4 taneden sonra tıkanıyorum.Şınav barı ile şınav çekmeye çalışsam daha fazla sayıda yapabilir miyim bunu merak ediyorum.Ayrıca hangi tür şınav barını önerirsiniz ? şimdiden teşekkürler
ne alakası var? ayrıca 3-4 tane şınav da tıkanıyosan vay haline
onunla daha fazla aşağı ineceğinden daha zor olur. Ayrıca o 3-4 taneyi düzgün belini kırmadan yapabiliyorsan her gün yap bence
Hiç gerek yok.Dizlerinin üstünde yani
şu şekilde kendini zorla kaslar gelişsin.İlle de böyle bişey alıcam diyorsan dumbell al hem ağırlık olur hemde şınav barı.
şınav barıyla daha az çekiyorsun çünkü tam aşağı iniyorsun ve kolların daha yükseliyor tabi faydasıda daha artıyor o ayrı
Diz şınavını rahat yapabiliyorum.Aslında ilk başlarda onu bile yapmakta zorlanıyordum ama vücut geliştirme de yaptığım için kollar biraz sertleşti ve işim kolaylaştı.Nizami şekilde fazla sayıda çekebilmek için uğraşıyorum şuan
quote:
Orijinalden alıntı: Adalet
Diz şınavını rahat yapabiliyorum.Aslında ilk başlarda onu bile yapmakta zorlanıyordum ama vücut geliştirme de yaptığım için kollar biraz sertleşti ve işim kolaylaştı.Nizami şekilde fazla sayıda çekebilmek için uğraşıyorum şuan
/>
/>
Triceps çalış o zaman şınav harici olarak çok faydası olucaktır