Şimdi Ara

Sinan Çetin'in oğlunu kurtarmak için hangi bürokratlar devreye girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen haftalarda bölümde konusu açılmıştı Allah belasını versin böyşe işin Allah korusun biriniz o polisi ezseydi hayatınızı karartırlardı ama bunlar böyle işte

Sözcü gazetesi yazarı Nilay Örnek, alkollü araç kullanırken devriye aracına çarparak bir polisi şehit eden Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin için üst düzey bürokratların devreye girdiğini yazdı.

"Ve bir bomba da şu. Bir takım ‘üst düzey bürokratlar’ aramış Özlem Hanım’ı, 'Aileyle helalleş, davadan vazgeç' demişler" diye yazan Örnek yazısında özetle şu bilgileri paylaştı:

"Trafik kazasında hayatını kaybeden İsmet Fatih Alagöz’ün eşi Özlem Hanım, şikâyetini geri çekince 'Para aldı' dendi, İsmail Küçükkaya’dan öğreniyoruz ki parayı alan o değil. Ve yeni soru şu; Özlem Hanım’ı arayıp ‘Şikayetini geri çek’ diyen ‘üst düzey’ler kimler?

Ve bir bomba da şu. Bir takım ‘üst düzey bürokratlar’ aramış Özlem Hanım’ı, “Aileyle helalleş, davadan vazgeç” demişler. Özlem Hanım isimlerini söylemiyor ama kim o üst düzey bürokratlar? Çetin ailesiyle, böyle bir kazayla ilişkileri ne?!

ADALET AİLENİN DEĞİL DEVLETİN İŞİ

Merhum polisin annesi, kardeşleri var. Aile, Özlem Hanım’a baskı yapmış da olabilir. Kadın hakikaten yalnız.

Bizlerin gazetelerden, sosyal medyadan ona vermeye çalıştığımız destek bir yere kadar.

Eşini kaybetti, bir dolu insan, üstelik bir dolu mevki sahibi, paralı insan arayıp “Şikâyetini geri çek” diyor; çocuklarına o bakacak, aile de belli baskı yapıyor. Bir de bu büyük bir karar. Bu ülkede kim onurlu davranıp da ev geçindirebildi ki?

Geniş düşünelim; ‘karşılık beklemeden’ ailenin çocukları sahiplenilebilir, okul masrafı karşılanabilir, okul da, yaptırılır cami de…

Aile affetmeyi de seçebilir, bu da insani bir şey, intikam duygusuyla yaşamak da zor.
    Beklentim -hâlâ- bu devletten. Suç varsa cezasını verin! Özellikle de trafik cezalarında, kaza da olmadan önce kuralsız, kötü, alkollü otomobil kullananlara!"

Odatv.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah iki tarafında yardımcısı olsun.

Bir tarafta suçsuz bir polis, diğer tarafta baba parasıyla ne oldum delisi olan cahil bir genç..

Ben ikisi içinde üzüldüm, özellikle polis kardeşimize. Allah günahlarını affetsin.
  • ben demiştim bu olay siyasi diye,bu yönetmen bozuntusu malum partinin elemanı zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: JrEvo

Allah iki tarafında yardımcısı olsun.

Bir tarafta suçsuz bir polis, diğer tarafta baba parasıyla ne oldum delisi olan cahil bir genç..

Ben ikisi içinde üzüldüm, özellikle polis kardeşimize. Allah günahlarını affetsin.

Katil katildir
    Cahil filan deyip aklamayın. Eliniz çizilse acil servislerde ortalığı ayağa kaldırıp bağırıp çağırıyorsunuz.
    Sonra zengin adam katillik yaptı mı umurunuzda olmuyor.
    Ne anormal bir memleket.

• quote:

Orijinalden alıntı: JrEvo

Allah iki tarafında yardımcısı olsun.

Rüzgar çetin'in ilk kez başına böyle bir şey gelse bir hatadır deyip empati yapmaya çalışabilir insan ancak
    bu eleman daha önce defalarca alkollü araç kullanmaktan ehliyet kaptırmış birisi.
    Adam yaralamalar falan da var hayatında... düzgün birisi değil anlayacağın.

Olan polise ve ailesine oldu.
    Sinan Çetin Cihangir'deki apartmanlardan birini polisin eşine vermeli.
    Polisin eşi istemese de vermeli. Bir aile dağıldı, kalanlar bari eziyet çekmesin.

• Askere kurşun sıkan dağdaki teröristten farkı yok gözümde!
  • Yine bir oda tv sallamasyon haberi.. Yav sinan çetin kim ki sinan çetinin sarhoş oğlunu aklamak için bürokratlar devreye girsin? Hiç mi aklınıza aileye çetin ailesi tarafından yüklü miktarda para teklif edilebileceği ihtimali gelmiyor? Biraz mantık be kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfiican

Yine bir oda tv sallamasyon haberi.. Yav sinan çetin kim ki sinan çetinin sarhoş oğlunu aklamak için bürokratlar devreye girsin? Hiç mi aklınıza aileye çetin ailesi tarafından yüklü miktarda para teklif edilebileceği ihtimali gelmiyor? Biraz mantık be kardeşim

tamam

• olan polise oldu. ailesine dünyayı versen ne yazar. sarhoşun biri ezdi geçti, bazıları da utanmadan sarhoş için pr yapıp köşe yazısı yazdı, polisin ailesi de hiç arlanmadan para için şikayetini geri çekti. para almadık deseler de inanmıyorum, aldık mı diyecekler ???
  • seyfiican kullanıcısına yanıt
    Çok absürd bir şey gibi demişsin.Sinan Çetin'in siyasi tanıdıkları olabilir araya aracılar koyar bürokratları devreye sokarlar sanki zor bir şey.Bunun hükümetle falan alakası yok x partisi olur y partisi olur; tahminimce laf senin oy verdiğin partiye gelecek diye gocundun.
  • RocknRoll@ R kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben oy verdiğim partilere en çok lafı eden adamım zaten, şimdiye kadar genel seçimlerde 3 kere oy verdim hepsi farklı partilere. Genel seçimlerde ve belediye seçimlerinde dahi farklı partilere oy veriyorum, takım tutar gibi parti tutmadım hiç. Bu olayda da mantığımla konuştum, hiçbir akıllı adam piyasadan silinmiş bi adamın sarhoş oğlunu aklamak için elini şehid bir polis memurunun kanına bulamaz. Aklınıza ilk geleni savunmanıza gerek yok biraz düşünün yeter

• seyfiican kullanıcısına yanıt
    Bildim bileli Sinan Çetin'i Türkiye'de ilişkileri güçlü diye biri olarak gördüm.Adamın tonla siyasi açıklaması var yok Kürt sorunu yok Osmanlı ,Chp,Akp son olarak Türkçe Olimpiyatlarında Fetullah'a yaptığı konuşmayı çıkardılar.Bu adam senin dediğin gibi boş adam değil.
  • amerikada 1. derece cinayet idam oluyor genelde, adaletini sevdimin amerikası suç işleyeni öttürüyorlar

nediyorum la ben zaten ADALET ve kalkınma partisi güvencesindeyiz

• Şu bisikletliyi öldüren zengin züppenin davası ne oldu forumdaki konuda kaldırıldı olay kapatıldı

• Adalet yerini buldu. Yakisikli gencimiz tahliye edilmis.

• Bu ülkede baban zenginse ve malum partiye de sırtını dayamışsa her türlü davadan yırtarsın.

Beyfendi gece hayatına kaldığı yerden devam edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ontheroute66 -- 4 Ekim 2016; 14:17:10 >
  • bu geceyi nişantaşında bir barda kutlar artık.

ölen polisin eşine de yazıklar olsun. ne olursa olsun dik durup, kararından dönmemeliydi.
  • Memleketin bu halde olmasina en cok hukumete oy verenler sorumlu ve suclu. bir hak soz konusuysa o hakki o oy verenler yemistir. sahsen benim gonlum cok rahat umrumda da degil. yansin be kardesim memleket
  • la şu ülkede garibanın, fakirin, sıradan vatandaşın yararına hiç mi bir karar çıkmaz? bu türkiyede hep mi zenginler haklıdır hep onlar kazanır?

bu kararı veren hakimin çoluğu çocuğu yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 4 Ekim 2016; 14:26:55 >
  • Her dinde en onemli seylerden biri kul hakkidir , yalan yere taniklik etmemektir . Tevrat okuyan İncil okuyan Kuran okuyan bilir

%99 u Musluman olan bu ulkenin kul hakki yenildiginde susmasi ayri bir ironidir .

Dilsiz seytan lafi bosuna soylenmemis Oy veren herkes bir dusunsun

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.