Şimdi Ara

'simtel ultra 1240c çamaşır makinası' sadece ışık yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • halam uzun zamandır kullanmadığı bu makinayı yaptır kullan diye verdi.sadece detarjan kulanılan yerde kırık vardı başka sorun yok biz yaptırmaya üşendik yeni aldık dedi.durumu iyi olduğu için uğraşmaz yeni alır.bende kırık olan yeri tamir ettim.makinayı fişe takıyorum.sadece ışık yanıyor ve beyinden tık tık diye ses geliyor.hiç bir ilerleme yok.sıkmaya getiriyorum yine aynı.kapağı açıp kapatıyorum yine fark yok.kapak anahtarını direk bağladım sonuç değişmedi.elektronik kartına kabaca baktım hiç bir kararma veya deforme yok.sitede bu modelin başka bir arızasına saç kurutma makinası ile beyni ısıtın yazıyordu onuda yaptım.maalesef çalışmıyor sadece ses var beyinde ilerleme yok.ayrıca bobin biraz şişmişti onu değiştirdim.başka ne yapmam gerekiyor.tamir parasına değer mi.yoksa yeni makina mı alayım.ilgilenenlere saygılar sunarım...

"Kim Ayasofyayı Cami olmaktan çıkarıp başka bir şekle koyarsa; Önce Peygamberin ve Ashabının, Ondan sonra Tabiinin, Tebau Tabiinin, Sonra Bana kadar gelen tüm ecdadımızın, hulasa benim ve benden sonra gelen bütün nesillerin laneti onların üzerine olsun" Fatihin Ayasofya Kitabesi (Vasiyet)
  • Kardeş uzun zaman geçmiş ama bendede şu an aynı makina aynı sorun var yaptırdınmı nasıl oldu acaba
    "Kim Ayasofyayı Cami olmaktan çıkarıp başka bir şekle koyarsa; Önce Peygamberin ve Ashabının, Ondan sonra Tabiinin, Tebau Tabiinin, Sonra Bana kadar gelen tüm ecdadımızın, hulasa benim ve benden sonra gelen bütün nesillerin laneti onların üzerine olsun" Fatihin Ayasofya Kitabesi (Vasiyet)
  • Tamam saolasın

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.