Şimdi Ara

Şimşek Çaktı, Sigorta attı yazıcım gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yüksek rakımlı bir köyde çalışıyorum. Başlıkta belirttiğim gibi şimşek çaktı binada sigortalardan biri attı. Bilgisayarım neyseki Fişe takılı değildi ancak çoklu port olan bir cihazıma bağlı 2. monitör fare numerik klavye ve yazıcı bağlıydı. Çoklu port cihazının monitör tarafındaki iki port gitti diğerleri çalışıyor. Bundan sonra yazıcı çalışmasına rağmen bilgisayar görmemeye başladı. Yeniden kurdum olmadı 3 farklı bilgisayarda denedim yine görmedi farklı kablo denedim yine olmadı. Yazıcı Canon LBP6020b bunun olma şansı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Servisi ile görüşün yardımcı olacaklardır...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sigortası atmıştır yazıcının içinden müdahale edilmesi gerekli, evinize güzel bir topraklama hattı çektirin ardından kaçak akım sigortası mümkünse parafudr taktırın.

• Mahallede deli kadının biri, yıllar yıllar önce kocasıyla kavga etmisti, sandalye gibi bir şeyi balkondan atmıstı, elektrik tellerine temas ettirmisti ve benim Pentium 4 sistemim gümlemisti. Bazılarının kliması falan gümledi. Bir adamla konuşmuştum, bu klimaların parasını bu kadından alacağız demisti ama aldılar mı bilemiyorum ben uğraşmadım.

Yani benim bilgisayarımla birlikte mahallede her elektronik cihaz gümledi. O sırada ben bilgisayarı kullanmıyordum üstelik monitor kapalıydı sistem kapalıydı sadece kasa fise takılıydı ve kasa yan kapağı açıktı, buna rağmen kasanın içinden yan kapağın oradan siyah duman attı ve tavana kadar yükseldi. Böyle yazınca abartı gibi geliyor ama bilgisayardan gerçekten siyah duman çıktı ve tavana yükseldi. Ertesi gün yeni AMD bilgisayar toplamıştım. Sonra anakartı bir yere göstermiştim ve mucizevi bir şekilde anakartı diriltmişlerdi. Fakat artık böyle sağlam anakart tamircileri burada kalmadı. Önüne gelen dükkan açmış bilgisayarcıyım donanımcıyım diyor. Hey gidi günler... Seni de yıldırım patlatmış. Yeni printer al bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 20 Mayıs 2025; 6:41:22 >

• lordoftheorg L kullanıcısına yanıt

evet muhtemelen sigortası atmıştır diye düşünüyorum ama sigortası nerede acaba sorun burada. çünkü cihaz çalışıyor sadece usb hiç yokmuş gibi onun sigortası da kesin küçük devrelerden biridir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sigorta sürekli atıyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.