Şimdi Ara

sims2 sonujnda aldım ama sorunum varr (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim nasıl yükleme diyosun ya. oyun gerekli diyo yükle işte 9.0c'yi alla alla
    bu arada mp3 olayını tam beceremedim ama şöyle oldu:
    C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\EA Games\The Sims 2\Music
    buraya gir. orda klasörler var. birinin içine gir, şarkıyı oraya kopyala. müzik setinden çalarken de o kategoriyi çal, seninki gelene kadar next song de. daha kolayını bulursam söylerim.
    video olayı read me'de yazıyo ama ben daha beceremedim. onu da bulursam onu da söylerim
  • Deamon tools'u çalıştırıp image'yi seçtikten sonra oyunu açıyorum ve aşağı resimdeki hatayı veriyor ne yapmam lazım ya?

• quote:

Orjinalden alıntı: poison

ben daha oynamadım oyun guzel ml arkadaslar???

valla ngagedeki simsi bitidikden sonra hiç sarmadı

eve karı çağırıyorum
    yiyişiyoruz
    gün bitiyor
    her gün böyle çok monoton :D
  • http://www.sims2tr.net.tc/ sitesinde build mode sorununu çözmenin yolu var.
  • arkadaşlar dediğiniz sorun bendede vardı ve çözdüm önce daemon 3.47 yüklemeniz lazım (sadece bu sürümde çalışıyor)daha sonra bir image dosyası bulmalısınız bunu da simsin tr sitesimden bulabilirsiniz iyi oyunlar
  • abi daemon 3.47 ve image dosyası yüklü bende alchol'ü bile yükledim olmadı. Yukarıdaki hatayı veriyor...
  • ee dediklerinizin hepsini yaptım olmuyor
    bu deomondaki mournt mudur o ettimiz şey nereye gidiyor neden açılmadı..?
  • ya bnm ekran kartı yetersizmiş bunun bi çaresi warmıdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLaVa

Deamon tools'u çalıştırıp image'yi seçtikten sonra oyunu açıyorum ve aşağı resimdeki hatayı veriyor ne yapmam lazım ya?

yawaynı sorun bende de war nasıl halledecez antika kardeş bir el atıwer şuraya.
  • beyler sanırım piyasadaki sims2 lerde bi sorun var hepsinde farklı bi sorun cıkıyor...
    Farklı 4 cd ciden arkadaslarım aldı 3 ünde farklı 2 sinde aynı sorun cıktı...
    Hepsi şokta!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: YorumcuQ

beyler sanırım piyasadaki sims2 lerde bi sorun var hepsinde farklı bi sorun cıkıyor...
    Farklı 4 cd ciden arkadaslarım aldı 3 ünde farklı 2 sinde aynı sorun cıktı...
    Hepsi şokta!!!

kardeş sorunu bilioz.çözümü war mı?sen onu söle.oyun çıkılı bayağı oldu zaten.

• quote:

Deamon tools'u çalıştırıp image'yi seçtikten sonra oyunu açıyorum ve aşağı resimdeki hatayı veriyor ne yapmam lazım ya?

cRACK YAP :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: boss__sro

quote:

cRACK YAP :d

Aradan geçen 2,5 yıllık süre zarfında emin ol yapmıştır...
  • Build Mode sorunum var ama çözmek için olan linklerin alayı çürümüş.
  • ya senin cd orjinal olmalı yoksa olmaz bende de aynı sorun var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.