kardeşim nasıl yükleme diyosun ya. oyun gerekli diyo yükle işte 9.0c'yi alla alla bu arada mp3 olayını tam beceremedim ama şöyle oldu: C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\EA Games\The Sims 2\Music buraya gir. orda klasörler var. birinin içine gir, şarkıyı oraya kopyala. müzik setinden çalarken de o kategoriyi çal, seninki gelene kadar next song de. daha kolayını bulursam söylerim. video olayı read me'de yazıyo ama ben daha beceremedim. onu da bulursam onu da söylerim
Deamon tools'u çalıştırıp image'yi seçtikten sonra oyunu açıyorum ve aşağı resimdeki hatayı veriyor ne yapmam lazım ya?
quote:
Orjinalden alıntı: poison
ben daha oynamadım oyun guzel ml arkadaslar???
valla ngagedeki simsi bitidikden sonra hiç sarmadı
eve karı çağırıyorum yiyişiyoruz gün bitiyor her gün böyle çok monoton :D
arkadaşlar dediğiniz sorun bendede vardı ve çözdüm önce daemon 3.47 yüklemeniz lazım (sadece bu sürümde çalışıyor)daha sonra bir image dosyası bulmalısınız bunu da simsin tr sitesimden bulabilirsiniz iyi oyunlar
abi daemon 3.47 ve image dosyası yüklü bende alchol'ü bile yükledim olmadı. Yukarıdaki hatayı veriyor...
ee dediklerinizin hepsini yaptım olmuyor bu deomondaki mournt mudur o ettimiz şey nereye gidiyor neden açılmadı..?
ya bnm ekran kartı yetersizmiş bunun bi çaresi warmıdır
quote:
Orjinalden alıntı: fLaVa
Deamon tools'u çalıştırıp image'yi seçtikten sonra oyunu açıyorum ve aşağı resimdeki hatayı veriyor ne yapmam lazım ya?
yawaynı sorun bende de war nasıl halledecez antika kardeş bir el atıwer şuraya.
beyler sanırım piyasadaki sims2 lerde bi sorun var hepsinde farklı bi sorun cıkıyor... Farklı 4 cd ciden arkadaslarım aldı 3 ünde farklı 2 sinde aynı sorun cıktı... Hepsi şokta!!!
quote:
Orjinalden alıntı: YorumcuQ
beyler sanırım piyasadaki sims2 lerde bi sorun var hepsinde farklı bi sorun cıkıyor... Farklı 4 cd ciden arkadaslarım aldı 3 ünde farklı 2 sinde aynı sorun cıktı... Hepsi şokta!!!
kardeş sorunu bilioz.çözümü war mı?sen onu söle.oyun çıkılı bayağı oldu zaten.
quote:
cRACK YAP :d
quote:
Orjinalden alıntı: boss__sro
quote:
cRACK YAP :d
Aradan geçen 2,5 yıllık süre zarfında emin ol yapmıştır...
Build Mode sorunum var ama çözmek için olan linklerin alayı çürümüş.
ya senin cd orjinal olmalı yoksa olmaz bende de aynı sorun var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme