Şimdi Ara

sims2 sonujnda aldım ama sorunum varr (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olmuyor çünkü yapamaıyom kardeşim mount image nedir nasıl yapılır sana pm atıcam antika kardeş işallah yazaarsın
  • http://www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/download.php?mode=ViewCategory&catid=5

Daemon Tools v3.47 programını bu adresten indirebilirsiniz, sadece 492kb
  • aldım zaten ondan sorasını tam yapamadım hiç hatta mount ne yani birazdaha ayrıntılı anlatırsan sevinieim bide save dosayyları enre gidiyor bu işlermi yapınca saveler gidicek herhalde yedekliyim bi
  • anlamayanlar için olayı kısaca açıklıyorum, lütfen adım adım uygulayın..
    1- önce sims-2 yi uninstall edin,
    2- sonra tekrar yükleyin ama cd ile gelen crack dosyasını uygulamayın..
    3- sonrahttp://www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/download.php?mode=ViewCategory&catid=5 adresinden 492kb büyüklüğündeki exe dosyasını indirin ama install etmeyin.. bu adrestekini indirin, sorunsuz çalışıyor!
    4-http://www.cookieempire.co.uk/Sims2CD1PlayDiskRIP.zip adresinden "The.Sims2.CD1.PlayDisk-RIP.zip" dosyasını indirin ve bir klasöre açın (nereye açtığınız çok da önemli değil)
    5- şimdi daemon tool programını install edin, install bitince sistemi restart yapmanız gerekecek..
    6- bilgisayarı yeniden açtığınızda sağ altta görev çubuğunda daemon tool programını göreceksiniz..
    7- sağ alt köşedeki daemon tool programının üzerine gelip sağ mouse yapın, açılan menuden VIRTUAL cd/dvd seçeneğine gidin, onun üzerinde durunca açılan menuden DEVICE-0 üzerinde durun, onun üzerindeyken de açılan menude MOUNT IMAGE çıkıyor, ona tıklayın..
    8- MOUNT image'e tıklayınca bir pencere açılıyor, o açılan pencereden SIMS2_1_RIP.mds dosyasını bulun, tamam'a tıklayın (sims2_1_rip.mds dosyası az önce klasörün birine açtığınız zip'li dosyadan çıkmıştı)
    9- artık yapmanız gereken son şey.. masaüstündeki sims-2 oyununun kısayol tuşuna tıklayıp oyunu başlatın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 19 Eylül 2004, 23:06:52 >

• valla arkadaslarsagolun uyuz olmustum butun gece bos bos oynadım. sagolun bi şey daha oyundaki esya sayısı sizce de az degil mi bana hiç yeterli gelmedi nedense birsuru sey eksik gibi
  • Kamera acisinin manuel olmasi kötü
    Esya sayisi az
    Degisen hicbir sey yok( sadece ufak tefek seyler eklemisler.)
    An itibariyle sıkıldıgım oyun.
    Hala adamin iste ne yaptigini göremiyoruz.
    Yapay zeka desen 0 2 dk'da hatunla evlendim.Mk'da incelemede diyorduki kiz ayarlamak sims 1 dekinden daha zormus.Bence cok daha kolaylasmis.
    Bu oyundaki tek yenilik 3d olmasi geriye kalanlar fasa fiso.Oyunu kimseye tavsiye etmem.Oyunu oynama ömrü:1 gün.
  • valla sims in ilk versiyonundada mesela normalde 1. expansionun orjinalini alirsan cikan esyalar kopyada cikmiyordu fln gözlerimle görmüstüm bende anlamadim neden ama belki ayni sistemi burda da kullanmislardir
  • antique dosta teşekkürler dediklerini yaptım ve oyun şu anda bütün özellikler çalışıyor.Tekrar teşekkürler antique, her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsan...
  • bende yaptım çalıştı ama bi soun var deaom tools arka planda çalışırken başka bi oyun yükledim oyun çalışmadı deoman toolsu kapatınca çalıştı ki restrart atmam tgeerekti
  • valla saolun varolun. ben de tam bu konuda bi topic açıcaktım, bunu gördüm, hemen deniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dexoy

Kamera acisinin manuel olmasi kötü
    Esya sayisi az
    Degisen hicbir sey yok( sadece ufak tefek seyler eklemisler.)
    An itibariyle sıkıldıgım oyun.
    Hala adamin iste ne yaptigini göremiyoruz.
    Yapay zeka desen 0 2 dk'da hatunla evlendim.Mk'da incelemede diyorduki kiz ayarlamak sims 1 dekinden daha zormus.Bence cok daha kolaylasmis.
    Bu oyundaki tek yenilik 3d olmasi geriye kalanlar fasa fiso.Oyunu kimseye tavsiye etmem.Oyunu oynama ömrü:1 gün.

Eşya konusuna katılıyorum.
    EA önümüzdeki günlerde bunun için kesin bir genişleme paketi çıkartır.
    Ama kamera açılarında herşey düşünülmüş. Ancak farenin scroollu olması lazım. Ona basılı tutarak kamera açısı, yükseklik, alçaklık herşey ayarlanabiliyor...
    İlk gün 2 tane esmer hatun tavladım, ama onlarca sarışınları bir türlü tavlayamıyorum Lütfen yardım edin!!

• bence oyun baya iyi olmuş. yani detaya çok önem vermişler bence. eskisinde olmayan çok detay bunda var. bence çok eğlenceli olmuş.
    ayrıca mouse'ınızın wheel'i yoksa ctrl + sağ tuşu basılı tutarak da çevirebilirsiniz.
    eskiden kendi mp3lerinizi oyunda müzik setinde çalabiliyodunuz, şimdi de 128x128 videolarınızı tv'de izleme gibi bi şansınız var.
    öğrenme yeteneği de gayet gerçekçi olmuş. mesela tutorial'da bi bölümde(hangisi hatırlamıyorum şimdi), bi adamla bi kız var, ev dayalı döşeli, bi de piyano var. piyanoyu çalışlarını dinleyin. ilk başta aptal aptal melodiler, yavaş yavaş notalara basılıyor, ilerledikçe daha hızlı ve daha güzel çalmaya başlıyolar.
    dediğim gibi bence çok iyi olmuş, yeni özellikleri oynadıkça öğreniyorum, çok da keyif alıyorum, hakkaten bravo adamlara...
  • yaa bu sims'ler zırt pırt acıkıyor, çabucak yorulup uyumak istiyorlar, her dakika duşa giriyorlar sanki..
    bunların ihtiyaçları da hiç bitmiyor, abuk subuk aktiviteleri gerçekleştirmekten başka aktivitelere zaman kalmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: johnny

bence oyun baya iyi olmuş. yani detaya çok önem vermişler bence. eskisinde olmayan çok detay bunda var. bence çok eğlenceli olmuş.
    ayrıca mouse'ınızın wheel'i yoksa ctrl + sağ tuşu basılı tutarak da çevirebilirsiniz.
    eskiden kendi mp3lerinizi oyunda müzik setinde çalabiliyodunuz, şimdi de 128x128 videolarınızı tv'de izleme gibi bi şansınız var.
    öğrenme yeteneği de gayet gerçekçi olmuş. mesela tutorial'da bi bölümde(hangisi hatırlamıyorum şimdi), bi adamla bi kız var, ev dayalı döşeli, bi de piyano var. piyanoyu çalışlarını dinleyin. ilk başta aptal aptal melodiler, yavaş yavaş notalara basılıyor, ilerledikçe daha hızlı ve daha güzel çalmaya başlıyolar.
    dediğim gibi bence çok iyi olmuş, yeni özellikleri oynadıkça öğreniyorum, çok da keyif alıyorum, hakkaten bravo adamlara...

video ve mp3 leri hangi klasöre atıyoruz?

• Arkadaşlar Direct X 9 C Yükledinizmi ?
  • 9c'yi uninstall edip 9b takılıyordum ne güzel..
    bu oyunu alınca directx 9c'yi tekrar yüklemek zorunda kaldım
  • yeni oynular çok dandik oluyor kardeşim anladım en sonunDA
  • Yani Direct X 9 c Yüklemek Şart Yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Swat_Man

Yani Direct X 9 c Yüklemek Şart Yani

sen yüklemeden bir dene bakalım nasıl olacak
  • Yükleme diyorum bu seferde oyun yüklenmiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.