Şimdi Ara

Simit Sarayı Günlükleri* [İfşa][20.03.2015 Edit'i okuyunuz] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
38
Favori
8.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

Simit Sarayı Günlükleri* [İfşa][20.03.2015 Edit'i okuyunuz]

(En Son Oy Tarihi: 12.4.2018)
Giriş

Yurttan selamlar. Şimdiye çoktan off saat 11:30 olmadı mı demiş olurdum ama, allahtan yataktayım.

Hayırlı geceler herkese, anketi doldurmayı unutmayın ve lütfen objektif olun. :(
  • Ankete oy veren 11 kişi kim el kaldırsın?

13.03.2015 Cuma [Kızlara yüz verilmez.]

Merhabalar. Bugün kısa geçebilirim. Az kalsın arkadaşta kalıyordum da, yine yurda geldim. Geç başladım yazmaya yarın cumartesi mağlum.

Bugün işe kız arkadaşımla geldim. Gelişim bile olaylıydı aramızda da neyse.

Üst kata geç dedim, aldım 2 küçük çay kücük balkonda oturduk muhabbet ettik biraz gerçekten onu orada görmek çok mutlu etti. Bizim elemanlar bakıyor tabi kimle gelmişim diye falan. Yeni arkadaşım oradaydı, zabıtalar oradaydı. Vardiyam başladı tabii benim geçti o da kral köşeye gelip geçerken hep gülümsedim, sipariş götürdüm falan çok güzeldi. Gerçekten motive çalıştım. gülüşünü görmek o kadar güzel ki.

Ayrıca gözümün önünde de hep. Annemin neden beni küçükken sokağa salmadığını anladım resmen. Akşam 7'ye kadar oturdu orada o. Bir ara pizza aldım işte, kasacı abi 2,5 tl kesti :P banane benim misafirim mi dedi. :D

7'de molaya çıktım bir ara aşağıdaydım hep bir baktım (koltuklar 4lü grupludur orada) benimki köşede, baş megacı da gitmiş çaprazına oturmuş. Kaş göz yaptım sinir oldum, bir ara sipariş alıyordum baş zabıta abi nasılsın kardeşim dalgınsın falan dedi, öyle abi dedim. :D

Saçları kestirdim, herkes yakışmış dedi. Bence gitmedi ama bilmem. Yeni arkadaşım falan, hatta simit saraylarının bölge sorumlusu bile daha iyi olmuş dedi. Kasacı abi adama benzemişin lan dedi. :D

Gelelim başlığın nedenine. 18 yaşındaki kızda bi egolar bi egolar. Üstte bekliyorum masalar temiz boş yok milletin önünde yerler temiz, gelip demez mi canım gel yardım et sipariş vermeme falan demeler off hard kezbanlık akıyor. Çay istiyorum vurmalar falan. Ki düşünün alt kattan yanıma gelirdi muhabbet etmeye bazen. Umarım kendimi soğuturum ondan, ne zaman birine yakın olsam sonu böyle oluyor. Satış.

Ekstrem olayları düşüneyim. He. Katta kavga çıktı lan. 2 kadın 1 erkek bir masaydı. 2 de yaşlı kadın tartışıyordu bu erkekli masa onlara bakıp gülmüşler. Direk aşağıda muhabbetim olmayan kız vardiya müdürüne söyledim katta kavga çıktı nabıyım dedim gitti atarlı erkeği aldı çıktılar yukarı. Baktım ikisi de izlemeye gitmiş hahahahah. Masalar soruyor ne oldu falan diye,abi bilmem ki falan dedim.

18 yaşındaki kız bir ara 4 masadan sipariş aldı. Para üstünü yanlış vermiş bir masaya. Gelip katımda artislik yaparsa olacağı bu. Hayır 3-5 çay fazla satmanın bir mantığı yok, zaten kölesin. Bir ara dedim ki boş hevesler bunlar 3-4 yıl sonra anlarsın dedim. Malum 1-2$ arasında saatlik ücretimiz de.

Masalardan biri önce çayı döktü. Üstüne başka çayı düşürdü kırdı. kombo. Ama kızmadım niye bilmem.

Atarlı erkekle cidden ciddi ciddi kavga ediyorduk. Çay verecek çay bardağı yok diyor ki üstten boş toplayın getirin. Üstteki bardak sayısı 7. indirdim aşağı diyor ki biriktirmeyin abi dedim 7 bardak mı birikmiş dedim, bağırıyor bana. Herkese söylüyorum sana değil dedi sinirlice, tamam abi demekle kaldım. Eziğim galiba, bilemedim şimdi. O zaman bana doğru bağırmayacaksın mı demeliydim acaba. 2 dk sonra çay bardağı çıktı makinede yıkananlar ona verdi.

1 TL bahşiş aldım toplam. sipariş götürmediğimden.

Fazla bişey olmadı ya, valla.

Hadin iyi geceler.

• Yanlış ankete oy verdim iş yerini ifşa et ama yazmayada devam et .

Cia değiliz kardeşim biz napabiliriz ki sana alla alla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackAvrupa J kullanıcısına yanıt
    Devam edersem ifşa yok, ifşa varsa devam etmem. Öyle bir kural koydum.
  • İnatla devam. 2 günü birden yazacağım.
  • Ne bırakması yavv devam et

• 14.03.2015 Cumartesi [Mutluluk.]

Dün işe tam 2 dakika geç kalıyordum ki 4:59'da telefon çaldı arayan muhabbetim olan kız vardiya müdürüydü. Neredesin dedi, 1 dakikaya oradayım dedim giyindim çıktım yukarı. CCDD'ye söyledim artık 1 dakika da geç kalamıycaz falan, beni o gün 3'çü sanıyorlarmış kafaya bak 5-11:30 diye anlaştık o kadar. Muhabbetim olmayan kız vardiya müdürü yarın sen 1'de gel falan dedi ben de iyi bakarım falan dedim.

Üste geçtim direk, arkadaş oradaydı çok yakın arkadaşım ders çalışıyordu. Kat yağmurdan dolayı sapsakindi. Katı ayarladım ben işte.

Bu benim arkadaş git sen büyük çaya 3 TL ver, ders çalışmaktan beyni yanmıştı o gün herhalde.

Bir ara 3 kız gelip bahçe nerede diye sordu bir dalga geçtim ama görmeniz lazım arkalarından. Sonra çıkıp gittiler zaten. :D

Çaycı arkadaşın galatasaray'a verdiği kupon geliyordu, 10 dakkada yattı. İyice iddaa'cı oldum.

Sonra arkadaşım geldi, seninkinin navigasyonu bozulmuş gidip alayım dedi. Gitti aldı geldi :D ikisi amma muhabbet ettiler be, özendim. Ama güzel oldu ya, en yakın arkadaşımla sevgilim gözümün önündeler falan ara ara ben de katıldım muhabbetlerine.

İşin ilginci, aynı liseden 2 kız arkadaşım daha geldi. Çaktırmayın birisiyle kız arkadaşım çok fena kavgalıydı. Geldiler 4 kişi oturdular kat bomboştu birer çay götürdüm. Hem tanışmış oldular, çok sevindim heyecandan terler döktüm gerçekten.

İş teklifi aldım, bir adam ingilizce bilen birini hamburgerciye almak istiyormuş. Sigorta durumundan bahsettim haa falan dedi. Ama kişilik olarak ve üslup olarak çok beğenmiş. Carls JR'ydi bir de. Biriniz anlatın nasıl bir fırsat kaçırmışım. :/

Bir ara benimkiyle arkadaş burger kinge gitti işte saat 10 gibi. Bunlar gitti yoğunluk başladı. Geldiler bitti. Nasıl bir şanssa artık.

bu arada 9:35'te mola verdiler. Başlangıç 5 mola 4,5 saat sonra. Geberdim açlıktan. Ve molamı arkadaşım ve sevgilimin yanında yaptım sevindim.

Sonra çöpler vb işte çıktım ben.

Cumartesim böyleydi, cheers.

• Hocam okuması zevkli oluyor valla.

Konu dışı olacak ama;

Bu arada Endüstri Mühendisliği Bölümü mü okuyorsunuz?Okuyorsanız eğer tavsiye eder misiniz?Bende bu bölümü düşünüyorum ve çok ilgimi çekti.Bana fikir verir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın detaylıca bir pm atayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Yarın detaylıca bir pm atayım.

Teşekkürler hocam.Sakin kafayla atarsınız.İyi geceler.

• 15.03.2015 Pazar [Haftasonu Simit Sarayı Demek]

Bildiğin ölüm demek.

İstekler üzerine bugün erken geleyim dedim saat 4'te geldim. Gelir gelmez bahçede başladım, saatlerimi yazdırttım muhabbetim olmayan kız vardiya müdürüne. Baktım bir çocuk da orada. Yenilerden bu da işte. Paso servantın orada duruyor, aynı ilk günüm gibi. Ama Masaları falan hiç silmiyordu. Ben de konuşmadım hiç biraz işi öğrensin diye normal çalıştığım gibi çalışmadım. Sonra dayı geldi. Patronun babası. Asıl efso olay işte o zaman başladı.

Yok bu gidiyor çay soruyor yok boş topluyor off yaşlı herif hasta ya cimri ve hasta resmen. Tamam adam öğüt veriyor, güzel insan bana karşı direk kötü bir niyeti yok da, insanın iş yapası gelmiyor o varken. 15 yaşındaki kız isyana geldi artık alın şunu başımdan diye. :D Masanın birinde sandalye yoktu, git içerden al dedi. Nereden dedim git git koş falan dedi ittirdi gitik kasanın ordan sandalye aldık koydum ben işte. Geldi yanıma, oğlum bak sandalye koymazsak müşteri oturmaz, çay satamayız dedi...

Beyler oda arkadaşım 6'da kalkacak stajı için yurt dangalak dolu bir de ben ses yaptım zaten, yarın editlerim.

Neyse üstteki mesajı atamadan uyudum çocuğa ayıp oldu biraz.

Kısa zamanda üste çıktım ben üstte çalıştım biraz. Zabıta abilerden 2si geldi, fener yenildi diye bikaç laf yaptım ikisi de bana sinir oldular, hatta biri tehtid etti fenere laf atma ben varken diye. :D :D Ama napayım, şampiyon olmasınlar istemiyorum. Beşiktaş olsun onlar olmasın. Facebook'unu aldım birinin hatta. Diğerlerini de eklerim oradan.

Bugün herkes avans aldı la iş yerinden. Sağa sola avans veriyorlar. :D Millet paraya sıkışmış galiba.

Bu hafta çaycı dayı olacak hep,arkadaş sabahçıya geçiyor. Sabahçılar kral ya, iş yok bişey yok otur zaman geçsin bol bol.

Çaycı dayı kahve yapmayı öğretti bugün, normal telve ile. Bilmiyordum öğrendim.

Kahve demişken, üstte bir masa çağırdı kahve getirirken bir arkadaşınız döktü dedi, yenisini getirir misiniz dedi. Ben de getirdim direk yapıp. Döken:CCDD :D

Yerler paso pislik içindeydi, rüzgar yüzünden.

Bir masa vardı kalkıp başka yere geçtiler tam arkalarını süpürcem ya kardeşim bi fotoğraf çeker misin dedi süpüreyim geliyorum falan dedim işte ya 2dk çek falan anlamadığım gereksiz bir çaba vardı.

Bir masada da 4 kadın 1 erkek vardı kadınların bir fotoğraf çabası var görmeniz lazım. 50 yaşındaki kadınlar selfie derdinde... Ayrıca bir kadın vardı merdivenleri zar zor çıkıp zar zor iniyordu, peki neden kafeye geliyorsunuz?...

Temizlikçi aldılar iş yerine, o da ayrı dünya. :D Kafasına göre takılıyor. Bana iş fırsatı önerdi şoför lazımmış tanıdık varsa söyle falan dedi ben de diyemedim abi bizimkiler başka yerde oturuyor diye. :D

Bugün yeni arkadaşımla konuştum işte, takımıyla beraber çalışıyordu. Adam planlı ve düzgün çalışıyor programını gösterdi, arada işsiz arkadaşlarına para falan yolluyormuş çok saf birisi.

Bugün bir megacı vardı bahşiş verdi 2 tl. Sunum yaptı. Hiç kovasım gelmedi kovmadım. Kovsam mı lan diye arada kaldım ama uğraşmak istemedim biraz da.

Gergin çalıştım yoğunluk azalana kadar. 18 yaşındaki kıza da bağırdım 2-3 kere. Akşam rahatlayınca diyor sana artık naber demiycem falan çocuk ya. Diyorum yavaşsınız, kaç dakka tezgahta bekledim bir ürün için söyledim bunları anlamıştır umarım. Son konuştuğumuzda fazla ters değildik son konuştuğumuzda. YGS'ye girmiş, cumartesi de çalışıyordu. Ben olsam o sene komple kendimi verirdim derslerime ki verdim de.

Pazar da böyleydi işte, çıkışta yine dayı geldi cimri olduğundan çöpe gidecek sandviçlerden 2-3 tane alamadık yiyelim diye. Molaya geç çıkmıştım zaten yemedim bişey direk uyudum yurtta.

Cheers. (Bu arada cheers diyen arkadaşım pek gelmez oldu. :()

• Doluşun susam içinde çalışan çocuğun eyy değerli günlük okuyucuları.
  • Not: Oylar 22-8 şuan bu demek oluyor ki devam etmeliyim. Özelden yeter sıktın diyip sitemlerinizi seve seve dinleyebilirim.

16.03.2015 Pazartesi [İstifayı Verdik.]

Agalar resmi çıkışımı gün itibariyle vermiş bulunuyorum.

10 dakika geç kaldım, kimse bir tarafına takmadı. :D Atarlı erkeğe sordum nereye geçem diye, dedi ki ortada takıl kafana göre, ben de tepsi sildim paso. Sonra bir ara aşağı indim dedim ki baş müdüre ben çıkıyom. Kapıda atarlı erkek vardiya müdürü vardı zam istiyosan cevap belli direk s*** git diyecek dedi gülerek, zam istiyom lan 5000 tl istiyorum dedim. :P Girdim konuştuk, teşekkür etti önceden söylediğim için. Günler geri sayıyor. Umarım pişman olmam çıktığım için, ama bakalım ya hayırlısı neyse o olsun. Etkinliğe gidiyorum ve kendime zaman kalıyor en azından. Belki tekrar iş bulurum başka yerde umarım o parayı çarçabuk harcamam ama harcayacağım gibi duruyor. Neyse, girdik bir yola artık.

Üste geçtim ben biraz ortada takıldıktan sonra. İlk günlerde bana samimiyetten küfür eden elemanla bikaç kere şakalaştık öyle. Kafa elemanmış, gider yaptığıma pişmanım biraz.

Üstte 3 genç vardı hava da rüzgarlı terastalar bunlar. Öğrencilermiş kendileri. 2 erkek bir kız. Kız dedi ki ya bu şeyler(tente) daha aşağı inebiliyor mu. Hayır dedim, off ya napcaz çok esiyor falan dedi Sigarayı bırakabilirsin mesela dedim. çocuklar ooo amma koydu bee bütün gün uğraştık böyle koyamadık falan dediler ben yok mok amacım o değil falan desem de yedik damgayı bir kere. Bir tepsiyi alacaktım telefonları vardı tepside, şu tepsiyi alıp işimi yapabilirmiyim dedim gülerek, işiniz laf sokmak galiba falan dedi kız. :D Amma güldüm ya. Aldım gittim sonra.

Bugün aşırı açtım, molaya en erken ben çıktım galiba 6:50'de. Muhabbetim olmayan kız vardiya müdürüne hep şey dedim açım ben gönder beni falan. Sağolsun çıkarttı. İşten çıkacağımı da bir ona söyledim, dayanamadın galiba dedi. İş kolay aslında da, parası az bir de ayakta yoruluyorsun + kendime hiç vakit kalmıyor. Kalınca da para yok diye ağlıyorum ne bileyim ulan arada kaldım. İşten çıkıp kitap vb okurum en azından spor da yaparım ne bileyim. Bir sürü iş var nisanda yapılacak. :/ Avengers'e gideceğim, Fast7 de var.

Molada sütlü muz denen iğrenç toz içeceği denedim. Tadı berbattı ama bitirdim ayıp olmasın diye. bir de büyük aldım kafaya bak. 2 kaşarlı açma bir simit bitirdim 15 gr nutella kaşıkladım + personel yemeğinden 4-5 çatal yedim. Amma acıkmışım ya.

Moladan üste geldim bir karton bardak kahve içtim.

Zabıta abiler geldiler 2-3 kişydiler bugün azdılar.

Yeni arkadaşım ve takımı çalışıyordu. Birisini çay ocağında görüdm çok komik biri o gördüğüm, şeker alıyordu çay beklerken ben. Ben de "take it take it its free its free" dedim güldü baya. :D Birisi var amerikan tarzı selamlaşıp (yumruk üst yumruk alt eller tokalı bir şekilde omuz vuruyoruz) öyle ayrılıyoruz. :D Ayrıca 2 çay götürdüm servis yaptırdı kasacı abi, 3 tl bahşiş verdiler. 1+2 şeklinde. İngiilizce de teşekkür ederken pek resmi oluyor. Liderleri de çay istedi, o da 1 tl verdi. Sağolsunlar. Bir ara hepsiyle fotoğraf çekileceğim.

Çay servisi yaparken bir masada 2 kadın vardı sordum istemediler, tek kalan çayı orta katta birine sattım artık kadın geldi çay verir misin dedi bittikten sonra. Ne dingil ya.

3 tane adam vardı geldiğimden beri oturuyorlardı. adama 2 kere çay götürdüm akşam 9 oldu hala oturuyorlardı adamı kovacaktım sipariş aldı son anda. Uyardım bişeyler alın diye artık. 3 çay söylediler son anda, sonra naptılar bilmem.

Bir adam vardı çağırdı durdu durdu 5 dakika, yan masadaki profiterolden istedi. Kafası güzel gibi bişeydi anladım zaten. 2dk daha durdu profiterolden sonra küçük çay aldı. Aldım geldim bu herif içeri geçmiş. Bir yan masasında profiterol gördüğü kişiler şey dedi direk "çatır çatır" dedi. Derken abi dedim. Tam da bu adam ne içmiş diye soracaktım, patlıyo çatır çatır dedi. :D Hahah, valla çatlıyordu herif. İçerde sigara yaktı uyardım dışarda yaktırdım.

Bir ara Çay ocağına geçtim 11 sularında. Sonra üste çıktım temizlikçi dayı şey dedi boşver bırak sen ben yaparım falan dedi. Söyleme müdürlere falan dedi biraz sitem etti sen bana söyle ben hallederim kardeşim falan dedi. Katı bırakıp gitsem adam kızmayacak yani, helal dedim içimden.

Bizim gruptan bir arkadşala daha tanıştım. MAsaya çay dökmüştü o da aynı şirkette çalışıyormuş onlarla. Facebook'unu aldım en samimi olduğumun. Askere uğurlamaya giderim büyük ihtimal. :)

2-3 tepsi silip çıktım sonra. 5 sandviç aldım biri yanımda duruyor yerim belkim.

Oyalana oyalana yazdım, kalın sağlıcakla.

• 17.03.2015 Salı [2 adam.]

Bugün işe erken gittim, ve yazım gayet kısa olacak.

15 dakika erken başladım biraz ortada vb takıldım alt üste geçtim sonra. Tepsi vb sildim üstü ayarladım üstte kimse yoktu bir masayı silmemiştim biri geldi silsene dedi direk. Garipsedim, yavaş yavaş dedi. Tepsisini gösterdi toz gelmesin diye. Bişey demedim haklıydı. 2. kez gittiğimde tepsinizi alabilir miyim dedim o adamın masasındaki 2 kadına, alabilersin diyerek adam cevap verdi. Çok komikmiş haha aradığım mizah !'^!'+%&'%& diyerek küfür edesim geldi.

Zabıtalar fenere yaptığım olaydan dolayı kırılmışlar.

Yeni arkadaşım ve takımı oradaydı, yine amerikan tarzı selamlaştık aralarındanbiriyle. Fotoğraf çekilelim dedim ama yalan oldu yine, yarın çekilirim.

Biri izinliydi bugün zorlandım biraz.

Molaya tok gittim.

Bir ara tuvaletlere baktırdılar, temizleyesim geldi temizledim. Gerçekten pisti, biraz zaman da geçti hem.

İşe gelmeden önce kasiyerlik yapan bayanı yolda gördüm. Kız arkadaşımla beraberdim, biraz değişik denk geldi. iş yerinden tanıdığımı anlattım falan. :D

Bugün birisi vardı ben de gazeteciyim falan dedi burada olan herşeyi yazıyorum dedi. XXSS gazetesinden AABB bey imiş, yarın okuyacağım kendimi eğer bahsettiyse. :D Bulursam özelden link atarım.

Bir ara olay oldu zabıtalar koştu aşağı doğru ben de koştum direk aşağıdan yine zabıtalardan birine koş abi koş falan yaptım allahtan zabıtaların olayı değilmiş, arabaya bakmaya gitmişler.

İmalatçı abinin verdiği kupon yatırdı bizi... :D

Bir müşteri telefonu ile kumanda yaptı televizyonun. Helal dedim ama uyduydu önemli olan. :D Onu yapsa...

Bir masa imamı sordu. Yavaş olan mı dedim, evet dediler. İşten çıktı dedim.

Çıkışa yakın 52 tane büyük tepsi sildim. Çaycı dayı yeni yöntem gösterdi hatta. Biraz onla yaptım sonra defaulta döndüm ama kolum öldü bildiğin. Çıkışta sıcak çikolata istedim atarlı erkekten. Verdi sağolsun. Sandviçleri aldım yurda geldim.

Kalın sağlıcakla. 1 hafta içinde ifşa yapacağım bilginize.

Bu arada, amerikan tarzı selamlaştığım adama ismime surfer rosa dedim. Ha yani 1 adam değil 2 adam dedi, yeah exactly dedim. :D Adımı siz çözün. :P

Cheers.

• Hocam adini hep sansurluyosun kendi capinda da profilinde yaziyo zaten.2 adam espriside lesmis tugay-two guy sanirim .Bu arada konu guzel takip ediyorum arada..

• quote:

Orijinalden alıntı: mash3d

Hocam adini hep sansurluyosun kendi capinda da profilinde yaziyo zaten.2 adam espriside lesmis tugay-two guy sanirim .Bu arada konu guzel takip ediyorum arada..

Yıllardır "hahaha 2 gay yani iki gey, geysin olm hehehehe" diyen arkadaşlarıma "madem tu'yu ingilizce okunus olarak alıyorsun, gay'ı da alsana" diyerek "2 gey değil 2 adam" ikna etmeye çalıştım olmadı, bırak biraz yabancı dilde espri duyayım. İlk defa bu tarzda yapan buydu. :D

Not:İfşa etmesene.

• 18.03.2015 Çarşamba [İzne 1 kala.]

Bugün işe erken geldim, hem de baya erken. 4:30'da iş yerindeydim. Hem de kimle geldim tahmin edin? 2 adam espirisini yapan, amerikan tarzı selamlaştığım adamla. Gayet iyi birisiymiş aslında, yaptıkları işi anlattı bana biraz ama aramızka kalacak tarzda. Geldiği ülkesine gidersem hostum olur musun dedim, ev senin hacı dedi. :D Vay be dedim teşekkür ettim. Biraz ülkemizden bahsettik, neden ingilizce bilmiyorlar vb dedi eleştirdim ben de, dünyada diğer ülkelerin varlığından haberleri bile yok dedim.

Erken gelir gelmez başladım işe, baş müdür sana kim başla dedi yoo başlamıyorsun falan dedi bu. Ciddi misin falan dedim, yazmayız fazladan çalıştığını dedi trip mi ne attı kendince. Bişey demedim çirkeflik yapıp saat 5i beklerdim ama beklemedim. Bahçeye geçtim, muhabbetim olan kız vardiya müdürüne söyledim o da dudağını büktü garibim ablam :)

Bahçede 25 kr bahşiş aldım.

Dilenciler giriyor, 2 çocuk girdi la bildiğin oyun yapıyor saklanmacalar falan zorla çaycı arkadaş çayını içiyordu vardiya sonrası tuttu fırlattı dışarı.:D

Çaycı arkadaşa çıkacağımı söyledim. İşten çıkmanın kötü yanı da bu, hepsini çok özleyeceğim. En çok da bunu özlerim herhalde... En çok güldüğüm adam. Niye kanka falan dedi, dedim yapamıyom okuldan sonra çok zor oluyor falan. Off ya, hazır ortam da var ama ne bileyim bir yandan da etkinlik var sevgilim var uykumu alamıyorum değmiyor aldığım paraya ama bir tarafta da akmasa da damlıyor falan. Akıl verin... Daha dedim buradayım, haftaya akşama geçiyor kankim, baya muhabbet çevircez yine.

Bahçede takılırken muhabbetim olmayan geldi, siz nabıyonuz diğeriyle burda koş sen üste dedi üst pislik içindedir dedim, 15 yaşındaki kız trip yaptı temiz orası ben baktım falan. :D Çıktım yukarı başladım işte, normal pislikteydi. Ama yoğundu, masaların hepsi fulldü ama kontrol bendeydi sıkıntı yoktu pek.

Bir masa vardı çaylarını getirdim kurabiyeleri kendi aldı, içtikten yarım saat sonra siz parayı aldınız ama nasıl olacak falan dedi, diğerleri de getirdi falan dedi. :D

Bir grup var, neşeli grup diyelim. 3(onlara göre 4) gündür geliyorlar ardı ardına, gayet kafalar falan. Biri var aralarında sipariş isterken 2-3 dakika düşünüyor bekliyorum başında gülüyoruz falan hepimiz. :D Onlar geldi, sipariş götürdüm falan. Bugün bana bakma dedi düşünen. Ben de yok ya siz boş otursanız da olur dedim. ;)

Zabıtalar gelmedi. Yarın da ben yokum qapaq. Aslında geldi şöförleri ama diğerlerini hatırlamadım.

Molada 2 kaşarlı açma 1 elma çayı 1 15gr nutella 1 simit yedim. Küfürbaz imalatçı geldi, iddaa muhabbeti yaptık. :D otlandı biraz yemekten. Tutturcu diyor bana, nesineden oynuyorum halbuki. Haha, bunun lafı var "konuşma beynini delerim" lafı. Kral ya fena gülüyorum bu lafa. Bana da dedi. :D Gelip gelip kudurdum.com'a gir diyor, dedim ki ya kudurmadıysam. :P

Moladan sonra bahçeye baktım biraz, diğer eleman da geldi işte. 1 saat falan takılmışımdır bahçede orda da dilenci kovdum.

yeni bir dilenci türü keşfettim 2 kişiler, diğeri paramı ver diye ağlıyor. Sözde acındıracak insanları onlar da parasını çocuğa verecek sonra para 2 katına çıkacak. Baş müdür kovdu bunları ben mi aldım lan paranı !'+!'+! diye. :D

Sabah bahçedeyken peçete alan bir çocuğu çıkarttım dışarı normal tarzda. Sonra arkasında bir kadın cool cool girdi baş parmakla arkasını göstererek beraberiz dedi, kadına baktım benle beraber dedi. Kadın buna dikdörtgen simit ve cappy vişne almış. :D Eleman sevinçten havalara uçtu, peçete poşetini unuttu aldım kenara koydum geldi geri istemeye. Gel dedim vereyim, say dedim kaç tane var. Umrunda olmadı çıktı aynen geri. :D

Bugün yenilerden biri şey dedi, bak da tuvalete gideyim. Git dedim. Akşam çöpleri atıyorum geldim nefes nefeseyim dedi ki kanka bi tuvalete gideyim. Prostat mısın olm lan git hadi dedim. :D Bozardı. Giyinirken konuştuk, Endüstri Müh dedim, oo EML dedi. yaşım küçük gösteriyormuş onu öğrendim. Vay falan dedi.

Molaya giderken tezgahta 15 yaşındaki kız vardı. Yeminle özeniyor ya bize bişey verirken. Simidi tabağa koydu açmayı parçaladı da verdi falan. Övdüm baya.

Bir dayıyı kovdum arkadaş gelicek ayağına bekliyordu, baktım telefondan arkadaş bulma uygulamasında takılıyo abi kalk o zaman dedim, iyi kalkayım dedi gitti gelmedi bi daha. Ayıptır 2 tl bi çay al da otur bari de tutayım seni dimi.

2 çay siparişi aldım tam çayı aşağıda dayı doldurdu kadın iptal ettirdi kasacı abi parayı geri verdi.

Ben bahçedeyken 18 yaşındaki kız benim yeni arkadaşımın masasını kov dedi. Ne kovcam daimi müşteri onlar dedim. 2 saat laf anlattım huylarını falan. Ne bilsin, benim müşterim onlar. Onda da bi hava bi hava.

Alt üst baktım bahçeden sonra. Tepsiler de bendeydi. Baya kitlediler. :D Sonra altı kapadım muhabbetim olmayanla beraber. İşin %95ini ben yaptım haliyle. Ama isteyerek, sorun yok. Ona da anlattım erken başlama dedi dedim. Diğerleri erken başlayıp erken çıkıyor ondan kızıyordur o dedi. Hak verdim.

Üstte bir adam 10 tl bahşiş verdi. Vay anasını dedim, teşekkür ettim.

Bir eleman vardı müşteri bu, baya kafa. Simit sarayında başlayacakmış işe, işi kötüledim biraz. Sömürü var falan dedim. Bikaç iş söyledi, sigorta yüzünden çalışamam dedim. Haa falan dedi. Sonra bunun bi arkadaşı vardı yabancıyla beraber ayrı masada oturuyordu ona ichlafen slappen falan dedi baya dalga geçti. Çocuk da yaa giit konuşmuyorum senleee, ya gider misiiiin falan kız gibi konuştu. :D Ben de bişey demedim.

İmalatçı abi var, onun ilk defa servis yaptığını gördüm bugün hayatımda ilk defa.

10 dakika fazla da çalıştım, yarın +10 yapıcam molada. :P Muhabbetim olmayan sağolsun.

Çıkışa doğru bizim grup geldi selam verdim giridklerinde ve ben çıkarken.

Bir de 15 yaşında açıktan lise okuyan bir çocuk temizliğe başladı.Çöpleri attık beraber. İyi biri gibiydi, hayırlısı olsun.

Günüm kısaca böyleydi arkadaşlar. İfşa yaklaşıyor.

Cheers.

• 19.03.2015 Perşembe [İzin.]

Güzelce dinlendim yatıyorum. İfşa editini ekliyorum, bakalım reaksiyon ne olacak.

Hayırlı geceler.
  • Adam istikrarlı la ne güzel yazıyor
    Destek

Eğer 18 yaşindan buyuksen inditexe başvur dostum en azindan aldigin para çok olur haftada 30 saat

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Adam istikrarlı la ne güzel yazıyor
    Destek

Eğer 18 yaşindan buyuksen inditexe başvur dostum en azindan aldigin para çok olur haftada 30 saat

Çalışacak gerçekten çok güzel yerler var. Özel nedenden dolayı sürünerek çalışıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.