dava aşsan nereye kadar arkadaşlar bu ülkede bi dava 5 sene sürüyo ayrıca sözleşm yapıyosun onlar haklı çıkar sen zararlı çıkarsın vesselam sözleşme bildiğim kadarı ile kampanyalarda şirketler değişikliğe gidilebilir istediğini yapabilir die bir ibare koyuyolar mutlaka vardır bundan adım gibi eminim yani dava fossssssss
arkadaşlar artık smile reklamında philpis modem ifadesi yerine herkese kablosuz modem ifadesini kullanıyor,sözleşmeyi iyice okuman gerekiyor bende superonline kullanıyorum hattım açıldı mesajı aldım ama adsl sinyalı alamadım,arıza 7 gunu geçemez diye bir ifade var ama sonraki maddede arızanın kaynağı değişirse arıza kaydının tekrar yapılacağı yazıyor,bana once kayıtlarda problem var dediler birkaç gun sonra santral ve yeni arıza gibi 7gunluk sureyi yeniden başlattılar,kelimeleri çok dikkatlı kullanıyorlar ve çok haklı olduğun durumda bile ağzını açamıyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: husNUKE
arkadaşlar artık smile reklamında philpis modem ifadesi yerine herkese kablosuz modem ifadesini kullanıyor,sözleşmeyi iyice okuman gerekiyor bende superonline kullanıyorum hattım açıldı mesajı aldım ama adsl sinyalı alamadım,arıza 7 gunu geçemez diye bir ifade var ama sonraki maddede arızanın kaynağı değişirse arıza kaydının tekrar yapılacağı yazıyor,bana once kayıtlarda problem var dediler birkaç gun sonra santral ve yeni arıza gibi 7gunluk sureyi yeniden başlattılar,kelimeleri çok dikkatlı kullanıyorlar ve çok haklı olduğun durumda bile ağzını açamıyorsun
Evet bunla işi...................... parentez içinde yazayım eş anlamlısını (kötü kadını) olmuşlar dedim yaa sözleşme onların lehine oluyooo genelde bunlarla aşık atılmaz bişi biliyozda söylüyoruz
ben superonline adsl kullanıyorum, herşey gayet güzel..
zaten superonline da rastgele bir firma değil, bu konuda çok çabalıyor
vay be reklamlarını hatırlıyorum da adam telefon acmadan gelip yapıyolardı baglantıyı..hani reklamda abartı olur da bu kadar iddialı olup boyle yapmak..telekomdan da beterleri varmıs demekki
walla smile zedelere geçmiş olsun nediyim..öyle bilmeden araştırmadan daha ne olduğu belli olmayan yerlerden alacağınız hizmet budur..TT ye inat diye gitti çoğu ama konunun Tt ile alaksı yok.TT bişey kaybetmedi.siz kaybettiniz..1 modem için değmezdi..ve verdikleri modem de maalesef philips değil.. tekrar geçmiş olsun smile cılara
Alayı Fıs Bu İnternet Olayında..........
iyice yamyam olmaya başladılar aslında bu sözleşmelere de bir el atılması lazım adamlar kafalarına göre yazıyorlar,bir sınırlaması olması gerekiyor her ne kadar 2 kişi arasında olsa da boş kağıda imza atmak gibi bir olay
Ben de bağlantı için 1 ay bekledim hani nasıl olsa ev interneti diye çok düşmemiştim üstüne. Ama her defasında sil baştan dinlediklerini farkettim. Yani Smile ADSL'de sorunlar ve şikayetler kaydedilmiyor! Her defasında "Aaa not düşmemiş arkadaşlar, özür dileriz" deniyor. Durum böyle olunca 10 gün önce iptal ettirmek istedim aboneliği. İsteğimi kaydettiklerini söylediler. Fakat burda da aynı durum geçerli! Her arayışımda sil baştan alıyorlar iptal talebini ve "özür dileriz bir aksama olmuş en kısa sürede (?) iptal işleminiz gerçekleşecek" diyorlar.
Yani korkarım tezgah çok güzel ve kusursuz kurulmuş, şimdi TT gelse "yahu Doğancığım, sen inletiyormuşsun bu milleti, ver bakalım şu kayıtları" dese ellerinde bir şey yok. Allahtan ben sadece 59 YTL başvuru ücretini kurtarmaya çalışıyorum. Durumu daha vahim olanlar (1 kez bağlantı kurup, interneti çalışmayan ve aylık aboone bedelini takır takır ödeyenler) var... Smile ADSL, Türk İnternet tarihinin (abone sayısı olarak) en büyük çaplı internet rezilliğidir.
Yeyin efendiler yeyin... aksırıncaya kadar, tıksırıncaya kadar yeyin.. Toplumu aptal yerine koyan, sömüren firma ve işletmelere itaf olunur..
bide reklamına bak:D allah ım ya ne adamlar ya.
dolandırıcılıktan başka bişi deil vaad ettiklerini başaramıyoalr sonra bide dandik reklam çekiyolar
quote:
Orjinalden alıntı: murderer_utku
dolandırıcılıktan başka bişi deil vaad ettiklerini başaramıyoalr sonra bide dandik reklam çekiyolar
yoluncak kazı buldular önüne gelen yoluyo.. telekom tekelden kalkınca da böyle olmayacağına kimse teminat veremez sanırım..bu da özel bir şirket sonuçta..smile..güya koskoca doğan holding..
asacan böylelerini
Arkadaşlar ben de 24 Eylül'de bir hevesle abone oldum. Bu arada günaşırı aramalarıma karşılık çok yoğunuz, bugün, iki gün sonra yok efendim sizi acil listesine alıyorum gibisinden oyalama taktikleri. Yeter artık iptal ettireyim dedim. Ama yine aynı masallar. Dün akşam geç saatlerde geldi elemanlar bir baktım Inca modem. Bir de demezmi 15 gün içinde Philips ile değişim olacak diye ama alaycı bir tavırla. Az kalsın kıracaktım kafasını. Neyse arakadaşlar ben bulaştım başkaları parası iel rezil olmasın.
bu kadar rezilliğin üstüne bunlara daha kimse dava açmadı mı
Arkadaşlar biraz önce smile adslden aradılar şikayetvar.comda yazdığım şikayet üzerine aradılar ve şikayetimle ilgili bilgi aldılar.
Philips marka modem dendiği halde Inca marka modem geldiği ve diğer hediyeler gelmediği için şikayette bulunmuştum. Biraz önce aradılar ve aralık ayı içersinde Inca marka modemin Philips ile değişeceğini söylediler.
Bu Inca modem şu an için sorunsuz çalışıyor. Philips marka modem ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar yorumda bulunabilirmi acaba ?
Bunu geri veripte sorun yaşamayalım. Bu philips modemin sorunları varmıdır ? Sorun çıkarıyormu ?
philips modem geldi bana1 hafta oldu..bir yamuğunu görmedim..1 kre bile kopmadı
ama ben olsam smileden byle bi davranış beklemem..yalan üzerin ticaret yapıyorlar