Şimdi Ara

simile ağlatıyorr... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: waraxe

vay be reklamlarını hatırlıyorum da adam telefon acmadan gelip yapıyolardı baglantıyı..hani reklamda abartı olur da bu kadar iddialı olup boyle yapmak..telekomdan da beterleri varmıs demekki

kötünün iyisi olmaz 2 side kötü ama gercekten reklam abartı bile diyemicem herif tfu kapamadan gelip bağlıyolardı bazı millet 1 ay beklemiyormuş meğer hayret bişi , beceriksiz ve vaatlerini yapamıyan doğan gurubuna
  • telekoma laf edersiniz bide burdan buyurun :)
  • ben eşeğim diyene semer vuran çok olur, bizimkide o hesap

hiç hakkımızı aramıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaintEagle

Geçmiş olsun. Sanırım sadece modem için yaptın bu işi. Telekom bile düzgün hizmet veremezken zaten telekomun altyapısını kullanan bir firmayla iş yapmak mantıklı gelmiyor bana.

Neyse umarım sorunun çabuk çözülür. Doğan grubunun sağlam iş yaptığını nerde gördük, burada görelim?

+2
    İki dediğinede sonuna kadar katılıyorum. Telekom bi hizmeti adam gibi veremezken biri ondan alıp aldığı gibi sana satarsa nasıl iyileştirebilir? Ancak ya aynısı olur yada kötüleştirir şekil 1A da görüldüğü gibi. Bu yüzden banada mantıklı gelmiyor. 2. olarak ise doğan grubu neyi adam gibi dürüst bir şekilde yaptıki bunu yapsın??
  • aydın doanın firması işte nolcak paso koolpa sıkıolar...
  • Bence reklamlarında bu kadar abartı olmasaydı , aldıkları tepkiden çok daha az tepki alırlardı. sonuçta hepimiz Türkiye'de yaşıyoruz 3 gün - 5 gün kavramına alışkınız.
  • bu smile ilk çıktığında burda bikaç başlık açılmıştı..ben orda smile almayın doğan ı bilen bilir..zaten TT altyapsı demiştim..sonra bikaç kişi bana aynen şunu demişti " TT ye para kazandıracağıma doğan a kazandırırım"..yorum yok bu kadar smilezede yi gördükten sonra. bunu yorumlayacak kişi değilim..

hala smile almak isteyen varsa oturup bayağı bi düşünsün artık..
    adamlar istedikleri gibi oynuyolar bizimle..sesimizi çıkaramıyoruz malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 23 Kasım 2006; 16:02:19 >
  • Sevgili üyeler;

Smile ADSL denen Doğan Grubu’na ait firmaya 1,5 ay once kampanyaları olduğu ve kampanya kapsamınsda ücretsiz kablosuz modem
    dağıttıkları için ADSL başvurusu yapma gafletinde bulundum.Başvuru sırasında bana bu modemi verme şartlarının 2 yıllık sözleşme imzalamam
    olduğunu söylemedikleri için ve ben bunu ertesi gün kendim öğrendiğimden iptal ettirmek için aradığımda 59.70 tl lik aktivasyon ücretinin kredi
    kartımdan çekildiğini öğrendim.Bu iade talebimin kendilerinin eksik bilgi vermelerinden kaynaklandığını ve derhal kredi kartımdan çekilen tutarın iade edilmesini
    istediğimi bildirdim.Görüştüğüm yetkili hesap ekstremde bu tutarın iadesini göreceğimi söyledi.2 hesap kesiminden sonra bugün tekrar aradım ve aldığım cevap
    beni artık çok sinirlendirdi ;diğer ekstremde görecekmişim iadeyi.ne güzel tezgah bu böyle.Adamlar çekme işini 10 dk da yapıyor,iadeyi 1.5 ay yapamıyor.Bilgisiz elemanlar,
    müşteri ilişkileri zayıf ,alyapısı yetersiz (öğrendiğime gore 10 günden once bağlantı yapamıyorlar yani tüketiciyi kandıran bir reklam kampanyaları da cabası)
    ve aynı zamanda bunların hepsinden çok kurnazlar!!! ADSL ücretleri düşecek ama beyler 2 yıllık sözleşmeyle bağlıyorlar milleti.Bu zihniyet bizi bu hallere getirdi.
    Size tavsiyem SMİLE ADSL den uzak durun !!!!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.