Şimdi Ara

SİMGENİN ÜZERİNDEKİ KALKAN NASIL GİDECEK YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER OYUN SİMGELERİNİN ÜZERİNDE SARI-MAVİ Bİ KALKAN VAR O NASIL KALKABİLİR ?

• hmm..bilgisayarı sizden başka birisi kullanıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 23 Ekim 2011; 0:48:07 >
  • http://c1110.hizliresim.com/q/r/3brx.png hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaille -- 23 Ekim 2011; 0:49:23 >
  • up up up up
  • BEYLER OYUN SİMGELERİNİN ÜZERİNde

diyorsun,sadece birtane kısayol üzerinde var..E sen öyle yazınca insanın aklına başka birşey geliyor.Bu windows7 deki uac muhabbetinin işareti..Size bir zararı yok,böyle kullanabilirsiniz.?
    Eğer illa kalksın istiyorsanız o dosyaya sağ tıklayıp administrator olarak çalıştır gibi bir kutucuk olması lazım,tickli ise ticki kaldırın,boş ise tikleyin kutucuğu..Elimin altında win7 yok şu an ezbere tam hatırlamıyorum.
  • sağ tık özellikler uyumluluk kısmı olması lazım orada yönetici olarak çalıştır tıkı var onu kaldırırsanız kalkması lazım.
    Ama programın doğru bir şekilde çalışmama ihtimali var.
    Programa, oyuna güveniyorsanız dert etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet96

BEYLER OYUN SİMGELERİNİN ÜZERİNDE SARI-MAVİ Bİ KALKAN VAR O NASIL KALKABİLİR ?

denetım masası, kullanıcı hesapları, kullanıcı hesabı denetım ayarı, çubuktaki tırnağı en aşağıya çek, yeniden başlat makineyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlat arama bölümüne "UAC" yaz ilk çıkan'a gir orada düzey ayarı var onu en sona getir tamamdır.
  • Bir konuya bir kişi, bir cevabı yazdıktan sonra aynı yorumu yaparak, lütfen gereksiz mesaj atmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.