Şimdi Ara

simge durumu neden yok acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın ustalarım.bilgisyarda açılan her hangi bir dosyanı simge durumuna getir olan yeri tıklıyorum.açılan sayfa tamamen yok olur.
    örneyin sağ üst köşede x yazılan yer kapat.kare şeklinde olan yer ekranı kapla.eksi yazılan yere tıklıyorum.yani simge durumuna getir.sayfa yok oluyor.yani simge durumu oluşmuyor.

• arkadaşlar mesajım bir anlaşılmaz oldu galiba.ben açılan sayfada sağ üst köşede simge durumun yazılan yere tıklıyorum.normlde buraya tıkladığımızda dosyanın simgesi en aşağıda ,yani başlatın sağ tarafında küçk simgeleri gözükerdi.şimdi bu olmuyor.simge durumun yazılan yere tıklıyorum.aşağıda bir şey yok.lütfen bilgilerinizi yazın.üşenmeyin
  • sorunun ne olduğunu bilmiyorum arada bana da oluyor. ama alt + tab tuşlarıyla açık olan pencereler arasında geçiş yapabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkslyyldz

sorunun ne olduğunu bilmiyorum arada bana da oluyor. ama alt + tab tuşlarıyla açık olan pencereler arasında geçiş yapabilirsin.

hocam sizde sistem geri yüklene bilir mi
  • yükle istersen büyük ihtimalle düzleicektir. ne zamandan beri devam ediyor bu sorun ? yeni oluşmuşsa restart at ilk olarak .
  • quote:

Orjinalden alıntı: alia

arkadaşlar mesajım bir anlaşılmaz oldu galiba.ben açılan sayfada sağ üst köşede simge durumun yazılan yere tıklıyorum.normlde buraya tıkladığımızda dosyanın simgesi en aşağıda ,yani başlatın sağ tarafında küçk simgeleri gözükerdi.şimdi bu olmuyor.simge durumun yazılan yere tıklıyorum.aşağıda bir şey yok.lütfen bilgilerinizi yazın.üşenmeyin

Görev çubuğu,yani başlat menüsünün sağ tarafı dediğin çubuk tamamen mi kayboldu? Yoksa simge durumuna küçült dediğin halde klasör simge durumuna geçmek yerine yok mu oluyor?

Yanlışlıkla "görev çubuğunu otomatik gizleme" seçeneğini aktif etmiş olabilir misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersayt

quote:

Orjinalden alıntı: alia

arkadaşlar mesajım bir anlaşılmaz oldu galiba.ben açılan sayfada sağ üst köşede simge durumun yazılan yere tıklıyorum.normlde buraya tıkladığımızda dosyanın simgesi en aşağıda ,yani başlatın sağ tarafında küçk simgeleri gözükerdi.şimdi bu olmuyor.simge durumun yazılan yere tıklıyorum.aşağıda bir şey yok.lütfen bilgilerinizi yazın.üşenmeyin

Görev çubuğu,yani başlat menüsünün sağ tarafı dediğin çubuk tamamen mi kayboldu? Yoksa simge durumuna küçült dediğin halde klasör simge durumuna geçmek yerine yok mu oluyor?

Yanlışlıkla "görev çubuğunu otomatik gizleme" seçeneğini aktif etmiş olabilir misin?

evet sayın hocam.derdimi anladınız.klasör simge durumuna geçmek yerine kayboluyor.sistemide geri yükeyemedim.ona göre de yeni bir başlık açtım.lütfen yardımcı olun.üşenmeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alttaki mavi çubuk duruyo yani öyle değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkslyyldz

alttaki mavi çubuk duruyo yani öyle değil mi ?

resmini gönderi
    yorum ekranın.
    [img=http://img100.imageshack.us/img100/751/aaaahn0.th.jpg]
  • iste cozum dostum
    http://rapidshare.de/files/33679774/masaustu.vbs (rapid share)
  • Sistemi Geri Yükleme

Sistem hatası veya başka bir önemli sorun oluşursa, Sistemi Geri Yükleme özelliğini kullanarak bilgisayarınızı normal olarak çalıştığı önceki durumuna geri getirebilirsiniz. Sistemi Geri Yükleme özelliği kolay tanımlanabilen geri yükleme noktalarını otomatik olarak oluşturur ve sistemin belirli bir saatteki veya tarihteki haline geri yükleyebilmenizi sağlar. Sistemi Geri Yükleme özelliği verileri veya belge dosyalarını eski haline getirmez, dolayısıyla geri yükleme işlemi sırasında çalışmalarınız, göz atma tarihçeniz ve sık kullanılan dosyalarınız bile kaybolmaz.

SİSTEMİ GERİ YÜKLEMEK

Bilgisayarınızda donanım ve yazılım düzenlemelerini sıkça yapıyorsanız, bazen bilgisayarınızı istenmeyen bir durumda bırakabilirsiniz. Buna kilitlenme ya da çökmeler de dahil. İşte bu durumlarda System Restore ile sisteminizi geri bir tarihe geri döndürebilirsiniz. Bu işleme sistemi geri yükleme denir.

Sistem geri yükleme aracı şunları yapar:

Bilgisayarı bilinen bir iyi duruma geri döndürür.
    Geri yükleme sırasında kişisel dosyalarınız kaybolmaz.
    Tarihleri ve geri yükleme noktalarını bulur.

System Restore spesifik aralıkları saklar. Ayrıca kendinize ait geri yükleme noktasını da yaratabilirsiniz. Böylece sadece belli bir zamana değil belli bir geri yükleme noktasına geri yükleme yapmanızı sağlar. Örneğin bir .exe dosyayı sildiniz ya da program dosyaları zarar gördü. Bu durumda eskiye doğru bir sistem kurtarma işlemi yaparak program dosyaları kurtarılabilir.

Sistemin geri yüklenmesi Windows ve programların o zamanda ya da o anki duruma geri dönmesi anlamına gelir. Bu arada kullanıcı dosyaları bu geri yüklemeyle etkilenmezler.

Eğer Windows XP'nin gücellenmesi için Windows otomatik güncellenmesi (Windows automatic update) kullanılıyorsa, sistem geri yükleme kuruluştan önce bir geri yükleme noktası yaratır.

Sistemi geri yüklemek için:

1. Start mönüsünü tıklayın, Programs'ı, All Accessories'i ve System Tools'u işaret edin ve System Restore'u tıklayın.

Bir geri yükleme noktası (restore point) yaratmak için:

1. Start menüsünü tıklayın, All Programs'ı, Accessories'i ve System Tools'u işaret edin ve System Restore'u tıklayın.

2. Create a restore point seçeneğini seçin ve Next'i tıklayın.

3. Bu geri yükleme noktasını tanımlayacak, örneğin "14 Ağustos- Director 6.5 yazılımı kurmadan önce" bir ad girin. Next'i tıklayın.

4. OK düğmesini tıklayarak bu geri yükleme noktasını yaratın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziborotty -- 20 Eylül 2006; 14:28:17 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.