Şimdi Ara

Simge Barankoglu (Yılan) Sosyal Medyada Para Dileniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
12.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki 200 lirayı bulmuştur bugün. Ya da daha fazla. Hemcinslerimden utanmaya başladım.

Simge Barankoglu (Yılan) Sosyal Medyada Para Dileniyor

• valilik izni olmadan para toplamak yasaktır cimere şikayet edin
  • İnternet te çoğu kız para peşinde koşuyor normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqueim

valilik izni olmadan para toplamak yasaktır cimere şikayet edin
    ne ağlaksınız yaw zorla mı para verdiriyo kız? isteyen istediğini yapar dediğin şey bağışlar için geçerli mesela ben kanserim diyip insanlardan ilaç için para alsam ama aslında kanser olmasam bu dolandırıcılık olur bu kız böyle mi yapmış

başka biri böyle kolay para kazanınca kişi kendi kazanamayınca çekememezlik oluyo hesapta 9 liracığı var ben de şuan 100 tl atıcam ona mesela
  • Dünyada keriz parası mı biter.Çatır çatır yesin.Helal.
  • Millet vekilleri için yardım toplasın geçinemiyorlar mış.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

ne ağlaksınız yaw zorla mı para verdiriyo kız? isteyen istediğini yapar dediğin şey bağışlar için geçerli mesela ben kanserim diyip insanlardan ilaç için para alsam ama aslında kanser olmasam bu dolandırıcılık olur bu kız böyle mi yapmış

başka biri böyle kolay para kazanınca kişi kendi kazanamayınca çekememezlik oluyo hesapta 9 liracığı var ben de şuan 100 tl atıcam ona mesela

Alıntıları Göster
    xxCrazyBoyxx01

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxCrazyBoyxx01

Alıntıları Göster
    Bana da atsana harmanız

• elektronik sigara tanıtımından ceza yemiş kerizlerde ödüyor işte bu memlekette keriz bitmez
  • Allah ishal etsin

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Cem Yılmaz’ın skeçlerde dediği gecelerin_yargıcı exkalibur bu çocuktu demek ki. Oda böyle saçmalıyormuş. Dünya küçük lavuğu bulduk. Dolana dolana ay dolana şarkısı eşliğinde dolandırırım seni.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kız saf bir maloz ama paraya atan erkekler dili dışarda gezen otistik canavardır herhalde. Var mı bu aptalist karıyı CİMERE şikayet edecek babayiğitler? Bu karı yarın uyuşturucu tanıtımı da yapar, pucca gibi içeri atmaları lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birde random gülücük atmış ki şaka ayağına paraları götürecek. Bakın 1 TL diyor ne kadar komik dimi hadi gülelim 1 TL yardım istiyor baya yaratıcı bir espri ve mizah yeteneği. Böyle böyle şaka ayağına parayı kaldıracak. Zaten amacı hesap bilgilerini vermek, hesap bilgilerini verdikten sonra o 1 TL demiş ülkemizin abazalarından elbet 5-10 hatta 50-100 bile yollayan olacaktır. Bu şekilde parayı kaldıracak. Günümüz dünyasında modern dilencilik böyle oluyor. Hiç bir niteliği olmayan yüzünde 3 kilo makyajla ergenlerin ünlü ettiği bir vasıfsız.

Bu arada hesabında 9 lira var olarak gözüküyor sanırım. Kim bilir binlerce lirayı hangi hesabına taşıdı. Açmış bi akbank hesabı dileniyor param yok diye.
  • Haber verdiğin için sağol haberim yoktu.Bende eft yapayım 5 tl...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni mi başladınız utanmaya. Biraz geç mi kaldınız ne

• Yılan videosundan beri utanmaktayim

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Kanser bile olsanız valilik izni olmadan para toplayamazsınız

Valilik açacağı hesaba para toplayabilir Sezin’de doğrudan erişiminiz olmaz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.