Şimdi Ara

Simetri Biyolojiler nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• kesinlikle tavsiye ediyorum lys biyoloji alsan sana yeter içinde tüm ygs konuları var şuan keşke sadece lys alsaydım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motoplus

kesinlikle tavsiye ediyorum lys biyoloji alsan sana yeter içinde tüm ygs konuları var şuan keşke sadece lys alsaydım diyorum.

Hocam fizik nasıl peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Fizik kitabi var bende tavsiye ederim

• LYS Biyolojisi inanılmaz bir kitap

Hocam fizikte Harika vallahi aldığıma hiç pişman olmadım ve hep alacağım yayındır bana birşey kazandırdıysa bu kitaplar kazandırmıştır herkes Palme al dedi ben fizik kimya biyoloji simetri aldım memnun kaldım palmede lys kitabında ygs ye dair birşey yokken simetride ygs kitabının hepsini koymuşlar mükemmel bence kardeşim

• Bizim kimya hocası artık oradan soru gelmez diyorda önemli olan mantığını anlamak yani teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kimya ve geometri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Fem simetri ygs biyolojiden konu çalışırken sen salakmısım ordan soru gelmez diyordu annem oğlum Fem alma ordan bilerek sormazlar diyordu ama bilmiyorlardıki fen bilimleri her yerde aynıdır istersen Afrika'ya git rna aynı rna DNA aynı DNA dır bu değişmez ve Fem simetriden su gibi bildiğim seliloz diyetin vazgeçilmez bir parçasıdır mukus salgılatır cümlesinin aynısı 2017 ygs biyoloji sınavında çıktı boş konuşanları takma yoluna devam et kolay gelsin

Kimya hocan boş beleş konuşmuş, geçen sene lys kimyayı sadece simetriden çalıştım 28-2 geldi. Teknomfem'den sadece organik videolarını izledim. Testler her kaynakta bulunan testler ama konu anlatımı ve çözümlü sorular gayet güzel ve yeterli.
  • Simetrilerin fizik anlatımı kotu soruları iyi

Biyosu güzel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.