Şimdi Ara

Şimdilik PENGUEN kazanmış olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nisanda geri döneceğiz yüz yüze lobisi olarak 1.5 aylık tatilin tadını çıkartın sınavlar yüz yüze  

• sınavların yüz yüze olacağını zannedenler dünyaya da düz derler türkiyenin %15 i etkilendi bu depremden sırf sınava girmek için millet para mı harcayacak ? Hadi şehir değiştirdi nerede kalacak ? Ne kadar bencilsiniz olum osmaniyede yaşıyorum evimiz her şeyimiz gitti sırf sizin keyfiniz yüzünden yüz yüze mi okumak zorundayım. İktidar mantıklı karar verdi en mantıklısı hibrit. Gören de hepinizi sosyal adamlar zannedecek tüm gün kyknızda oturup forumdasınız aw

• Hocam bu iş gunter'ın buz kralıyla ciklet prensesi kaçırıp finn ile jake'in onu kurtarmaya çalışmasına döndü iki taraf da pes etmeyecek mi  

• Online devam edicek gazını aldılar twitter tayfanın

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

twitter tayfadan çıktı bu iş muhalefet sahipleniyor o öğrencilerin birçok malum partili aileleri var  

• Ytü ne yaptı hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İktidarın da çok şeyindeydi muhalefet. Yüz yüze yapacak olsalar bile muhalefetin dediğine gelmemek için yapmazlar artık keşbiş olsun

• quarterbat Q kullanıcısına yanıt

hibrit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E kazanmışsınız işte.

• Rick'in Birası kullanıcısına yanıt

iktidarın çokta şeyinde işte aileler var oy demek  

• quarterbat Q kullanıcısına yanıt

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sınavların yüz yüze olacağını zannedenler dünyaya da düz derler türkiyenin %15 i etkilendi bu depremden sırf sınava girmek için millet para mı harcayacak ? Hadi şehir değiştirdi nerede kalacak ? Ne kadar bencilsiniz olum osmaniyede yaşıyorum evimiz her şeyimiz gitti sırf sizin keyfiniz yüzünden yüz yüze mi okumak zorundayım. İktidar mantıklı karar verdi en mantıklısı hibrit. Gören de hepinizi sosyal adamlar zannedecek tüm gün kyknızda oturup forumdasınız aw

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

dostum sinirli olabilirsin evet biz seni muhtemelen de anlayamayız evimizden yorum yapıyoruz depremzedelere özel haklar tanındı zaten bunda da bir sıkıntı yok okuyamayacaksan donduradabilirsin .fakat sanma ki hayat durdu her şey bitti .hepimiz Türkiye de yaşıyoruz ekonomi belli para lazım. sanma ki tüm gün kyk da oturup forumda takılıyorum hem kyk da kalıp hem çalışıyorum(workandtravelıcın) ve kendime çevre ediniyor idim .şimdi aile evinde dümenden iki ders videosu izleyip vereceğiz dersleri herkesin ortalaması tavan zaten .eğitim niteliksiz hiçbir anlamı yok üniversite demek sadece oturup derslere girmek demek midir ? o devir geçeli 30 sene oldu tamamiyle çevre kurma , iş kurma , fikir üretme yeridir çünkü insan kendini orada rahat hisseder olay tamamiyle budur.İktidar en mantıklı kararı verdi demişsin bunu yaşadığın kayıplara bağlıyorum geçmiş olsun dostum.

• Sandıkları terk etmeyin arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harbi he sırf bunun için baktım ünililerin hepsi dandik üniler siirt falan dolu amaç belli

• Kanka ben sizi anlıyorum zaten mesele sadece ders değil üniversite adama vizyon katan bir yer insan ömründe kaç sene üni okuyor sanki bence de okumalıyız online tayfadan asla olmadım ben ama hibrit en mantıklısı ben de istanbula gitmek istiyorum ama ailemi burada bırakamıyorum hadi gittim diyelim para nereden bulacağım çalışmak zorunda kalacağım o yüzden Akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim evsizlik çok zor belirsizlik ondan da zor

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

geçmiş olsun kardeşim şu an nerede konaklıyorsunuz peki merak ettim kyk , konteyner , çadır ? ya da tanıdık mı

• tanıdıkta 4 aile kalıyoruz

• sizi susturmak için o nisanı ortaya attılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kamikrazywarboy K kullanıcısına yanıt

sen beni tanımamışsın aslan ben asla susmam  

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.