Şimdiki öğrenciler Klasör kullanıyormu?

-
-
Elimde klasörüm var da defterler, kalem kutusu, gözlük kutusu, cetvel, hesap makinesi bunları klasöre sığdıramayacağımdan çanta taşıyordum.
-
Bi aralar ne modaydı. Şimdikilerde göremiyorum hiç. -
Aah ah. Ulan ağlatmayın beni
Zamanın modasıydı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şuan ben lisede öğrenci olsan ne defter ne kitap götürürüm okula.
en kaitelisinden bir tablet tüm işimi görür. ders kitabının pdf olarak dijitale aktarırım dersi kitap yerine tabletten takip ederim. deftere yazı yazmak gerekiyorsa da yine tablete yazarım defter alıp niye doğaya zarar verelim ki.
-
İnekler kullanıyor klasör. Ha ilkokulda ben şöyle birşey kullanmıştım, hangi ders içindi hatırlamıyorum, ama hoca sinirliydi baya , mecbur kalmıştık birşey için, resim dersi olabilir ama dersi hatırlamıyorum.
-
-
Dersaneler bu klasörden dağıtırdı deneme sınavlarında bir ara çok popüler olmuştu 2000 lerin başında. -
Ana okulunda ben 10 çıkartmalı vardı -
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08şuan ben lisede öğrenci olsan ne defter ne kitap götürürüm okula.
en kaitelisinden bir tablet tüm işimi görür. ders kitabının pdf olarak dijitale aktarırım dersi kitap yerine tabletten takip ederim. deftere yazı yazmak gerekiyorsa da yine tablete yazarım defter alıp niye doğaya zarar verelim ki.
Artık onada gerek kalmıyor hocam, parayı basıp özel liselere kayıt yaptıran çocuklar okula gitmeden 100 e yakın diploma notuyla mezun oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Makine Müh. okuyorum ve hala kullanıyorum. Dosyalama yapmak için müthiş iş görüyor. Ders Notlarının, Örnek sınavların, beğendiğim makalelerin çıktısını alıp koyuyorum. Üzerine aldığım notları zımbalayıp vs dolabıma yerleştiriyorum. Eski kafalı bir metot alabilsem bir ipad pro alıp notlarımı onda tutardım ama işe yarıyor.
-
En kralı her zaman çantadir. -
masaüstünde klasör var -
-
vay be zamanında ne kullanırdık artık tek defter yetiyor
Bi aralar ne modaydı. Şimdikilerde göremiyorum hiç.
|
Aah ah. Ulan ağlatmayın beni
![]() Zamanın modasıydı. ![]() |
Dersaneler bu klasörden dağıtırdı deneme sınavlarında bir ara çok popüler olmuştu 2000 lerin başında.
|
Benzer içerikler
- annesini kaybedenlerin psikolojisi
- fare yapışkanı kaç gün etkili
- emin sucuk
- gözlük burun şeklini bozar mı
- kıvanç tatlıtuğ boyu
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- izafiyet teorisi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X