Baba doğru yere gittiğine emin misin? Dershanede Robert Kolejinden, Alman lisesi, Kabataş'tan arkadaşlarım var erkeklerden 180 aşağısı yok. Kızların hepsi taş gibi. O kadar olgun giyiniyorlar ki dışardan iş kadını gibi duruyorlar. Hergün elbisele ile gelenler var. Dekolteleri görseniz 17-18 yaşında demezsiniz hiçbirine.
quote:
Orijinalden alıntı: legendboxer
Boy 1.70 kilo 92 lise 1
Yeni nesil bazı liseliler harbiden gelişmemiş.Çoğunun boyu olması gerekenden kısa arada uzun boylular çıkıyor.Üniversitede bile böyle tipler var.84-85 doğumlularla okumuştum hepsi dağ gibi adamlardı.Şimdikilerin ilkokul çocuğundan farkı yok.
Ygs-Lys ye hazırladığım için dershaneye gidiyorum biz mezunlar olarak çok sakiniz ama liseliler gelince ortalik karışıyo resmen.Şu dikkatimi çekti kızların dikkatini çekebilmek için yapıyolar sanırım şekilden şekile giriyorlar ne maymunluklar yapıyolar. Acayip uyuz oluyorum
quote:
Orijinalden alıntı: mert yuki
8. sınıf...(ilkokulluyum evet )
Boy:1.81 Kilo:84
Artık kabullenmeye başladılar yavaştan
quote:
Orijinalden alıntı: faho
tanrım beni baştan yarat adlı programlar için uygun bir aday
tam bir liseli
Ekleme arkadaşlar bütün herkes üstüne alınmasın lütfen ben herkesi kastetmiyorum bana katılan bazı liseli arkadaşlarımız var. Bazıları olgun bazıları cidden ilkokul çocuğu gibiler. Saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: faho
Abi helal olsun ya. İnan sinirlerim bozuldu gülmekten
up
Neden liseli diye aşağılıyorsunuzki? Sanki Lise Okumadınız.
quote:
Orijinalden alıntı: brkmm
kaç yaşındasınız ? eğer 85-90 zamanını hatırlayabiliyorsanız büyüksünüzdür diye düşünüyorum. özel mesajla irtibat kurabilirsek eğer size kendimi ve arkadaşlarımı göstermek istiyorum. liseye gidiyoruz ve sizin bahsettiğinizden çok uzak bir noktadayız. umarım ilgilenirsiniz. iyi forumlar.
işte bu yüzden lise zorunlu hale getirildi
quote:
Orijinalden alıntı: -MalcolM-X-
Liselileri aşağılayan yok sadece hal ve hareketleri komik oluyor
Bu başlığı kaçırmışım ama arkadaş haklı şimdiki liseliler biraz farklı bakıyorum yeni liseye kayıt olanlara 95liler sanırım bu yıl kayıt oldu ilkokul cocukları gibi hal ve hareketleri ...
Fiziksel gelişimi hakkında yorumum yok adamda 1.85 boy var ama çocuk gibi oradan oraya koşturuyor..
Minibüslerde otobüslerde liseliler hiç çekilmiyor sesli konuşmaları falan..
Kimiside Kurtlar vadili liseliler..
Dik dik bakmalar omuz atmalar sanki herşey heryer onun.. En tehlikeli liseli türü budur çevreye zarar verir.
Tanrı bizi liselilerin gazabından korusun...
Ağır liselileri fena
lanet olsun cok haklısın ben 4.sınıfa giderken liseliler cok olgundu adam kadın gibiydiler şimdi liseli oldum kızlar 6.sınıf kızı gibiler. Boyum 1.85 sanki onlara göre dünyanın en uzunuyum ne lan bu asıl ortaokulu görecen sen 3.sınıf olması gereken kişiler 7.sınıf olmuş arkadaşım göstermişti şok oldum
93 doğumlulardan sonrası liseli alert rererörö. Bu nedir Allah aşkına? Nasıl bir mantık böyle bir şey diyebilir? 93ten sonra doğanların genleriyle falan mı oynadılar da böyle bir şeyi sanki kesin doğruymuşçasına söyleyebiliyorsunuz. Liseli alert diye dolaşanlara tek önerim azcık kendilerine baksınlar. Hiç bir şeye özenmediniz değil mi? Hiç sesinizin değişmesinden ötürü sesinizi ayarlayamadığınız olmadı? Hiç cinsel şakalar falan da yapmadınız? Hiç bir şeyler bildiğinizi de düşünmediniz, bilseniz de bilmeseniz de? Hatta siz lise okumadınız. Denklikten sizi direk master'a aldılar. O derece mükemmelsiniz çünkü, o derece zeki ve entellektüelsiniz. Hayranım size. Peygamberliğinizi ne zaman ilan ediyorsunuz bu arada?
Akıl boy ve kiloyla doğru orantılıymış gibi birde boy ve kilolarını yazmıyorlar mı