Şimdi Ara

şimdiki liseliler çocuk gibi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bana da üniversiteliler çocuk gibi geliyor.

yaşlanıyorum galiba???
  • Aslında sakal konusunda haklısınız biz 6 sınıfa giderken son sınıfların sakalları çıkmaya başlamıştı bizde ise hala ben dahil birçok kişinin lise son olmasına rağmen sakalları bellirgin değildi olanlarda zaten jilet filan kullananlardı.Herneyse ama fiziki açıdan sizin dönemden geride değildik.Ben geri olabilirim o ayrı 1.75 boyum var lisede kısalrdandım beden dersinde daima sondan 2.olmuşumdur.herneyse 9larda ufak tefek çocuklar olabilir ama onların çoğu 20 cm boy atıyorlar ben lise 1de 1.65 filandım benden kısa olanlar son sınıfa kadar bana fark atmışlardı.Kızlar konusunda da bence sizin dönelerden farkları yoktur 9 sınıfta lise değil mankenlik ajansına geldik diyorduk mezun olduktan sonrada mankenlik ajansından ayrılıyoruz gibi oldu.Bu tamamen sizden sonrakilere bakış açınız bizde bizden sonrakileri hep daha efendi sosyallikten uzak olarak görüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

quote:

Orijinalden alıntı: uçurumunkenarında

boy 1.83 ve kendimi ergen olarak görmüyorum konuşmam olsun duruşum olsun senin bahsetiğinle alakam yok.
    not: lise 3

tamam bazen çıkıyor öyle ancak harbiden dediğim kişiler çok var lisede.

Liseler ve İlköğretim birleştirilmeli

bende kredili sistemde okudum askerden tecilli adamlar vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: El Cezeri

93 doğumlulardan sonrası liseli alert rererörö.
    Bu nedir Allah aşkına? Nasıl bir mantık böyle bir şey diyebilir?
    93ten sonra doğanların genleriyle falan mı oynadılar da böyle bir şeyi sanki kesin doğruymuşçasına söyleyebiliyorsunuz.
    Liseli alert diye dolaşanlara tek önerim azcık kendilerine baksınlar.
    Hiç bir şeye özenmediniz değil mi?
    Hiç sesinizin değişmesinden ötürü sesinizi ayarlayamadığınız olmadı?
    Hiç cinsel şakalar falan da yapmadınız?
    Hiç bir şeyler bildiğinizi de düşünmediniz, bilseniz de bilmeseniz de?
    Hatta siz lise okumadınız. Denklikten sizi direk master'a aldılar.
    O derece mükemmelsiniz çünkü, o derece zeki ve entellektüelsiniz.
    Hayranım size. Peygamberliğinizi ne zaman ilan ediyorsunuz bu arada?

Bahsettiğin durumları lisede yapmayan yoktur,yada sınırlıdır.Sesimizin çatallaştığı dönemde oldu tabi,ama konuyla alaka kuramadım.Şimdiki liseliye "sesine bak lan,ahahah" desen sana vereceği cevap "anan zaa" tarzında olacaktır.Gelelim ağır liseliye.Ben hiç hatırlamıyorum öyle "dayı" modlarına giripte "ağır liseli"yi oynadığımı,yada resimlerin köşesine "serseri" ya da "belalım 06" yazdığımızı da hatırlamam.Ama etrafta yokmuydu,vardı.Ülkü ocakları,reyisler vs. her dönem olan şeyler.Ayrıca o bahsettiğin şakaları en fazla 3-4 arkadaş arasında yapardık,etrafa olgun görünmeye çalışırdık,kendi adıma değil arkadaş çevresi olarak böyleydi.Soru soranlara "anan zaa" dendiğini bile hiç duymamıştım,taa ki günümüze kadar. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunby

quote:

93 doğumlulardan sonrası liseli alert rererörö.
    Bu nedir Allah aşkına? Nasıl bir mantık böyle bir şey diyebilir?
    93ten sonra doğanların genleriyle falan mı oynadılar da böyle bir şeyi sanki kesin doğruymuşçasına söyleyebiliyorsunuz.
    Liseli alert diye dolaşanlara tek önerim azcık kendilerine baksınlar.
    Hiç bir şeye özenmediniz değil mi?
    Hiç sesinizin değişmesinden ötürü sesinizi ayarlayamadığınız olmadı?
    Hiç cinsel şakalar falan da yapmadınız?
    Hiç bir şeyler bildiğinizi de düşünmediniz, bilseniz de bilmeseniz de?
    Hatta siz lise okumadınız. Denklikten sizi direk master'a aldılar.
    O derece mükemmelsiniz çünkü, o derece zeki ve entellektüelsiniz.
    Hayranım size. Peygamberliğinizi ne zaman ilan ediyorsunuz bu arada?

Bahsettiğin durumları lisede yapmayan yoktur,yada sınırlıdır.Sesimizin çatallaştığı dönemde oldu tabi,ama konuyla alaka kuramadım.Şimdiki liseliye "sesine bak lan,ahahah" desen sana vereceği cevap "anan zaa" tarzında olacaktır.Gelelim ağır liseliye.Ben hiç hatırlamıyorum öyle "dayı" modlarına giripte "ağır liseli"yi oynadığımı,yada resimlerin köşesine "serseri" ya da "belalım 06" yazdığımızı da hatırlamam.Ama etrafta yokmuydu,vardı.Ülkü ocakları,reyisler vs. her dönem olan şeyler.Ayrıca o bahsettiğin şakaları en fazla 3-4 arkadaş arasında yapardık,etrafa olgun görünmeye çalışırdık,kendi adıma değil arkadaş çevresi olarak böyleydi.Soru soranlara "anan zaa" dendiğini bile hiç duymamıştım,taa ki günümüze kadar. :)

Ona bakarsan bende yaptığımı hatırlamıyorum bunları.
    Genellemeyle konuşuyorsak, genellemeyle cevap vermek zorunlu oluyor.
    Etrafa olgun görünmeye çalışmak olgun olan kişilere özenmektir aslında.
    Anan zaa yoktur başka kelime vardır kelimeler döneme göre değişir.
    Benim demek istediğim şey şu, sanki lise okumamış gibi liseli liseli millete laf söylüyorsunuz.
    Olgunuz biz büyüğüz, e nerede kaldı o büyüklük?
    Olgunsan olgunluğunu neden gösteremiyorsun?
    Olgunsan o anan zaa diyen adama düzgünce akıl vermek yerine onu aşağılıyorsun? Madem o çocuk ve sen olgunsun.

• Çok uzak noktada bizim okulumuzda
    Kızlar taş gibi Erkekler emin olun çoğunlukla 20-22 gösteriyor
  • O değil de bu kış ortasında, hava buz gibiyken okula giderken ayağına Konvers giyen sivriler de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

quote:

boy 1.83 ve kendimi ergen olarak görmüyorum konuşmam olsun duruşum olsun senin bahsetiğinle alakam yok.

Şimdi aklıma geldi öyle biri vardı okuldan girdiğinde bütün okul sıraya girerdi selam vermek için adam da fenaydı hoca falan karışmazdı

Çok sakat zamanda ilkoöğretim ve lisede oldum gerçi lise rahattı benim dönemimde

İlköğretimde belinde bıçak taşımayanı okula almıyorlardı benim okuduğum okulda ve bu okul İstanbul'un göbeğinde ne sakat dönemlermiş ya

Şimdiki ilkokullulara bakıyorum höh desen ödü patlayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @Majesty -- 2 Mart 2011; 20:02:37 >

• quote:

Benim demek istediğim şey şu, sanki lise okumamış gibi liseli liseli millete laf söylüyorsunuz.
    Olgunsan o anan zaa diyen adama düzgünce akıl vermek onu aşağılıyorsun? Madem o çocuk ve sen olgunsun.

"anan zaa" diyecek çocuğa akıl veremem ben.Kişilik oturmadan yapılan davranışlar dalga geçilmeye mahkum bu internet meredinde,elden gelen bişey yok.Temel felsefe: "Liseli her yerde her zaman liselidir."

şimdiki liseliler çocuk gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: @Majesty

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

quote:

Şimdi aklıma geldi öyle biri vardı okuldan girdiğinde bütün okul sıraya girerdi selam vermek için adam da fenaydı hoca falan karışmazdı

Çok sakat zamanda ilkoöğretim ve lisede oldum gerçi lise rahattı benim dönemimde

İlköğretimde belinde bıçak taşımayanı okula almıyorlardı benim okuduğum okulda ve bu okul İstanbul'un göbeğinde ne sakat dönemlermiş ya

Şimdiki ilkokullulara bakıyorum höh desen ödü patlayacak

Şu profilleri niye gizlersinizki sanki..Kaçlısın usta sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: orkunby

quote:

Olgunsan o anan zaa diyen adama düzgünce akıl vermek onu aşağılıyorsun? Madem o çocuk ve sen olgunsun.

"anan zaa" diyecek çocuğa akıl veremem ben.Kişilik oturmadan yapılan davranışlar dalga geçilmeye mahkum bu internet meredinde,elden gelen bişey yok.Temel felsefe: "Liseli her yerde her zaman liselidir."

şimdiki liseliler çocuk gibi

Liseli üniversitede de liselidir, sana gelsin.

• quote:

ah ah nerede eski liseliler 85-90 yıllı doğumlu olanlar liseye gittiğinde hem adam gibi yapılı hem olgun davranıyorlardı. Sanki üniversite gibiydi sakallı uzun boylu ciddi kişiler.

Şimdi görüyorum ki geçen sabah bir yakınım için okula gittim bi girdim içeri tenefüs vakti çocuklar birbirini kovalıyor kimisi ebeleme oynuyor. Hatta kapının yanında çocuk gördüm duvara kafasını koymuş geri sayım saklanbaç oynuyor ortalama 1.50 boy dedim ilköğretimemi geldim acaba Resmen ilköğretim havası var kızlar 13-14 yaşında gibi gösteriyor ben lisedeyken ne olgun kızlar vardı hayat bilgisi dizisini bilirsiniz aynen öyleydi şimdikiler bebek yahu gelişmemiş hiçbirisi ama tiplerinden belli büyüyünce manken olacak çok tip var.

saygılar. Bir çocuk gördüm yeminederim ona uyumlu okul kıyafeti dünyada bulamazsın çocuk özel yaptırmış o kadar ufak boyu var üflesen uçacak

valla o jenerasyon farkı şimdiki liseler kısa ise seni ilk öğretime alayım bi . bende onu anlatayım: yiğenler ilkokula gidiyor 1 hafta önce benim almam gerekti okula girdim. bir kaç ufaklık(ortaokul öğr. si ) benden uzun kitlendim(içimden dedim) bunlar ne ???? baktım üstündeki kıyafetlere, baktım sakalı varmı baktım da baktım yani. . o an aklımdan milyon tane şey geçti çocuklara bakarken.

saç sakal olayı genetik tamam boyda genetik. ama bu boy ne be kardeşim bide bize sulak yerde yetiştin diyorlardı. bunlar nerede büyümüş peki

not: boy 181

• quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

Çok uzak noktada bizim okulumuzda
    Kızlar taş gibi Erkekler emin olun çoğunlukla 20-22 gösteriyor

Hangi okul o

Eskiden okullardaki kızlar erkekler küçük sırlar dizisindekiler gibiydi şimdikiler arka sıradakiler :D çocuk kalmışlar
  • bizim zamanımızda tv de bu kadar abuk programlar diziler yoktu. gelişememelerinin tek suçu tv bence

çocuk bu yaşta başlıyor sapıtmaya liseye gelincede aynı tas aynı hamam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: calypsoo

Aynen katılıyorumm.. 93 doğumlulardan sonrakiler liseli alert.

Çocuksu hareketler..

Özentilik..

Fiziksel gelişimi hakkında yorumum yok adamda 1.85 boy var ama çocuk gibi oradan oraya koşturuyor..

Minibüslerde otobüslerde liseliler hiç çekilmiyor sesli konuşmaları falan..

Kimiside Kurtlar vadili liseliler..

Dik dik bakmalar omuz atmalar sanki herşey heryer onun.. En tehlikeli liseli türü budur çevreye zarar verir.

Tanrı bizi liselilerin gazabından korusun...

Hem omuz atar hem diklenir çakarsın 2-3 ağzına ağlaya ağlaya annesinin kucağına

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.