Şimdi Ara

Şimdi eşit ağırlığa geçsem ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle matematiğimin iyi olduğunu belirteyim . Biyoloji de iyiyim ama diğer fen dersleri beni eşit ağırlığa itiyor. Geometri dersim de matematik gibi. Tarihe dogustan yeteneğim var hatırlama konusunda yorum kabiliyetim var ygs sınavlarında bile sayısal olmama rağmen ilk tatih çözüyorum . Edebiyata ilgim çok yüksek çalışmayı seviyorum . E niye eşit ağırlık değilsin diyen varsa dil bilgisi ve coğrafya yüzünden . Cografyadan tiksiniyorum nerdeyse . Sizce şimdi geçsem sorun olurmu mat1 falan tam nerdeyse fen derslerinde sıfır oldugum için pek bilgim boşa gitmicek. Sizce bunla ugraşmaya değer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hideaways H kullanıcısına yanıt
    matematik ve geometrine güveniyorsan durman hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temeli Yeni Gökdelen

matematik ve geometrine güveniyorsan durman hata

Geometrim kötüydü eskiden bol soru çozerek belli bir konuma geldim matematiktede mat 1 %60 dershaneyle geliştiriyorum mat 2 de 10.sınıf tam nerdeyse 11 yarım durum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: hideaways

Öncelikle matematiğimin iyi olduğunu belirteyim . Biyoloji de iyiyim ama diğer fen dersleri beni eşit ağırlığa itiyor. Geometri dersim de matematik gibi. Tarihe dogustan yeteneğim var hatırlama konusunda yorum kabiliyetim var ygs sınavlarında bile sayısal olmama rağmen ilk tatih çözüyorum . Edebiyata ilgim çok yüksek çalışmayı seviyorum . E niye eşit ağırlık değilsin diyen varsa dil bilgisi ve coğrafya yüzünden . Cografyadan tiksiniyorum nerdeyse . Sizce şimdi geçsem sorun olurmu mat1 falan tam nerdeyse fen derslerinde sıfır oldugum için pek bilgim boşa gitmicek. Sizce bunla ugraşmaya değer mi

Coğrafya ve Dil Bilgisi seni korkutmasın eşit ağırlıkçılarda senin o yaptığın feni ve geometriyi yapamıyor inan bana avantajın çok büyük olur.Ayrıca Coğrafyada tamam harita bilgisi,coğrafi konum vs vs gibi konuları geçersin nüfusa doğa ve insana falan yüklenirsin 5 - 6 yapsan bile geometri ve fenle rahat kapatırsın arayı lys3 sınavında coğrafya yorum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: AnnaTorv

quote:

Öncelikle matematiğimin iyi olduğunu belirteyim . Biyoloji de iyiyim ama diğer fen dersleri beni eşit ağırlığa itiyor. Geometri dersim de matematik gibi. Tarihe dogustan yeteneğim var hatırlama konusunda yorum kabiliyetim var ygs sınavlarında bile sayısal olmama rağmen ilk tatih çözüyorum . Edebiyata ilgim çok yüksek çalışmayı seviyorum . E niye eşit ağırlık değilsin diyen varsa dil bilgisi ve coğrafya yüzünden . Cografyadan tiksiniyorum nerdeyse . Sizce şimdi geçsem sorun olurmu mat1 falan tam nerdeyse fen derslerinde sıfır oldugum için pek bilgim boşa gitmicek. Sizce bunla ugraşmaya değer mi

Coğrafya ve Dil Bilgisi seni korkutmasın eşit ağırlıkçılarda senin o yaptığın feni ve geometriyi yapamıyor inan bana avantajın çok büyük olur.Ayrıca Coğrafyada tamam harita bilgisi,coğrafi konum vs vs gibi konuları geçersin nüfusa doğa ve insana falan yüklenirsin 5 - 6 yapsan bile geometri ve fenle rahat kapatırsın arayı lys3 sınavında coğrafya yorum zaten

Hocam yaptıgım fen 3 5 fizik 5 6 kimya 4 falan da biyo yani. Ha geometri de çalışmalarım baya iyi gidiyor matematiktede öyle.

• quote:

quote:

quote:

Hocam yaptıgım fen 3 5 fizik 5 6 kimya 4 falan da biyo yani. Ha geometri de çalışmalarım baya iyi gidiyor matematiktede öyle.

Hocam senin tercihin ama ben kendimden sana örnek vermek istiyorum ben meslek 12.sınıfa geçtim matematikte temelim yok açıkçası berbat,coğrafya gördükte okulda sözde yani bir anlatıyorlar sanki hiçbir şey görmemişim ben okulda gibi benimde iyi değil ama yapacak bir şey yok coğrafya adına yapmak zorundayım,türkçem paragraf,sözcük,cümlede anlamdan ibaret bu 3 konudan 50 soruluk test hazırlasan herhalde en az 10 yanlışım falan çıkar yani diğerleri yok ama ne yapayım sayısal okuyamam dil falanda yok zaten edebiyat,tarihe ilgim var sırf bu yüzden bu alandayım ben açıkçası matematik ve geometrim iyi olsaydı ben yine eşit ağırlık seçerdim ve marka üniversitelerde işletme kazanmaya çalışırdım.Ayriyeten düşünsene benim gibi bir sürü insan var böyle eşit ağırlıkta,yani senin gibi birinin beni geçmeme gibi ihtimali yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnnaTorv -- 7 Eylül 2014; 17:20:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam senin tercihin ama ben kendimden sana örnek vermek istiyorum ben meslek 12.sınıfa geçtim matematikte temelim yok açıkçası berbat,coğrafya gördükte okulda sözde yani bir anlatıyorlar sanki hiçbir şey görmemişim ben okulda gibi benimde iyi değil ama yapacak bir şey yok coğrafya adına yapmak zorundayım,türkçem paragraf,sözcük,cümlede anlamdan ibaret bu 3 konudan 50 soruluk test hazırlasan herhalde en az 10 yanlışım falan çıkar yani diğerleri yok ama ne yapayım sayısal okuyamam dil falanda yok zaten edebiyat,tarihe ilgim var sırf bu yüzden bu alandayım ben açıkçası matematik ve geometrim iyi olsaydı ben yine eşit ağırlık seçerdim ve marka üniversitelerde işletme kazanmaya çalışırdım.Ayriyeten düşünsene benim gibi bir sürü insan var böyle eşit ağırlıkta,yani senin gibi birinin beni geçmeme gibi ihtimali yok

Hocam çalışırsan olur ya öyle dert etme otur çalış kazanırsın zaten sonuçta bu sınav çalışanun kazandığı bir sınav

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben diş hekimliğine girdim bu sene ilk senem babamın baskısıyla tm sınavınada girdim tmde 11bininciydim edebiyatım şimdiye kadar hiç 4 düşmedi coğrafyamda çok kötü ygsde 1 coğrafya neti yaptım ama lysde çok yüzeyden sordular coğrafyayı 16 net yaptım yani matematiğin iyiyse ve fen yapamıyosan geç benim bi arkadaşımda seinn gibiydi şimdi ankara hukukta :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerrah44

Hocam ben diş hekimliğine girdim bu sene ilk senem babamın baskısıyla tm sınavınada girdim tmde 11bininciydim edebiyatım şimdiye kadar hiç 4 düşmedi coğrafyamda çok kötü ygsde 1 coğrafya neti yaptım ama lysde çok yüzeyden sordular coğrafyayı 16 net yaptım yani matematiğin iyiyse ve fen yapamıyosan geç benim bi arkadaşımda seinn gibiydi şimdi ankara hukukta :))

Hocam soyle diyim mat iyi geo iyi biyo iyi ama fizik ve kimya onları nötrlüyor ben de tarih dersim falan iyi diye ea ya geçmek istiyorum ama sıkıntım adamlar 2 sene coğrafya gördüler ben hiç coğrafya görmedim onlara yetişebilir miyim diye derdim var baba durumu aynı ama ben kararımı verdim direk konuşcam

Kardeş fem simetri lys kitapalarına bi bak fizik kimya 900 er sayfa coğrafya 200 sayfa yani sorun olmaz çok rahat halledersin coğrafyayı tarihe gelince ygs ye çalışırken bi kez bile tarihe çalışmadım tarih full dü yani bi sayısalcı için iyi matematik yapan biri için arkadaşlar kusura bakmasın ama tm çocuk oyuncağı ha ygsde tm sıralaman biraz gerilerde olabilir benim o ankara hukuğa giren arkadaşın ygs 5 35 bindi 4 bine çektiyani bunu bi yaklaiık 30 bini mf ci oluyor
  • quote:

Kardeş fem simetri lys kitapalarına bi bak fizik kimya 900 er sayfa coğrafya 200 sayfa yani sorun olmaz çok rahat halledersin coğrafyayı tarihe gelince ygs ye çalışırken bi kez bile tarihe çalışmadım tarih full dü yani bi sayısalcı için iyi matematik yapan biri için arkadaşlar kusura bakmasın ama tm çocuk oyuncağı ha ygsde tm sıralaman biraz gerilerde olabilir benim o ankara hukuğa giren arkadaşın ygs 5 35 bindi 4 bine çektiyani bunu bi yaklaiık 30 bini mf ci oluyor

Hocam mat 1 e yazın çalıştım çok sukur sene başı 20 25 netim var ( geometrisiz haliydi ) dershaneyle tekrar edip eksiklerimi gideriyorum geometride üçgenler bitti baya az Bir yer kaldı . Tarih ygs yi bende yapıyorum ygs sosyalden su anlık mat gibi 25 30 yapıyorum gibi bir coğrafya soruları boş

netlerin başlangıç için çok iyi türkçe mat sosyalden 35 er yapmaya çalış çok iyi olur senin için fen sorularınıda boş bırakma zaman kalırsa yap lys hakkında pek bişey diyemicem ama şu kadarını söylim lysde coğrafya çok kolay geldi edebiyattada 30 soru paragraf dil anlatımdı bunları halledersin matematik lys ise bu senen çok önemli sukadarını söylim biz denemelerde ilk 40 soruyu 45 dk da çözüyoduk kalan 30 dkda son 10 soruyu çözüyoduk bu son on soruyu bu sene işliceğin türev integral çok zman alan bi konu bu konulara iyi çalşıman lazım bide hukuk mu istiyosun
  • quote:

netlerin başlangıç için çok iyi türkçe mat sosyalden 35 er yapmaya çalış çok iyi olur senin için fen sorularınıda boş bırakma zaman kalırsa yap lys hakkında pek bişey diyemicem ama şu kadarını söylim lysde coğrafya çok kolay geldi edebiyattada 30 soru paragraf dil anlatımdı bunları halledersin matematik lys ise bu senen çok önemli sukadarını söylim biz denemelerde ilk 40 soruyu 45 dk da çözüyoduk kalan 30 dkda son 10 soruyu çözüyoduk bu son on soruyu bu sene işliceğin türev integral çok zman alan bi konu bu konulara iyi çalşıman lazım bide hukuk mu istiyosun

Uluslararası ilişkiler

bu lys puan dağılımı

TM-2’de;
    Türkçe yüzde 14,
    Temel Matematik yüzde 14,
    Sosyal yüzde 7,
    Fen yüzde 5,
    Matematik yüzde 22,
    Geometri yüzde 8,
    Türk Dili ve Edebiyati yüzde 22
    ve Coğrafya-1 yüzde 8;

buna göre çalış hadi inşallah kazanırsın
  • quote:

bu lys puan dağılımı

TM-2’de;
    Türkçe yüzde 14,
    Temel Matematik yüzde 14,
    Sosyal yüzde 7,
    Fen yüzde 5,
    Matematik yüzde 22,
    Geometri yüzde 8,
    Türk Dili ve Edebiyati yüzde 22
    ve Coğrafya-1 yüzde 8;

buna göre çalış hadi inşallah kazanırsın

İnşallah hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.