Şimdi Ara

Şimdi başlasam YGS'ye hazırlanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lise son sayısal sınıfı öğrencisiyim. Bu yaşıma kadar ciddi anlamda evde kitabın kapağını bile aralamadım.
    Dershaneye gitmiyorum. Bir şeylerin farkına varmak için geç kaldım diyebilirim.

Dün şöyle bir düşünüp giriş yapayım dedim. Durumumun ne olduğuna bakmak için 2013 ygs sorularını çözdüm. (Şuana kadar merak edip sorulara bile bakmamıştım o denli.) Türkçeden 33 sorudan 29D, matematik 28 sorudan 25D çıkardım. Fen'im açıklamak istemeyeceğim kadar berbat. Ygs böyle ise Lysyi düşünmek bile istemiyorum.
    Düz lisede okuduğumdan adam gibi hoca gelip gitmiyor. Evde de çalışmayınca durumumun içler acısı olduğunu gördüm.

Şuandan itibaren çalışmaya başlasam az çok bir yerlere gelebilir miyim?

Edit:

Bugün okuldaki rehber öğretmeni ile konuştum. Başlamak için geç kalmamla beraber kararlı olursam ve düzenli çalışırsam iyi sonuçlar elde edebileceğimi söyledi. Ders programı yaptı motive etti.

Başlıyorum bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sub-Comandante Marcos -- 7 Kasım 2013; 12:57:42 >

• hic kitap acmadin ve mat turkce netleri oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey için geç değil. Ama şunu da unutma çok üstün zekalı vb. değilsen ilk 1k gibi hedefler koyma derim.

Bende bu zamana kadar kitap açmayan bir öğrenciydim. Yazın başladım çalışmaya. Geçen sene 160 soru da 30 net yapıyordum toplam. O da türkçe ve sosyalden geliyordu zaten. Halbuki sayısal öğrencisiyim. Ben çözmek istedim ama 2013 sorularını sınava yakın çözerim diye çözmedim. Türkçe ve Matematik netlerin iyi gibi geldi yani. Az biraz temel var herhalde. Ya da sınav kolaydı bilmiyorum. Soruları incelemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş trollemiş yada süper zeki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saki

Hiçbir şey için geç değil. Ama şunu da unutma çok üstün zekalı vb. değilsen ilk 1k gibi hedefler koyma derim.

Bende bu zamana kadar kitap açmayan bir öğrenciydim. Yazın başladım çalışmaya. Geçen sene 160 soru da 30 net yapıyordum toplam. O da türkçe ve sosyalden geliyordu zaten. Halbuki sayısal öğrencisiyim. Ben çözmek istedim ama 2013 sorularını sınava yakın çözerim diye çözmedim. Türkçe ve Matematik netlerin iyi gibi geldi yani. Az biraz temel var herhalde. Ya da sınav kolaydı bilmiyorum. Soruları incelemedim.

Teşekkür ederim yorumun için. Bu saatten sonra hedefi yüksek tutmak saçmalık olur benim için. İyi kötü bir yerlere yerleşsem yeter düşüncesindeyim şuan

@just4techno
    Dersi derste dinliyorum. Sınıfta arkadaşlar soru çözerken onlara katılıyorum ne kadar kaptıysam işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sub-Comandante Marcos -- 6 Kasım 2013; 22:25:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sub-Comandante Marcos

quote:

Orijinalden alıntı: saki

Hiçbir şey için geç değil. Ama şunu da unutma çok üstün zekalı vb. değilsen ilk 1k gibi hedefler koyma derim.

Teşekkür ederim yorumun için. Bu saatten sonra hedefi yüksek tutmak saçmalık olur benim için. İyi kötü bir yerlere yerleşsem yeter düşüncesindeyim şuan

@just4techno
    Dersi derste dinliyorum. Sınıfta arkadaşlar soru çözerken onlara katılıyorum ne kadar kaptıysam işte

Alıntıları Göster
    quote:

@just4techno

seni gidi seni :)

• Moral bozmaya gelmiş beyler siz kaçın ben hallederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Moral bozmaya gelmiş beyler siz kaçın ben hallederim

Niye öyle algılıyorsunuz ki. Zaman denemesinden 120+ çıkaranları gördüm demin. Moral bozmanızı gerektiren onlar değil mi
  • Bende daha kitabın kapağını açmadım 140-150 netten aşağıya düşmüyorum hatta biz dershanece 140-150 netlerde geziyoruz. Dersimizi derste dinliyoruz bide boş zamanlarımızda toplanıp pilav yerken soru çözüyoruz olduğu kadar işte. Beyin bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellolef

Bende daha kitabın kapağını açmadım 140-150 netten aşağıya düşmüyorum hatta biz dershanece 140-150 netlerde geziyoruz. Dersimizi derste dinliyoruz bide boş zamanlarımızda toplanıp pilav yerken soru çözüyoruz olduğu kadar işte. Beyin bedava

Anlaşılan birilerine dokunmuş.
    Sanırım sizin için ne kadar kötü benim için o kadar iyi. Umut var diyorsunuz alttan alttan. Moral için saolun
  • quote:

Bende daha kitabın kapağını açmadım 140-150 netten aşağıya düşmüyorum hatta biz dershanece 140-150 netlerde geziyoruz. Dersimizi derste dinliyoruz bide boş zamanlarımızda toplanıp pilav yerken soru çözüyoruz olduğu kadar işte. Beyin bedava

Arkadaşım YGS bu YGS mantık yürüterek çözülebiliyor zaten bir çok soru. Ben de geçen yıl dershaneye uğramadan, kitap açmadan 80 net yapmıştım. Öyle ütopik bir şey yazmamış yani arkadaş.

Konuyu açan arkadaşın sorusuna gelirsek; daha 4 ay var YGS'ye, LYS'ye de 7 ay var. 1 1.5 ay içerisinde YGS'yi bitirip LYS'ye çalışmaya başlamanı tavsiye ederim. YGS'de konular bittikten sonra full deneme çözmeni tavsiye ederim.

• Henüz çalışmaya başlayanlar da tıpkı daha önceden başlayanlar ile aynı sorunu yaşıyorlar: “Hangisinden başlayayım? Mart ayındaki YGS konularına mı ağırlık vereyim yoksa direk LYS’ye mi yükleneyim?”

http://bilgikazandirir.com/?p=32

Bir faydası olur belki sana... Bu arada netler de fena değil hani :)))
  • Olur ya kafan rahat olsun,ygs de şimdi başlasan her konudan 25 net çıkartabilirsin.Ondan sonrası da biraz yetenek biraz sabır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgi kazandırır

Henüz çalışmaya başlayanlar da tıpkı daha önceden başlayanlar ile aynı sorunu yaşıyorlar: “Hangisinden başlayayım? Mart ayındaki YGS konularına mı ağırlık vereyim yoksa direk LYS’ye mi yükleneyim?”

http://bilgikazandirir.com/?p=32

Bir faydası olur belki sana... Bu arada netler de fena değil hani :)))

Teşekkür ediyorum. Okudum rehber öğretmeni aynı şeyleri söyledi. Bir arada götürmeliymişim.

quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

Olur ya kafan rahat olsun,ygs de şimdi başlasan her konudan 25 net çıkartabilirsin.Ondan sonrası da biraz yetenek biraz sabır.

Teşekkür ederim yorumun için. Ne yapabilirsek artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Ganjamastic

Merhabalar

Lise son sayısal sınıfı öğrencisiyim. Bu yaşıma kadar ciddi anlamda evde kitabın kapağını bile aralamadım.
    Dershaneye gitmiyorum. Bir şeylerin farkına varmak için geç kaldım diyebilirim.

Dün şöyle bir düşünüp giriş yapayım dedim. Durumumun ne olduğuna bakmak için 2013 ygs sorularını çözdüm. (Şuana kadar merak edip sorulara bile bakmamıştım o denli.) Türkçeden 33 sorudan 29D, matematik 28 sorudan 25D çıkardım. Fen'im açıklamak istemeyeceğim kadar berbat. Ygs böyle ise Lysyi düşünmek bile istemiyorum.
    Düz lisede okuduğumdan adam gibi hoca gelip gitmiyor. Evde de çalışmayınca durumumun içler acısı olduğunu gördüm.

Şuandan itibaren çalışmaya başlasam az çok bir yerlere gelebilir miyim?

Edit:

Bugün okuldaki rehber öğretmeni ile konuştum. Başlamak için geç kalmamla beraber kararlı olursam ve düzenli çalışırsam iyi sonuçlar elde edebileceğimi söyledi. Ders programı yaptı motive etti.

Başlıyorum bugün.

TIP FAKÜTESİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Ganjamastic

quote:

Anlaşılan birilerine dokunmuş.
    Sanırım sizin için ne kadar kötü benim için o kadar iyi. Umut var diyorsunuz alttan alttan. Moral için saolun

Neden dokunsun dostum sadece dün gece biraz yanlış anlaşılma oldu. Zaten yorgundum ders yüzünden birazda nette vakit geçirdim senin yazının tamamını okumadım kitabı açmadan 30-35 net gibi gördüm troll falan deyince arkadaşlar ondan o mesajı yazdım. Biraz önce düzgün kafayla okuyunca yapılması çok güç görünmeyen bişey olduğunu anladım (Anadolulu, Fenli bi öğrenci için). Kısacası kusura bakma. Başarılar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.