Şimdi Ara

Şimdi Başlasak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Az olsada matematik ve sözel temelim var.Buna ek olarak Kasım ayında GK-GY çalışmaya başladım ve ocak ortalarına kadar çok düzenli olmasada çalıştım.Ocaktan bu güne kadar bazı kişisel sorunlar nedeniyle ara vermek zorunda kaldım.

    Bugünden itibaren çalışmalara tekrar devam etmek istiyorum.Hedefim 86 + .Sizce başarabilir miyim ? Yaklaşık 2.5 ay kaldı sınava.Düşünceleriniz nelerdir?



    _____________________________
  • Ben de 1 aydır çalışıyorum ama ne kadar olacak hiç bilmiyorum
    _____________________________
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT'ye başlayayım mı artık
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.