Şimdi Ara

şimdi ara hizmeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avea'da verilen bu hizmet vodafone'da da veriliyor mu acaba? aradığımız kişinin telefonu kapalıysa eğer açtığında bize mesajla ulaşamadığımız numaranın o anda ulaşılabilir olduğunu haber veren hizmet

• Hayır yok. sadece kapalıyken arayan numaralar mesajla geliyor.
  • bu hizmeti vodafone yetkililerine mail yoluyla bildirsek bi çalışma yaparlar mı acaba?
  • avea da KARTALCELL de bu dediğiniz hizmet yok, siz hangi aveadan bahsediyorsunuz? ben bunu kartalcell hattıma nasıl yaparım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse
    avea da KARTALCELL de bu dediğiniz hizmet yok, siz hangi aveadan bahsediyorsunuz? ben bunu kartalcell hattıma nasıl yaparım acaba?

Online işlemlerden Acman lazım. Üstelik enteresandir; Avea'da neredeyse hersey ücretli ama bu şimdi ara hizmeti ücretsiz.
  • şu dikkatimi çekti.
    bi mesaj geliyor BENI ARA diye.içinde bilmem kimin numarası.
    bunu iptal etme gibi bir şansımız varmı?
    ödemeli aramanın mesaj versiyonu gibi bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

Orijinalden alıntı: syruse
    avea da KARTALCELL de bu dediğiniz hizmet yok, siz hangi aveadan bahsediyorsunuz? ben bunu kartalcell hattıma nasıl yaparım acaba?

Online işlemlerden Acman lazım. Üstelik enteresandir; Avea'da neredeyse hersey ücretli ama bu şimdi ara hizmeti ücretsiz.

çok teşekkürler hocam bilmiyordum valla iyi oldu, arayanıbil ücretli ama şimdi ara hizmeti bedava çok ilginç valla bu AVEA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: persona

avea'da verilen bu hizmet vodafone'da da veriliyor mu acaba? aradığımız kişinin telefonu kapalıysa eğer açtığında bize mesajla ulaşamadığımız numaranın o anda ulaşılabilir olduğunu haber veren hizmet

o hizmet yerine vodafone de ödemeli arıyorum karsı taraf acdıgında işe direk haberim oluyor .
  • Aveada bu şimdi aranın çalışması için eskiden ARAYANI BİL AKTİF OLMASI gerekiyordu

Şimdi durum değiştimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

şu dikkatimi çekti.
    bi mesaj geliyor BENI ARA diye.içinde bilmem kimin numarası.
    bunu iptal etme gibi bir şansımız varmı?
    ödemeli aramanın mesaj versiyonu gibi bişey.

Bu hizmeti sms ile kapatabiliyorsunuz ama numarasını bilmiyorum, en iyisi vodafone müşteri hizmetlerini arayarak kapattırabilirsiniz.
  • teşekkür ederim bugun deniyecem:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse
    teşekkür ederim bugun deniyecem:)

Vodafone Beni Ara mesajlarını almak istemiyorsanız cep telefonunuzun ekranında *149*0# tuşlayıp arama tuşuna basarak Vodafone Beni Ara mesajını bloklayabilirsiniz

http://www.vodafone.com.tr/Servisler/mesajservisleri_vodafone_beni_ara.php

Eğer diğer operatör isen

Diğer operatör aboneleri de diledikleri zamanlarda Beni Ara mesajı alımını geçici olarak kapatıp daha sonra tekrar açabilirler.

"Beni Ara" mesaj alımlarını kapatmak için KAPAT yazıp 05463050000 Vodafone numarasına mesaj atılmalıdır
    "Beni Ara" mesaj alımlarını tekrar açmak için AC yazıp 05463050000 Vodafone numarasına mesaj atılmalıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 16 Mart 2010; 15:09:18 >

• diger operatör ise... olan bölümü anlayamadım.
    turkcell-avea ne olursa olsun.
    o vermiş oldugunuz numaraya kapat yazıp yollamak yeterli mi yani?
  • Evet yeterli.
  • anladım teşekkür;)
  • arkadaşlar benimde sorunum beni ara msj nı iptal edemiyorum kendim avea abonesiyim iptali aveya abonesinden gelen beni ara msj iptal ettim yalnız vodofondan geleni iptal edemiyorum *149*0# tuşlayıp olmadıgı gibi kapat yazıp 05463050000 yaparak basına artı 90 her türlü sekilde deniyerek ara msj iptal edemedim bunun üzerine önce kendi oparatörüm arıyarak durumu bildirdim kendilerinin bişey yapamıyacaklarını söylediler vodofon müşteri hizmetlerini aradım onlarda aynı cevabı verdiler ike derede kaldık bu durumda olupta iptal seden varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.