Şimdi Ara

'Şımarırsa inek otlatır'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Duisburg karşısında attığı golle tüm dikkatleri yine üzerine toplayan Beşiktaş'ın genç yıldızı Batuhan Karadeniz, kaptan İbrahim Üzülmez'in himayesi altında bulunuyor. Kartal'ın genç yeteneği, İbrahim'in bir an bile yanından ayrılmazken, kaptanın sözlerinden dışarı çıkmıyor, nasihatlarını can kulağıyla dinliyor.

    İbrahim Üzülmez henüz 16 yaşındaki Batuhan için "O, geleceğin Hakan Şükür'üdür. Ben ona Batuhan değil Batugol diyorum. Kendi yüzüne de söyledim. Eğer büyük bir futbolcu olamazsa bunun tek sorumlusu Batuhan olacaktır. Ne hocalara, ne yöneticilere, ne de takım arkadaşlarında suç bulamaz. Tek suçlu o olacaktır. Batuhan şımarmazsa kendini bozmazsa kesinlikle Türk futboluna damga vuracak yıldız bir isim olacaktır" ifadelerini kullandı.

    Avusturya kampına sonradan katılan Batuhan'ın babası ile kamp öncesi telefonda görüştüğünü söyleyen Beşiktaş'ın tecrübeli kaptanı, "Batuhan'ın babası beni aradığında 'Sevgili kaptan oğlum sana emanet. Batuhan 16 yaşında bir genç ve kamp boyunca ona sahip çıkmanı rica ediyorum' diye istekte bulundu. Ben de bu görevi seve seve yapıyorum. 16 yaşında böylesine boya posa sahip olmak bir futbolcu için gerçekten büyük bir avantaj" yorumunu yaptı.

    İbrahim Üzülmez, Ertuğrul Sağlam'ın da Batuhan'a büyük destek verdiğini söyleyerek, "Ona ağabeylik yaptığımı görünce bana bir gün 'İbo genç yaşta evlenseydin, şimdi Batuhan gibi bir çocuğun vardı' diyerek takıldı" ifadelerini kullandı.

    'Zor bir dönemdeyim'

    Kaptan, "Peki sen 16 yaşındayken neredeydin" sorusu karşısında, "Ben 16 yaşındayken köyde inek otlatıyordum. Gerçekten çok şanslı çocuk. Düşünsenize, 16 yaşında Beşiktaş A Takımı ile idmanlara çıkıyorsun. Eğer Batuhan bu fırsatı kaçırırsa gider inek otlatır o zaman" yanıtını verdi.

    Bütün bu övgüler karşısında utanan Batuhan Karadeniz ise "Ben kampın ilk hazırlık maçı olan Hall karşısında ikinci yarıda sahaya girdim. Orta sahadan bir pas aldım ve sanırım bir kaç kişiyi geçtim. Ama sonra ne yapacağımı şaşırdım. Heyecandan tir tir titriyordum. Ama Duisburg maçında heyecanımı biraz daha yendim. Şu an kariyerim için zor bir dönemdeyim. Bu zor anlarımda İbrahim ağabey bana çok yardımcı oluyor. Tek hedefim Beşiktaşlı duruşunu sergiliyebilen bir futbolcu olmaktır" diye konuştu.
    20.07.2007

     'Şımarırsa inek otlatır'


    Kaynak : Milliyet



    Türk futbolu için önemil bi isim..İnşallah kaybolmaz







  • futbolu iboya benzemesin de
  • quote:

    Orjinalden alıntı: goxel54

    futbolu iboya benzemesin de

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.