Elinde Era Kokpit V1 için kurulum şeması olan var mı? |
Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (523. sayfa)

-
-
İlk setim olduğu için ikinci bir tecrübem yok ama rahatsız edici bir şey hissetmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam peki dediğim şey konusunda bir tecrübe yaşadınız mı? yani %50-%100 arası çok kısa mı sizde de?
-
Sıkıntı yaşamadığım için bana ℅100 gibi geldi ama farklı setler kullanmış biri daha net cevap verir.
Bu arada fren yayı iki adet çıktı, biri yumuşak diğeri sert, ben sert olanı taktım.
hocam konuyu meşgul etmemek adına özelden yazayım dedim ama kapalıymış.
hani oyunu oynuyorsunuz? ben de seti yeni aldım o yüzden gaz pedalından bir emin olamadım.
ben mesela yaklaşık %70 kadar bastığımda gaz %100 oluyor ondan sonrasını bassam da basmasam da bir şey fark etmiyor. onu öğrenmek istiyorum. ona göre bir çözüm bulmaya çalışacağım.
bir diğer değişle gazı sonuna kadar bastığınızda ayağını çok az çekince gaz kısıyor mu?
-
Oyunda mı yapıyor bunu yoksa uygulamada mı
her ikisinde de aynı tepkiyi alıyorum
sanki bende başlangıçta değil de sonra deadzone var gibi. gaz pedalını sonuna kadar basıyorum, ayağımı hafif çekiyorum ama gaz hala %100, biraz daha çekince sonrasında düşmeye başlıyor. sonuna kadar basmasam bile %70 civarında bastığımda zaten tam gaz a ulaşmış oluyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellerimkirli -- 4 Eylül 2025; 21:2:36 > -
O zaman deadzone var gibi. Birkaç kişi daha bulun büyük ihtimalle nu sorun onlarda yoktur. Pedalın değişmesi lazım
Bu tarz durumlarda ChatGPT'yi açıp, kullandığım cihazın marka ve modelini ve yaşadığım problemi yazıp "Reddit ve benzeri sosyal platformlarda bu sorunu yaşayanlar var mı, varsa nasıl çözmüşler?" diye soruyorum, çoğu zaman işe yarıyor. O oradaki yorumları tarayıp Türkçeye çevirip sana gösteriyor. Hatta midemde sıkıntı vardı, onu bile bu yöntemle hafiflettim. Kendi yorumuna bırakırsan sapıtıyor ama kaynak bulması konusunda yönlendirirsen Google'dan daha iyi sonuçlar buluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X