Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (462. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.504
Cevap
276
Favori
575.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde Moza ES Wheel ve bu direksiyona uyumlu R12 Mod simit eklentisi var düşünen varsa ulaşabilir satmak istiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    LG OLED Evo 48C3 + Alienware AW2723DF / Argon Audio Forte A5 White / Asus RoG Azoth Snow + Monsgeek M1 V5 / Razer Deathadder v2 Pro + Razer Deathadder v3 Pro / Razer Razer BlackShark V2 Pro 2023 / Steelseries QcK Prism Destiny Edition
    Xbox Wireless Controller / Moza Racing R5 + TSW + SRP LC / Moza HGP Shifter + MAN TGA Knob / DIY Button Box / Moza Multi-function Stalks
    Fiat Egea Cross Urban 1.4 Fire 2023
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Hocam sana da simucube alalım. Şaka bir yana da direlsiyonu değiştirme bence. Özellikle güzel bir pedal setin olsun. Gerisi gelir 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • PS5 var. T300 için SF1000 alma arefesindeyim. Olumsuz bir yorumu olan var mıdır?
    250 euro tutacak. Sıfır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Türkiye fiyatına göre çok uygun ben de geçen hafta aldım sf1000 2. El. Henüz çok yeni kullanıcısıyım fakat şimdilik bir sıkıntısını yaşamadım. Şuanda thrustmasterın en iyi f1 direksiyonu zaten.

Ps5 ve PC’de kullanıyorum. T300 base kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jermines -- 29 Mayıs 2024; 9:1:48 >
  • jermines kullanıcısına yanıt
    Çok iyi. Size özelden yazacağım.

Thrustmaster ekosisteminin en iyi ürünüdür, bir süre kullandım (DD geçmeden önce) tavsiye ederim (F1 oynuyorsanız). GT yarışları için alacaksanız o ekranın bir anlamı olmayacak bunu da belirteyim kimse direksiyon üstündeki ekrana bakmayı tercih etmez GT sınıfında bunun yerine Dashboard almak veya telefon tablet ile dashboard sağlamak daha ucuz ve kullanışlı. Ben severek kullanmıştım, gayet güzel ürün.

• Vurucumillerr V kullanıcısına yanıt

glocal zone dan alınca vergi biniyor mu üstüne? Yoksa orada gördüklerimiz vergi dahil fiyatı mı?

Glocalzone yolcu beraberi getirtilen bir sistem. Valizde geliyor, vergisiz fiyatlar. Olurda havalimanında takılır vergi isterlerse nasıl bir prosedürleri var bilmiyorum.

Sistem seyahat edenlerle ürün getirmek isteyenleri buluşturuyor. Arada hem Glocalzone’a hem de getirene komisyon veriyorsunuz. Sistemin belirlediği ürün fiyatına göre min-max komisyon oranları var. Getiren sizden max sınır üzeri talep edemiyor. Önce komisyonda anlaşıp iki tarafta okeylerse ödeme kısmına geçiyorsunuz. Siz ödemeyi Glocalzone’a yapıyorsunuz. Getirecek kişi kendi cebinden ürünü alıp getiriyor. Teslimatta onaylıyorsunuz sistem ödemeyi getirene aktarıyor.

Haricen sitenin belirlediği site+getiren komisyonunu önden öderseniz anlaşma yapmadan hazırda bekleyen birisi talebinizi uygun bulup onaylayabilir. Önden ödeme yaptığınızda çok daha fazla kişiye gösteriyor. Ama getirene düşük komisyon ayarlandığı için ilk defa sisteme giren tabiri caizse çömez birisi makul bulup onaylayabilir. Onun dışında çok beklersiniz.

Ben Fanatec 911 GT3 ve McLaren direksiyon getirtmiştim tek seferde. İkisine 40eur komisyon getirene + 20eur Glocalzone’a vermiştim. O fiyatlara geitren bir daha çıkmadı 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmanarts -- 29 Mayıs 2024; 18:43:50 >

• tnt_cem kullanıcısına yanıt
    Platform ps5.
    Harici bir dashboard yapamam. En azından ben bilmiyorum. Oturma pozisyonum f1 ile gt arası. Pov ayarıma göre sf1000 üzerindeki ekran cuk oturuyor :)) neden kimse bakmak dediniz? Ben hud'u mümkün olan en temiz şekilde kullanıyorum. Yine de işime yaramaz mı?

İlave: sf1000 üzerindeki tuş sayısı da cazip geliyor. Tüm herşeyi mfd açmadan halletmek vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayCicik -- 29 Mayıs 2024; 22:50:24 >
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt

gelbura' ya uğradım pazartesi günü. Simagic alpha vardı mini olmayan. Sıralı vitesi vardı bir de onu kullandım. pedalları göstermek için oturtu Ali bey ama base falan da müthiş güzeldi. Biraz ayar lazımdı sadece ama ağırlık hissi çok gerçekçiydi.

Arkadaşa da R9 set aldık komple kokpitli falan pazertesi günü istanbuldan. Profesyonel rallici kendisi gerçekte de yarışıyor şu an copilotluk yapıyor gerçi. Güzel fiyata bulduk 90k ufak pazarlık ettik 87ye düşürdü. R9 set cs wheel olan , 2 tane ek momo direksiyon, wolf racing kokpit 3 yollu olan büyükten, g9 49 2000nit curve monitör, bilgisayar, moza H vites.

Dün kurulumunu yaptım arkadaşa ve acayip hoşuma gitti R9 base. Eğlence olarak ikisi de aynı ama profesyonel ya da gerçekçilik olarak R9 daha bir iyi geldi. O 2,5kg cs direksiyon ve r9 un 9nm gücü çok iyi bir ikili oluyor ve gerçekçi araç toplama hissini yaşatıyor.

R5'den çok memnunum gerçi fakat seneye mutlaka upgrade ederim ben. Spor da yaptığım için kollar da kuvvetli e sürekli de yarış yapıyoruz. Profesyonel olmasam da gerçekç ağırlık hissi olarak r9 çok daha iyi olacak. Yani şöyle diyeyim 30/33cm ağır direksiyon kullanmak istediğim için R9 ya da üstüne geçerim yoksa 28cm es direksiypn ile R5 'de güzel ikili. 5.5nm yetiyor ES wheel ile ama gerçek boy direksiyon takınca ağırlık hissi biraz kayboluyor tabi. R12 saçma fiyatlarda olmasa da getirse keşke gelbura Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

Şun ofestli momo taktım onu kullanıyorum. Bir de sıralı vites aldım pazartesi günü Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] Sıralı vitesi Türkiyede alan tek benim herhalde :D

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Elimde Ortombo DD1 direksiyon standı var, ihtiyaç kalmadığı için satmak niyetimdeyim.

İlgilenen olursa ilan dükkanımda bulunmaktadır.

LG OLED Evo 48C3 + Alienware AW2723DF / Argon Audio Forte A5 White / Asus RoG Azoth Snow + Monsgeek M1 V5 / Razer Deathadder v2 Pro + Razer Deathadder v3 Pro / Razer Razer BlackShark V2 Pro 2023 / Steelseries QcK Prism Destiny Edition
    Xbox Wireless Controller / Moza Racing R5 + TSW + SRP LC / Moza HGP Shifter + MAN TGA Knob / DIY Button Box / Moza Multi-function Stalks
    Fiat Egea Cross Urban 1.4 Fire 2023
  • Merhabalar, sarı sitede drone satışı yapan firma aynı zamanda sim ekipmanları da satmakta. Kendilerinden daha önce alışveriş yapan var mı önerir mi?

Donanım, yazılım konusunda tecrübeliler 1 yıl kendi garantileri altında satıyorlar ürünleri. DD1 F1 aldım ben kendilerinden. Güncellerken sıkıntı yaşamıştım. En eski sürüm diye düz DD1 yazılımı atınca brick olmuştu. Götürdüm düzelttiler. Al-Sat firması değiller, savunma sanayiine drone üretiyorlar. Gidip tanışırsanız güveniniz daha da artar.

Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Hayatımda ilk defa direksiyon yapacağım. Şuradaki dosyayı satın alıp belki birkaç malzeme de alabilirim. Şu direksiyonu yapacağım ortaya nasıl bir şey çıkacak aşırı merak ediyorum.

simit herhale sadece. base yapmıyorlar.

Ne mutlu Türküm Diyene

Sadece simit hocam. Ben direksiyonu yapacağım. Malzemeleri ya ordan sipariş ederim teker teker. Ya da ankarada yaptırırım. Aşırı uyguna gelecek.

• o değil de moza r5 ve üstü kullanacaksanız gamestand pro falan almayın hatta ayrı stand almayın. R5'de bile gmestand pro zangır zangır sallanıyor, vites ve elfreni kısmı düdük kadar zaten uzatma aparatı yapmadı adam 1 senedir. Yaparsa da eski alanlar para verip alacak zaten ama hiç almam boşa para harcamam bu standa.

T300'e kadar yetiyordu ama r5 ile yetersiz olduğunu anladım. Hele sert bir el freni ve sıralı vites kullanılıyorsa her seferinde stand dandun oynuyor. ORtombo belki yine ağırdır ama ortombo bile almam artık. Direkt sigma profilden yaptırtacağım.

Yer sıkıntısı çeken de katlanır ortombo alsın, diğer türlü koltuk ayrı stand ayrı kullanacak kişiler boşuna ayrı stand'a para vermesin bence.   belki koltuklu olarak gamestand pro sağlam olabilir ama yine de vites fren kısmı desteksiz ve benim gibi elastomer'li el freni kullanıldığında stand esniyip bükülüyor resmen hatta önden havaya kalkıyor :D

Ne mutlu Türküm Diyene

Dd hariç katlanır kokpitler yeterli. Ama ddye geçince(farketmez hangisi olursa olsun) mutlaka sigma kokpit yapılmalı. Bakın ortombo demiyorum direkt sigma profil. Geçen bakıyım dedim kokpitlere 20-30 bin tl. Uzay mekiği mi alıyoruz anlamıyorum. Ben wolf racingten 10 bine almıştım cuk diye oturdu valla Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.