Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (421. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.353
Cevap
275
Favori
555.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hayırlı olsun benim de kokpit boyadan yeni çıktı oğuz bey ile görüşüyoruz yakında elimde olur inşallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sim racing ile pek alakası olmayan biri olarak konudaki mesajları ve youtube videolarını izledikçe heves edip set alasım geliyor. Ancak yaklaşık 10 sene önce g29 alıp çok uzun süre kullanmadan sattığım için kendimi frenliyorum. Alayım sarmazsa satarım dedim ama sahibinden de gördüğüm kadarıyla piyasası çok yavaş gibi. Yani muhtemelen satamam.

Ancak yine de asetto corsa ve iracing oynarım diye set araştırması yaptım. Şuan itopya indirimi ile (indirim bitmesine 2 saat kaldı);

Thrustmaster TS-PC RACER

Thrustmaster T-LCM

Thrustmaster TH8A

bu 3 parça ürün 29,357 lira tutuyor.

Bu sete alternatif, 20,500 liraya DD sistem moza r5 var ancak onun direksiyon simitlerinin sadece r5 base'de kullanılabiliyor olması ve pedallarını beğenmediğim için mozaya sıcak bakmıyorum.

2 saat içinde ya bir delilik yapıp siparişi geçicem ya da oynamayacağım konusunda kendimi ikna edip vazgeçicem. Bakalım ne olacak Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

• İyi akşamlar. Thrustmaster sf1000 almıştım. Direksiyon üzerinden wifi bağlantısı lnı yaptım. F1 2022 oynadım biraz daha sonra kapattım açtım vs oyuna bağlanamıyorum saatlerdir uğraştım yok oyun görmüyor direksiyonu. Neyi yanlış neyi eksik yapıyorum bilen başına gelen varsa lütfen yol yordam göstersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Texaslı kullanıcısına yanıt

Selam hocam kokpit hazır mı yoksa siz mi tasarladınız? siz tasarladıysanız siyah profilleri nerden aldınız ya da boyadınız mı

• Gungorrr G kullanıcısına yanıt

thrustmasterın uygulamsında görünüyor mu hocam

• c0mpeng C kullanıcısına yanıt
    Selam hocam. Kokpiti hazır olarak satın aldım, bu şekilde geldi. Wolf Racing’den ( Doğuş Kalıp) satın aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texaslı -- 27 Mart 2023; 0:25:46 >
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Size de hayırlı olmasını dilerim.

• c0mpeng C kullanıcısına yanıt

Thrustmaster uygulaması üzerinden bakmadım hiç. Direksiyonu wifi ile eslestirdim oyunu oynadım sıkıntı yok. Daha sonra oyunu girmeden PS4 ayarlar üzerinden uygulama kayıtlı verileri silerken f1 22 yide sildim yanlışlıkla. Onunla mı alakalı diyeceğim ama bilemiyorum yok ne yapsam olmadı

• Xallez kullanıcısına yanıt

Aynı kampanyadan üç hafta evvel bu ürünleri almıştım . Umarım satın alımı yapmışsınızdır. Kolay kolay denk gelinmeyecek fiyatlar bunlar ülke piyasası göz önünde bulundurunca. Evet ucuz değil belki ama yine de ülkede bu ürünlerin satıldığı diğer satıcılara bakınca daha makul rakamlar görmek hayal...

• thrustmaster ts-pc sahibiyim. direct drive sisteme geçme niyetim var. elimdeki direksiyonları da kullanabilmek için tm'nin yeni direct drive base i t818 almayı düşünüyorum ancak yakın zamanda türkiye'de satılacak mı hiç bir bilgi bulamadım.

bir ihtimal yurt dışından gelecek arkadaşa getirtmeyi düşünüyorum. acaba o zamana kadar beklemeyip moza r9 sistem mi alsam hangisi daha kalitelidir işin içinden çıkamadım.

• Arkadaşlar dün de yazmıştım ama amacım darlamak değil kimseyi. Sf1000 direksiyon ve t300 RS almıştım ilk an kurdum sf1000 i wifi üzerinden eşleştirdim ve f1 2022 oynadım. Kapatıp daha sonra açtığım da oyunu açıyorum ama direksiyonu görmüyor ya da direksiyon PS4 ü görmüyor bilemiyorum oyun oynayamıyorum işte. Dünden beri izlemedigim video kalmadı yok olmuyor ne yapsam olmuyor bir yerde bir hata yapıyorum ama nerede bulamadım delirme noktasındayım artık

• Merhaba bir kaç yıl g29 pedalından sonra artık loadcell bir pedala geçmek istiyorum düne kadar T-LCM almaya kararlıydım fakat bugün GPX Blue 92 Ultimate adında bir pedal daha gördüm pek inceleme falan olmadığı için buraya yazmak istedim açıkcası iki pedalında sorunları var mı yokmu eğer muadili varsa neler bunları bilmek için yazıyorum ( forum sitelerini neredeyse ilk kullanışım yanlış bir şey yazıyorsam kusura bakmayın)

• wasaby W kullanıcısına yanıt

Thrustmaster t818 dd set alma niyetiniz var ve ürünün gelme durumunu beklemeyeyim diyip Moza r9 alacaksanız bence biraz daha düşünün derim. Moza r9 çok iyi bir set olabilir ama Thrustmaster t818 ile r9 aynı klasmanda değil. O nedenle r9 alırsanız sonra aklınız kalabilir t818 de. Ben biraz daha bekleyin derim. Thrustmaster sitesinde t818 için siteye özel gibi ifadeler var. Muhtemelen yaza doğru gelebilir ama tabi markanın Türkiye distribütörü ile de iletişime geçmekte fayda var. Hali hazırda elinizdeki set zaten çok iyi, sizin yerinizde olsam acale etmez beklerdim.

DÜZELTME: Bu arada bir düzeltme yapmam gerekiyor. Moza r9 ile Thrustmaster t818 aynı klasmanda değil derken bir an için r5 ten bahsettiğinizi düşündüm ama mesajımı sonradan okuyunca r9 olduğunu idrak ettim ve doğru olmayan bir mesaj yazdığımı fark ettim. T818 ile R9 aynı klasmanda değil hatalı bir söylem oldu kısacası. R5 ile T818 aynı klasmanda değil demek istemiştim ama zaten r5 ten değil r9 dan bahsetmişsiniz. Dolayısıyla bu durumda seçim yapma aşaması hangi markayı almayı tercih edersiniz sorusunun sizin için cevabına kalmış oluyor. Thrustmaster'ın yazılım desteği, oyunlarda ki performansı vs ve Moza R9 için de aynı durumların kıyasını yaptıktan sonra karar vemrek doğru olacaktır. Tabi bu kıyası yapmak için önce cihazın (t818) ülkemize gelmesi gerekiyor. Sizin de yabancı kaynaklı inceleme yazılarına göz atmanızda fayda var tabi.++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 28 Mart 2023; 21:57:33 >

• Gelburadan aldığım bilgiye göre 1 hafta içinde moza r5’in loadcell pedallı bundle satışa çıkacakmış. İlgilenen varsa bilginiz olsun.

• venom800 kullanıcısına yanıt

cevabınız için çok teşekkürler. başta anlam verememiştim neden farklı klasmanda diye ancak düzeltmişsiniz mesajı :)

t818 sanırım türkiye'de satılmayacak. gelbura planlarında olmadığını söyledi.

moza r9 artı direksiyon simidi alsak 30 bine patlıyor. artık tek çare arkadaşa t818 getirteceğiz. umarım gümrükte vb. bir sıkıntı çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasaby -- 29 Mart 2023; 21:53:49 >
  • izmir'de direct drive sistem deneyebileceğimiz bir yer var mı?

• Xallez kullanıcısına yanıt
    2 ay oldu mevcut bundle i alalı. Kurup oynayamadım daha :)) üst versiyonu geliyor demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 31 Mart 2023; 10:19:5 >
  • SRP pedallı bundle olacak diye biliyorum.

• Arkadaşlar Wolf Racing den giderek görerek aldığım kokpitim geldi

Oğuz beye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim

Şuan altında sanki halısı eksik gibi halısı ile hoş duruyor

Sağ taraftaki vites ve el frene kolun tutuş açısına göre ayar verdim daha rahat tutuluyor

Yalnız el freni konumu yanlış mı

Ps5 e el frenini usb ile bağlayabiliyor muyuz

TGT 2 servoda yer kalmadı

Kaliteli de olsa USB uzatıcılar performansı düşürür mü ?

pedal seti olarak T-LCM pedal aldım fakat ,

devriyaj çokk yumuşak , gaz ise hafif sert gibiydi

Yer değiştirerek doğru mu yaptım yurt dışı videoda öyle yapıyorlardı ama fabrika üretici firma bunu bilmez mi ?

Debriyaja göre sert olma sebebi daha gaz hissiyatı mıdır ?

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PES_21_Murat -- 31 Mart 2023; 11:36:42 >

• 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.