Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (393. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.584
Cevap
275
Favori
584.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ersin sadece base ile 8 nm boostumu aldın

Leave Me Alone I Know What I'm Doing

- AMD Ryzen 7 5800X3D | XFX RADEON 7900XT 20GB | MSI B450 TOMAHAWK MAX | Samsung 970 EVO Plus M2 SSD 1TB | Lian Li Lancool III | MSI MPG A850G PCIE5 850W ATX 3.0 80+ Gold | Xiaomi Mi 34' Gaming Monitör | Razer DeathAdder 3500 | Razer Ornata Chroma V2 | CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus Ses Kartı | Sony WH-1000XM3 | Cooler Master MH751 | Xbox Series X Controller | Sony Dualshock 4 V2 -

Steam
  • to9y kullanıcısına yanıt

Aynen sadece base ve 8 nm güç adaptörünü almış

Aldığım sette pedal ve simit yok.

Psn : ersindash gamertag : ersindash2 Htc Vive / 3 X Viewsonic XG-2700 4K / Asus Z170 Delux - Corsair 780t - Corsair 16 Gb Ddr4 - Intel I7 6700K - Msi 1080 Gaming X - / Lg 47620S / Fanatec Clubsport Base 2 / Fanatec Clubsport Pedal V3 / Fanatec Clubsport F1 Rim /Fanatec Clubsport Shifter SQ V1.5 / CSL Steering Wheel P1 / Playseat Evolution / PS 4 / Xbox One / Astro A50 / Beats Studio Wireless / LG 65UB980V / Nvidia Shield Tv / Steam Box / Popcorn C-200 / Egreat 160s / Wii U / Wii / 3Ds / Ds / Wd Live Tv / Atlanta X-trend 9000 / Thecus N4100 Pro Nas 12 TB / Synology 1515 30 Tb Onkyo 616 / Jamo 606 HSC / New Ipad / Iphone 6 / Note 4
  • ersinx81 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun ersin kardeşim güle güle kullan

https://fanatec.com/eu-en/bundles/gran-turismo-dd-pro-5-nm

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinx81 -- 5 Nisan 2022; 7:20:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Psn : ersindash gamertag : ersindash2 Htc Vive / 3 X Viewsonic XG-2700 4K / Asus Z170 Delux - Corsair 780t - Corsair 16 Gb Ddr4 - Intel I7 6700K - Msi 1080 Gaming X - / Lg 47620S / Fanatec Clubsport Base 2 / Fanatec Clubsport Pedal V3 / Fanatec Clubsport F1 Rim /Fanatec Clubsport Shifter SQ V1.5 / CSL Steering Wheel P1 / Playseat Evolution / PS 4 / Xbox One / Astro A50 / Beats Studio Wireless / LG 65UB980V / Nvidia Shield Tv / Steam Box / Popcorn C-200 / Egreat 160s / Wii U / Wii / 3Ds / Ds / Wd Live Tv / Atlanta X-trend 9000 / Thecus N4100 Pro Nas 12 TB / Synology 1515 30 Tb Onkyo 616 / Jamo 606 HSC / New Ipad / Iphone 6 / Note 4
  • Merhabalar,

LOGITECH G Driving Force Vitesi satıyorum.

İlgilenenler için link,

https://forum.donanimhaber.com/satilik-logitech-g-driving-force-vites--152460183

İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0wen -- 6 Nisan 2022; 14:30:44 >

Origin ID:OnurMuratt
  • merhabalar, direksiyon standlarında kullanılan tırtıllı pul veya tırtıllı rondela diye geçen parçanın ölçüleri nedir acaba? kırıldığı için stabil durmuyor yanlış parça almak istemiyorum.

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _BaRoS_ -- 8 Nisan 2022; 23:50:43 >

Bu pula kaçlık vida takılıysa ona göre bu puldan alman gerek

Kırılıp yere düştüğü için diğer parçaları hiç kontrol etmemiştim. Mail attım metrik 8 tırtıllı pul imiş. Teşekkürler

• Ortombo DD1 Direksiyon Standı hakkındaki düşünceleriniz neler? Odamda çok fazla yer olmadığı için bu şekilde kompakt bir standa ihtiyacım var. Daha önce Spardox’un metal borulu olan standını kullanıyordum ama artık işimi görmemeye başladı.

Başka bir önerisi olan var mı? Ortombo DD1 bütçemi maksimum zorlayabileceğim düzeyde. Sigma panel işine falan girsem bu noktalara gelir mi?

Bir kaç kriterim var:
    - Sandalyeyi yere sabitleyip oynuyorum o yüzden koltuksuz olmalı,
    - Monitör masada duruyor, monitör standına ihtiyacım yok,
    - Genelde F1 oynuyorum o yüzden pedalların açısı önemli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

PSN: itsberkelium
  • itsberkelium kullanıcısına yanıt
    Ben de halen araştırıyorum stand mi alsam yer sıkıntısı sebebiyle katlanır standli koltuk mu alsam diye.

Ortombo fiyat çok yüksek gözüküyor. Oldukca benzer tasarımda gamestandpro diye bir marka var neredeyse yarı fiyatına. Gt7 grubunda bu standı fanatec ile kullananlar var kimsenin bir şikayeti yok

Katlanır olarak da spardox dx11 3700 lira civarında satılıyor ama pedal standı çok dandik sabitleyicisi bile yok. Nextlevel racing gt Lite çok daha büyük kaliteli duruyor fiyatı 4500lere çıkmış oluyor.

Ama gamestandpro nun 1500 lira olduğu yerde bu katlanır sezlongtan hallice koltuklara bu paralar çok gerçekten. Ben salonda tv karşısında olacağım icin katlanır olması önemli. İsim bitince katlayıp kilere koymak avantaj. Standlar 15-20kg taşımak pek pratik olmayacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Gamestandpro diğerlerine göre çok çok daha ucuz, evet. Ancak pedalların açısı pek iyi değil gibi geldi bana. Ortombo'yu tercih etme sebebim pedalların daha fazla yükseltilmesi olacak aslında.

PSN: itsberkelium
  • Ben game stand pro diyorum tam bir fiat performan ürünü

• Amazon almanyadan thrustmaster t300rs gt almayi dusunuyorum. Urunun garantisinin Turkiyede gecerliligi hakkinda yardimci olabilecek var midir? Konu hakkinda cok bilgim yok ancak arastirdigimda gorduklerime gore urun bozulmaya yatkin bir urun. O yuzden endiselerim var ama en azindan garantisi Turkiyede gecerli ise hic yoktan iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkknight061 -- 12 Nisan 2022; 22:12:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • amazon vasıtasıyla alıyorsanız 1 sene garantisi oluyor Amazon tarafından

Bende de game stand pro benzeri spardox vites aparatli var. Tam kur kaldır oyna kaldır tarzında. Tv nin yanında salonda hazır duruyor. G29'la kullanıyorum sallanti vs de olmuyor, tercihler arasına alınabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam ben de baktım fakat uygun fiyatlı bi şey göremedim amazon.de üzerinde.Fiyat nedir sizin baktığınızda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.