|
Ersin sadece base ile 8 nm boostumu aldın |
|

|
Ersin sadece base ile 8 nm boostumu aldın |
|
Sadece base almış arkadaş sanırım. Pedal falan yok anladığım kadarıyla. |
![]() Leave Me Alone I Know What I'm Doing - AMD Ryzen 7 5800X3D | XFX RADEON 7900XT 20GB | MSI B450 TOMAHAWK MAX | Samsung 970 EVO Plus M2 SSD 1TB | Lian Li Lancool III | MSI MPG A850G PCIE5 850W ATX 3.0 80+ Gold | Xiaomi Mi 34' Gaming Monitör | Razer DeathAdder 3500 | Razer Ornata Chroma V2 | CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus Ses Kartı | Sony WH-1000XM3 | Cooler Master MH751 | Xbox Series X Controller | Sony Dualshock 4 V2 - Steam |
|
Aynen sadece base ve 8 nm güç adaptörünü almış |
|
Sırf base olarak çıkmasını bekliyordum ,bunu yaptılar fakat bu sefer de güç adaptorunu koymuşlar Aldığım sette pedal ve simit yok. Gran Turismo DD Pro Wheel Base (8 Nm) https://fanatec.com/eu-en/racing-wheels-wheel-bases/wheel-bases/gran-turismo-dd-pro-wheel-base-8-nm |
|
Psn : ersindash gamertag : ersindash2 Htc Vive / 3 X Viewsonic XG-2700 4K / Asus Z170 Delux - Corsair 780t - Corsair 16 Gb Ddr4 - Intel I7 6700K - Msi 1080 Gaming X - / Lg 47620S / Fanatec Clubsport Base 2 / Fanatec Clubsport Pedal V3 / Fanatec Clubsport F1 Rim /Fanatec Clubsport Shifter SQ V1.5 / CSL Steering Wheel P1 / Playseat Evolution / PS 4 / Xbox One / Astro A50 / Beats Studio Wireless / LG 65UB980V / Nvidia Shield Tv / Steam Box / Popcorn C-200 / Egreat 160s / Wii U / Wii / 3Ds / Ds / Wd Live Tv / Atlanta X-trend 9000 / Thecus N4100 Pro Nas 12 TB / Synology 1515 30 Tb Onkyo 616 / Jamo 606 HSC / New Ipad / Iphone 6 / Note 4
|
|
Hayırlı olsun ersin kardeşim güle güle kullan |
|
sadece dd pro base ve adaptöre 600 vermektense bu sete 700 vermek daha mantıklı değil mi? https://fanatec.com/eu-en/bundles/gran-turismo-dd-pro-5-nm ![]() |
| _____________________________ |
|
İhtiyaca göre değişir, ben csl elite base i değiştirmek istiyordum. 5nm versiyon bende bir fark yaratmayabilirdi. Ayrıca pedal ve simitlerim mevcut. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinx81 -- 5 Nisan 2022; 7:20:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Psn : ersindash gamertag : ersindash2 Htc Vive / 3 X Viewsonic XG-2700 4K / Asus Z170 Delux - Corsair 780t - Corsair 16 Gb Ddr4 - Intel I7 6700K - Msi 1080 Gaming X - / Lg 47620S / Fanatec Clubsport Base 2 / Fanatec Clubsport Pedal V3 / Fanatec Clubsport F1 Rim /Fanatec Clubsport Shifter SQ V1.5 / CSL Steering Wheel P1 / Playseat Evolution / PS 4 / Xbox One / Astro A50 / Beats Studio Wireless / LG 65UB980V / Nvidia Shield Tv / Steam Box / Popcorn C-200 / Egreat 160s / Wii U / Wii / 3Ds / Ds / Wd Live Tv / Atlanta X-trend 9000 / Thecus N4100 Pro Nas 12 TB / Synology 1515 30 Tb Onkyo 616 / Jamo 606 HSC / New Ipad / Iphone 6 / Note 4
|
|
Merhabalar, LOGITECH G Driving Force Vitesi satıyorum. İlgilenenler için link, https://forum.donanimhaber.com/satilik-logitech-g-driving-force-vites--152460183 İyi forumlar.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0wen -- 6 Nisan 2022; 14:30:44 > |
Bu pula kaçlık vida takılıysa ona göre bu puldan alman gerek |
|
Kırılıp yere düştüğü için diğer parçaları hiç kontrol etmemiştim. Mail attım metrik 8 tırtıllı pul imiş. Teşekkürler |
|
PSN: itsberkelium |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Bence 2cm mdf veya sigma profilden kendiniz yapın, hem ekonomik olur hem de ileride tadilat yapmak isterseniz kafanıza göre değiştirirsiniz. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkknight061 -- 12 Nisan 2022; 22:12:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
amazon vasıtasıyla alıyorsanız 1 sene garantisi oluyor Amazon tarafından |
|
|