Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (243. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
9.158
Cevap
239
Favori
472.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
76. Sırada  bugün en iyi #44
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • herhangi bir aparat veya ekstra kablo gerekmeden dfgt ye g29 pedalı takabilirmiyim acaba ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iç elektroniğini kurcalarsan debriyajsız çalışır. ama hem debriyajı kullanayım hem de aparat olmasın dersen zor iş.
  • g29 alacaktım ama t300ü biraz araştırınca fikrim değişti.Yurtdışından alacağım hediye çeklerim vs var kıyaslarsak hangisini tercih etmeliyim.T3pa ve alcantra direksiyon farkını hissettirir mi yoksa standart mı almalıyım.

    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]


    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boras06 -- 10 Mart 2019; 22:11:34 >




  • Merhaba arkadaşlar amazondan alınma t300 alcantara direksiyon seti satılıktır. İstanbul Anadolu yakası elden teslim edebilirim. Ilgilenenler özel mesaj atabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thrustmaster'da TS-PC ve TS-XW'nin üzerinde gelen simitler artık add-on olarak alınabilecek.
    http://www.thrustmaster.com/en_US/Пресса/thrustmaster-teams-blancpain-gt-series-announce-upcoming-launches-two-new-add-wheel-rims-its-

    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 13 Mart 2019; 15:57:30 >




  • Selamlar,
    Daha önceleri Thrustmaster bayisinin fiyatlarının yüksek olduğuna ilişkin tartışmalar yaşanmıştı ve ben de yurt dışı ile 2 kata yakın fiyat farkı olduğu için hiç birşey almayı düşünmedim bu firmadan. Ama yine de gümrük vs. nedenleriyle pahalıya satmak zorunda kalıyor sanıyordum.
    Fakat firma şimdi kendisi yerli stand imal edip ithal ürünlerle benzer fiyattan satmaya başlayınca firmanın fırsatçı olup olmadığı konusunda süphelerim tavan yaptı.
    Belki sürüm az oluyor diye kar marjını yüksek tutuyor ama benim aklım bu fiyatları almadı. 3 parça demir, yerli üretim 1200 tl.
  • Şüpheye gerek yok fırsatçılar. Goygoya harcadıkları promosyonu indirim olarak tüketiciye yansıtsalar kimse yurtdışından almayla uğraşmaz.


    Edit : Youtuber ve yalaka kısmı gereksiz oldu. O kısmı düzeltiyorum. Tam olarak anlatmak istediğimi anlayamayanlar oldu. anlayan zaten ne demek istediğimi anladı.


    Youtuber veya başka mecralarda bu işlerle uğraşan emek veren insanlar var. Mesajım alındıysa fazlasına gerek yok.

    Tek istediğimiz Snoopy kullanan adam bir üst sete kolayca terfi etsin. G29 kullanan adam Fanatec veya TM almak için kendini parçalamasın. Üst segment ürünler için böbrek satmayalım. Mevcut vergi durumları , döviz kurları filan biliyoruz. Ama lütfen biraz bahsettiğim kitleyi düşünün. İnsanlar 3-5 oyun oynayacak kafa dağıtacak bir klavye mouse set için asgari ücret ödenmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkercom -- 15 Mart 2019; 17:1:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eng.

    Selamlar,
    Daha önceleri Thrustmaster bayisinin fiyatlarının yüksek olduğuna ilişkin tartışmalar yaşanmıştı ve ben de yurt dışı ile 2 kata yakın fiyat farkı olduğu için hiç birşey almayı düşünmedim bu firmadan. Ama yine de gümrük vs. nedenleriyle pahalıya satmak zorunda kalıyor sanıyordum.
    Fakat firma şimdi kendisi yerli stand imal edip ithal ürünlerle benzer fiyattan satmaya başlayınca firmanın fırsatçı olup olmadığı konusunda süphelerim tavan yaptı.
    Belki sürüm az oluyor diye kar marjını yüksek tutuyor ama benim aklım bu fiyatları almadı. 3 parça demir, yerli üretim 1200 tl.
    Arkadaşlar merhaba, öncelikle Direksiyon ve Koltuklarda vergilerle ilgili daha önce birkaç tartışmada belirttiklerimi tekrar kısaca belirtmek istiyorum, sonra ürettiğimiz standlarla ilgili yazacağım.
    Direksiyonlarda Eğer ticari olarak ithalat yaparsanız ( ticari yani bizim gibi toplu, bireysel amazondan alım değil!)
    Öncelikle Ürünün faturasının üstüne kargo faturası ve sigorta bedeli konur, sonra %20 Ötv eklenir, yeni kararnemeyle de çinde üretilenlere %30 daha ekleniyor sonra %18 kdv konuyor
    Çıkan rakamdan kabaca fatura bedeli düşülüp kalan rakam vergi olarak alınır
    Bundan sonra siz zaten ayrıca kargoyu ve sigortayı ödersini, gümrükçü, ardiye, ordino, beyanneme ödersiniz
    Bu hesapla yaklaşık Yurtdılşından aldığımız ürün %102 civarında maliyetle depoya girer.
    Sizin amazonda gördüğünüz fiyattan biz daha uyguna aldığımızdan aradaki fark karımızdır oda %20 ler civarına gelir burdaki satışımızdan.
    Bununla ilgili kafasında soru işareti olanlara açıkça mağazamıza gelin size ithalat evraklarımızı gösterelim dedik hala da diyoruz çekinecek bir şeyimiz yokki babalar gibi verdiğimiz vergiyi kimden saklayalım.
    Ha bunu tutup amazon fiyatıyla yada kaçakçılarla karşılaştırırsanız biz zaten çok pahalı kalırız buda doğru ama bunda bizim bir suçumuz yok, bizim suçumuz amazondan sizlere drop shipping yapmamamız, çünkü bu etik değil, yasal değil, doğru değil. direksiyon alacak kişi kendi cebini düşünecektir tabiki ama bizde kanunlara uymalıyız, bireysel oalrak temin edilenlerde kimse bişey diyemez.
    Fakat bizi fırsatçı olduğumuzla ilgili yazdıklarınız çok ayıp ve yazık, bizler Türkiye de adam gibi bu işi yapan tek firmayız, bir başka örnek gösterin, bundan yıllarca önce bu ülkede birçok ürün yoktu biz risk alıp getirdik, fuarlara katıldık, organizasyonlar yaptık tanıtmaya çalıştık. bu mu suçumuz?
    Yarıca youtuberlara verilenlerin parasını sizden çıkarttığımızı ima etmişsiniz, onlara verilen ürünler zaten belli girip videolarından görebilirsiniz, bir vites, direksiyon el freni. bunun parası ne kadar olabilir ki yıllarca tüm ürünlerde o kadar sizin söylediğiniz gibi bir fahiş fiyat olsun!
    biz istemez miyiz ucuza çok satmayı.
    madem o kadar kar marjımız var neden elektronik marketlere veremiyoruz ürünlerimizi? çünkü onlarda kar marjı istiyorlar ve vadeli ödiyorlar bunu yapabilmek için fiyatların çok daha yukarı çıkması lazım ama yapmıyoruz. kendi karımızdan ksıp online marketlere vermeye çalışıyoruz.

    Şimdi gelelim kendi ürettiklerimize, 3 parça demir dediğiniz ürün nasıl bir ürün haberiniz var mı? denediniz mi seri üretim için bir fiyat almayı, biz ithalat yapıp aynı fiyata satacağımıza kendi daha kaliteli ürünümüzü yapalım insanlar dhaa iyi ürün ve yerli ürün kullansın diyoruz, sizin yazdıklarınıza bakınca gerçekten üzülüyorum. bu kadar basit mi arkadaşlar, 3 demir hemen stand olsun.
    Kaç tane parça var lazer kesim, büküm, osu busu, herkes 1,5-2 mm kulanırken biz 3mm sac kullandık, sadece kutusu başlı başına iş, o ölçü yok, özel ürettiriyorsunuz o zamanbinlerce üretilmezse fiyat uçuyor. kargosu ayrı der, yurtdışı ürün 14-18 kiloyken biz 25 kilo ürün yaptık.sadece kargosu 50 lira civarında,
    ürün maliyeti kutusu kargosu, kdv si, karı derken bu fiyatlar bile düşük kalıyor.
    Ha şunu yapabilirdik, düz lamalardan kaynak yapıp boya atıp stand diye satabilirdik ama yapmadık. daha ucuza maletmek için direksiyon tablasını sabit yapabilirdik ama hareketli yaptık.
    Lğütfen bir şei eleştirirken konuyla ilgili detaylı bilgi sahibi olun. yapılan işi bu kadar basite indirgemeyin.
    3 demir parçasına 1200 lira dersen büyük haksızlık yapmış olursun.
    Sizlerin bizi desteklemeniz gerekirken resmen savaş açmış gibi yorumlar yazmanız gerçekten çok üzücü.
    Şunu bilin ki kimse çok satma şansı varken az satmak istemez.
    Hele Ortombo bunu asla yapmaz, bizden ürün alanlar beni şahsen tanıyanlar gayet iyi bilir, benim kapım hepinize açık gelin sohbet edelim konuşalım görün, ürünlere de yaptıklarımıza da bakın. yeni yaptığımız standları da paylaşıyorum iyi inceleyin benzerlerinden farklarını görün lütfen. O2 standında vites ve el freni aparatıda var ancak bu görselde yok haftaya paylaşıcam son halinin resimlerin.
    hepinizden destek bekliyoruz. herkes alırsa üretim sayısı artar ve maliyetler düşer bunu unutmayın.
    Sevgiler
    Mustafa GemiciSim Racing Ekipmanları [ANA KONU]
    Ortombo
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]




  • ilkercom kullanıcısına yanıt
    Sevgili @ilkerkom Şüpheye gerek yok diyorsan, senin iyi niyetinden şüphe etmek lazım bence!
    Arabalarda neden aynı şekilde konuşmuyorsunuz? arabalarla bizim ekipmanların durumu aynı, aynı vergilere tabiler neredeyse, hatta bazı ürünlerimiz daha yüksek verilerle geliyor!
    Kafanıza göre fikirlerle burada insanları yanıltmaya çalışmayın lütfen.

    Biz her zaman söylüyoruz gelin evrakları görün kardeşim, daha nasıl bir ispat istiyorsun?
    Ben ödediğim vergilerle kaçak getirip bizden çok ucuza satanlardan daha az kazandığımızı ispat ederim ama siz bu yazdıklarınızı nasıl ispat edeceksiniz?
    Yazık, buradan bilirkişi gibi tavırlarla insanları lütfen yanıltmayın. tamam uzaktan bakınca vergileri bilmeyen bir genç bunu düşünebilir anlarım ama sizler yetişkin insanlarsınız. bir iddia ve karalama yapacaksanız bunu sağlam dayanaklara oturtmalısınız. diğer cevabımı da oku lütfen.
    Yayıncılara goygoycu diyerek ve onlara verilen ekipmanların parasını müşterilerimizden çıkarttığımızı söyleyerek ne kadar ayıp ettiğinin farkındasındır umarım.
    Aslında bu yazdıklarınıza cevap vermemem lazım ama bu kadar haksız ithamlara sessiz kalmamak lazım.
    Sizler gerçekten iyi niyetli ve yapıcı olsanız, ararsınız beni sorarsınız bu neden böyle sen Türk firmasısın bizlere bu ekipmanları getiriyorsun neden pahalısın kardeşim, neden bizi mağdur ediyorsun, neden biz iyi ekipman kullanamıyoruz dersin bende sana gereken açıklamayı yaparım gerekirse kar almam veririm ne istersen, paran yoksa olduğunda ödersin ( bunu da defalarca yaptık ) yeter ki sen iyi niyetli ol bir adım at, ben sana elimden geleni yaparım ama böyle direk hiç tanımadığın birine bir firmaya kafana göre sallarsan, istediğin kadar forumda bir rütben olsun, ama bu şekilde hiçbir saygınlığın olmaz güzel kardeşim.

    Bize Pahalı diyenlerin tek hatası gerçekten vergilerden haberleri olmaması ama her gün arayıp amazonda şu fiyat siz de niye bu fiyat diyen birkaç kişi kadar olamamışsın.
    onlara da anlatıyoruz anlıyorlar, gene isteyen gidip sağdan soldan alıyor yada bizden.

    Son 5 aydır direksiyon ithalatı yapmıyoruz neden biliyor musun, sizin gibiler yüzünden insanlar gidip kaçakçıdan alıyor amazondan alıyor, ama sonra ne olacak bilinmiyor.
    biz fuarlara girip reklam yapalım, tv ye bile reklam verelim, dergilere sitelere reklam verelim, turnuvalar yapalım ,sponsor olalım Thrustmaster ı ve simulasyon ekipmanlarını tanıtalım yıllarca uğraşalım senin gibi bilgisiz küstah birkaç adam yüzünden bir sürü insan yanlış fikre kapılsın ( parasızlıktan alanları hariç tutuyorum ) biz reklamını yapalım, kaçakçı satsın. Bu mu senin istediğin?

    Amazon reklam yapıyormu, fuara giriyormu, turnuva düzenliyor mu, mağazası varmı ürünleri denetebiliyor mu? ya da Türkiye de garantili satıyorum diye yurtdışı depomuzda diye insanları kandıranlar bunları yapıyorlar mı? hayır,
    sattıkları ürünü tanıyorlar mı? gecenin 12 sinde arayıp ayar sorabiliyor musun? hayır. Ama biz bunları yapıyoruz.

    Ama sen ve senin gibiler yüzünden bu ülkedeki simulasyon dünyası ivme kazanamıyor. Klavye delikanlısı binbaşısı olmayın, insanları da yanlış yönlendirmeyin güzel kardeşim.
    Bilmediğiniz konuda ahkam kesmeyin. susmayı da bilin uzmanlığınız neyse ondan konuşun, yorum yapın, bu konularda da elbet fikrin vardır ama itham etme, karalama.
    Belli ki Oyun ekipmanları ticaretinden, ithalatından hiç haberiniz yok, o zaman bu konularda bilirkişi gibi yazmayı bırakın lütfen. Bir sürü insanın günahına giriyorsunuz ve ekmeğine maloluyor yazdıklarınız

    Selamlar
    Mustafa Gemici
    Ortombo




  • Sayın gemici çok uzun yazmışsın. çok uzun olduğu zaman laf kalabalığı olur. Laf kalabalığına da ayıracak vaktim yok.

    Bir üründe %50 vergi olur. %100 vergi olmaz. %200 vergi hiç olmaz. Sadece sizin değil bu piyasanın genel sıkıntısı bu. 100 dolarlık ürün ülkemizde 2000 liraya satılıyorsa ben lafa bakmam icraate bakarım.
  • Bir ürüne ederinden fazla fiyat verirsen alıcı istediği yerden almakta özgürdür. Amazon'dan TS-PC Racer aldım, 3500 lira civarına geldi herşeyiyle birlikte. Vergisini verdim aldım, kazıklarken utanmayanlar kaçakçı diye ağlamaya devam edebilirler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozan_26

    Bir ürüne ederinden fazla fiyat verirsen alıcı istediği yerden almakta özgürdür. Amazon'dan TS-PC Racer aldım, 3500 lira civarına geldi herşeyiyle birlikte. Vergisini verdim aldım, kazıklarken utanmayanlar kaçakçı diye ağlamaya devam edebilirler.
    Dediğiniz gibi isteyen istediği yerden alabildiğine göre kazıklama söz konusu nasıl oluyor anlamadım? Satıcı şartlarını belirtmiş isteyen alır isteyen almaz. Herkesin her şeyin farkında ve istenilen bilgiye ve fiyata ulaşılabilen bir çağdayız.
  • mustafagemici kullanıcısına yanıt
    Bu kadar uzun cevap verip zahmet etmenize gerek yoktu, maliyetle ilgili mesajlarınızı daha önce okumuştum.

    Ben yine de stand için söylediklerinize kişisel olarak katılamıyorum. Daha kalın malzeme kullanmış olabilirsiniz ama gümrük vergisi vs. olmadığı halde bu fiyat seviyelerine geldiyse bir yerde yanlışlık var bence.

    Mesela Wheel Stand Pro ürünü 120€ (yaklaşık 750tl) civarı, Paypal olmasa buraya gönderecek adamlar o fiyattan. Gümrük vs ile 900tl olsun. Burada birisi benzerini yapıyor ve daha ucuza mal edip satıyor. Bana göre o üründe daha çok işçilik var. Birebir görmediğim için kalitesine yorum yapamıyorum o ürünün ama yorumlara bakılırsa alanlar şikayetçi değil.

    O1 dediğiniz ürün sadece lazer kesim 4 levha gibi görünüyor resimlerden. Kaynak işçiliği pek göremedim. Next level racing yurt dışı 250$, siz de o fiyata satıyorsunuz. O firma bence en az %100 kar ediyordur o fiyattan.

    Benim eleştirmem bu konuda daha çok gelişme olması ve yaygınlaşması için. Yoksa isteyen alır istemeyen almaz. Umarım zaman içinde alternatifler çoğalır.

    Size bol kazançlı günler dilerim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ninapersson

    Dediğiniz gibi isteyen istediği yerden alabildiğine göre kazıklama söz konusu nasıl oluyor anlamadım? Satıcı şartlarını belirtmiş isteyen alır isteyen almaz. Herkesin her şeyin farkında ve istenilen bilgiye ve fiyata ulaşılabilen bir çağdayız.

    Alıntıları Göster
    Amazon'daki TS-PC fiyatına 2 pedallı T300 satılması benim için bir kazıklamadır. Dediğim ve dediğiniz gibi isteyen istediği yerden alır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozan_26

    Bir ürüne ederinden fazla fiyat verirsen alıcı istediği yerden almakta özgürdür. Amazon'dan TS-PC Racer aldım, 3500 lira civarına geldi herşeyiyle birlikte. Vergisini verdim aldım, kazıklarken utanmayanlar kaçakçı diye ağlamaya devam edebilirler.
    Ben de Amazon'a baktım ama şu aralar Avrupa Amazon Türkiye teslimat yapmıyor görünüyor. Sadece Amerika yapıyor. Orada da 110V cihazlar var muhtemelen. Siz nasıl yaptınız, eskiden mi oluyordu acaba?

    Avrupa'dan gelmemesi distribütör anlaşması kaynaklı mı bilemiyorum. Distribütör ürün getirmiyor, getirse 2 katına mal ediyor.

    İsteyen istediği yerden alamıyor bir anlamda. Birileri kapıda bekliyor galiba.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkercom

    Şüpheye gerek yok fırsatçılar. Goygoya harcadıkları promosyonu indirim olarak tüketiciye yansıtsalar kimse yurtdışından almayla uğraşmaz.


    Edit : Youtuber ve yalaka kısmı gereksiz oldu. O kısmı düzeltiyorum. Tam olarak anlatmak istediğimi anlayamayanlar oldu. anlayan zaten ne demek istediğimi anladı.


    Youtuber veya başka mecralarda bu işlerle uğraşan emek veren insanlar var. Mesajım alındıysa fazlasına gerek yok.

    Tek istediğimiz Snoopy kullanan adam bir üst sete kolayca terfi etsin. G29 kullanan adam Fanatec veya TM almak için kendini parçalamasın. Üst segment ürünler için böbrek satmayalım. Mevcut vergi durumları , döviz kurları filan biliyoruz. Ama lütfen biraz bahsettiğim kitleyi düşünün. İnsanlar 3-5 oyun oynayacak kafa dağıtacak bir klavye mouse set için asgari ücret ödenmesin.
    Bu kadar sert yoruma gerek yok her ne kadar bu olay tüm sektörlerde geçerli olsa da. Firmalar indirim yerine reklama para harcamayı tercih ediyorlar.

    Burada farklı olan durum ürünün fiyatı ile satış fiyatı arasının çok açık olması. İndirimi geçtim, makul fiyata satsa millet yine razı. Alternatif olmayınca durum bu oluyor.

    Thrustmaster'ın hiç umurunda değil. Bence burada başka gizli maliyetler var. Thrustmaster ürünleri biraz narin olduğu için arıza vs. daha yaygın sanırım. Bunların da bir maliyeti oluyordur distribütöre. Satış adedi az olduğu için de bir yerlere yedirilmesi lazım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eng.

    Ben de Amazon'a baktım ama şu aralar Avrupa Amazon Türkiye teslimat yapmıyor görünüyor. Sadece Amerika yapıyor. Orada da 110V cihazlar var muhtemelen. Siz nasıl yaptınız, eskiden mi oluyordu acaba?

    Avrupa'dan gelmemesi distribütör anlaşması kaynaklı mı bilemiyorum. Distribütör ürün getirmiyor, getirse 2 katına mal ediyor.

    İsteyen istediği yerden alamıyor bir anlamda. Birileri kapıda bekliyor galiba.

    Alıntıları Göster
    Voltaj muhabbeti nedeniyle amazon. de üzerinden almıştım. Teslimat yapmıyor olarak görünüyor ama adresi kabul ettiklerinden gönderiyorlar. İlk aldığım üründe motor içerisindeki fan sürtme yaptığından değişim istedim, yenisi bugün gümrükten geçti. Getiriyorlar yani, bir sorun yok.
    https://www.amazon.de/Thrustmaster-TS-PC-Racer-Lenkrad-Feedback/dp/B01N1IPCXZ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1552648931&sr=8-1&keywords=ts-pc+racer

    Daha ucuza, indirime giren TS-PC 488 Challenge var ama Prime müşterilerine özel olarak gözüküyor. T-GT de 499€




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozan_26

    Voltaj muhabbeti nedeniyle amazon. de üzerinden almıştım. Teslimat yapmıyor olarak görünüyor ama adresi kabul ettiklerinden gönderiyorlar. İlk aldığım üründe motor içerisindeki fan sürtme yaptığından değişim istedim, yenisi bugün gümrükten geçti. Getiriyorlar yani, bir sorun yok.
    https://www.amazon.de/Thrustmaster-TS-PC-Racer-Lenkrad-Feedback/dp/B01N1IPCXZ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1552648931&sr=8-1&keywords=ts-pc+racer

    Daha ucuza, indirime giren TS-PC 488 Challenge var ama Prime müşterilerine özel olarak gözüküyor. T-GT de 499€

    Alıntıları Göster
    Değişim falan şanssızlık olmuş anlaşılan ama Amazon yorumlara baktığımda alır almaz değişime gönderenlere rast geldiğim için şaşırmadım.

    Belki zaman içerisinde sim racing camiası geliştikçe yabancı firmalar daha çok ilgi gösterirler ülkemize.




  • Esasında işin özünde fiyatların mantıksız olması yatıyor.

    Nasıl dersen, orta halli bir direksiyon bir PS4 fiyatına geliyor. Bir stand da direksiyon fiyatına geliyor.

    Teknoloji azalıyor ama fiyat artıyor bir anlamda. Satış adetleri düştüğünden muhtemelen ama yine de garip böyle düşününce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eng.

    Değişim falan şanssızlık olmuş anlaşılan ama Amazon yorumlara baktığımda alır almaz değişime gönderenlere rast geldiğim için şaşırmadım.

    Belki zaman içerisinde sim racing camiası geliştikçe yabancı firmalar daha çok ilgi gösterirler ülkemize.

    Alıntıları Göster
    Peşin paranız varsa çok da alternatif aramaya gerek yok aslında, Amazon.de'deki fiyatlar yeterince makul ve hizmet kalitesi olarak kendini kanıtlamış bir marka. Elektronik ürünlerin 2 sene garantisi var, 30 günde iade veya değişim hakkı sunuyor. Değişim yapmasam bile kafam rahat olacaktı :)

    Ülkemizin gittiği durum ve vergi sistemini düşününce firmaların ilgisi daha da azalacaktır. 10 senelik G25'den beri teknoloji anlamında pek ilerleyemeyen G29'un fiyatları ortada maalesef.




  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.