Bildirim
sim kartsız nokia yı açmak?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sim kart yoksa ne kodu sorucak ki? _____________________________ beneath this mask there is more than flesh. beneath this mask there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. - V
-
abi zaten yeni nesil telefonlarin cogu simkartsiz calisabiliyo . _____________________________ hp pavilion dv9500 notebook . psp .xbox 360 arcade. toyota
TODAY TOMORROW TOYOTA -
uçuş modu olan telefonlar sim kartsız çalışabilir
edit:harf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 12 Ocak 2007; 19:59:59 >_____________________________
We fought him hard we fought him well
Out on the plains we gave him hell
But many came too much for Cree
Oh will we ever be set free?
-
arkadaşım benim 7610 um var telefona autostart diye bir programı telefona kurdum istediğim programı, oyunu simkart olmadan çalıştırıyorum _____________________________ -
artık uçaklarda telefon kullanılacak uçak modu olmayacak artık cepler simkart olmadan çalışmayacakmı :( _____________________________ YOK
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X