Bildirim
Nokia da menüye kartsız giriş?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aslı yok fotokopisi var -
boktan bi espri oldu ama ben böle bişi bilmiyorum olduğunuda sanmıyorum.sanırım asparagas bi haber.ayrıca olsa nolcakki:) -
+1 tamamen asparagas... abi olur mu oyle seyh hic?? yane burdan check ediyonuz tamam da yani abi bunada inanilmaz (yani gercek ise pardon) ama gercek olacagina hic ihtiml wermiyom -
e365 hocam siemens telefonlar o olayı çok rahatça yapıyolar sonuçta telefonun menüsü sim kart üzerinde diil ki gayet mantıklı ve olanaklı -
?! dedigim gibi olabilirde dedim ama bana mantiksiz geliyo.. ama arkadash nokia telefonlar demish.. bakiniz yukarisi -
siemenste oluyorsa nokia da neden olmasın ki bir donanim farkı yok ki.nokia böyle bir kodu teknik servis için koymuş olabilir.siemensler bunu kodsuz yapıyor zaten demek ki olanaklı -
siemens sl45 de bu var.Çünkü tel mmcyi kullanıyo hafıza olarak. -
dediğin olay uçak modu nokia larda yazılım hatası olarak def gelmiyor istersen bu fonk siyonun çalışmasını sağlayan proglar var c üzerine bir dosya yazıp olayı hallediyor file managerle o dosyayı kopyalayıp prog demosunu kaldırıp aynı yere dosyayı kopyalıyınca fonksiyon kalıcı oluyor -
n-gage'te oluyor o olay -
n-gage symbian 6.1 6600 7.0 çok bir şey fark etmez bence -
N-Gage zaten oyun ve müzik amaçli offline olmasa hiç bi ise yaramaz zati. Yani ngage o isi program yükleyerek yapmio kendinde var.. -
yok baba ole sey kımden duyduysan yanlıs -
benim dediim mi yanlis yoksa topic mi? Benim dediimin dogrulugundan eminim ama yine de ngage kullanan bi arkadas yazsin nasil olduunu... -
symbianlı nokyalarda olup olmadığını bilmiyorum ama diğer nokyalarda bir takım rakamlar tuşlayarak kartsız bi şekilde menülere erişilebiliyor... -
symbianlı nokyalarda olup olmadığını bilmiyorum ama diğer nokyalarda bir takım rakamlar tuşlayarak kartsız bi şekilde menülere erişilebiliyor... -
biri bana bunun faydasını yazabilirmi? -
wala yoldan kartsiz bi tel bulursun menusune girebilirsin :D baska bi yarari yok bence :) -
+1
thedevilslieutenant
bende bir programda gormustum neydi adi... hatırlayamadım abi.Onda flight mode vardi ben denemedim ama secince lutfen simdi teli kapatip sim kartınızı cıkarıp tekrar teli acin diyodu(incilazca olarak tabe) ben denemedım!!! -
abi o ozellikler 6600 p800 ve p900da standart war (p800den emin diilim) ama ayrica bi progtramsa gusel olur :d her nekdara ucaga binmesekte otobuste gusel olurdu.. el bide muavine anlat.. "abicim bunda flight mode war beele yapinca abs fln kitlenmiyo"...
Benzer içerikler
- maaşım qnb de kampanyası
- ultenic t10
- vodafone opet kampanyası
- a101 araç buzdolabı
- ticket geçen marketler ankara
- numara taşıma nasıl yapılır
- numara sorgulama
- teşhir telefon ne demek
- arabada kablosuz şarj nasıl çalışır
- powerbank önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı