Şimdi Ara

Sim kartsiz iphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben amerikadan 2g 8gb jailbreakli iphone aldim icinde sim kart takili degil su anda, hala amerikadayim. itunes'a baglayim dedim update cikti tam bilgim olmadigi icin iyi bari update etsin dedim, malum aktiflestirme ekrani cikti karsima. forumda biraz arastirma yaptim imei kayitli olmayan telefona jailbreak yapmayin diye uyari yazmis arkadas. ben su anda sim kart takmadan bu telefonu eski haline nasil getirebilirim yani menuye nasil erisebilirim? hangi surume update ettigimi de bilmiyorum..

• Telefonunuzda hangi sürüm yüklüydü bilseydiniz iyi olurdu. Tahminime göre 3.1.3 e geçmiştir telefonunuz. (iTunes dan bakıp kontrol edebilirsiniz)

3.1.3 den 3.1.2 ye geçiş varmı bilgim yok. Siz araştırın geçiş varsa 3.1.2 yi indirin. iTunes dan Restore ile birlikte command (Ctrl) tuşuna basın indirdiğiniz 3.1.2 yi tanıtın gerisini kendisi yapıyor bilgisayarla telefon.
  • bu islemi yaptiktan sonra tekrar jailbreak yapmak gerekiyor mu yoksa kendiliginden eski haline geliyor mu ?
  • att den bir hat alıp dene istersen prepaid satılıyordur heralde tmobile var dı ama att den emin değilim eğer olmazsa jailbreak ve unlock yapabilirsin o kadar da zor değil 3.1.3 olmasınında bir önemi yok 2g için sorun olmayacaktır.http://resim.donanimhaber.com/m_35613418/tm.htm konunun linki bu burdaki dosyaları (firmware olarak 3.1.2 dosyası yeterli 3.1.3 gerekmiyor update ettiğiniz için) indirip redsn0w ile adımları takip edin sonra istediğiniz hatla kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Sim Kart Blokesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.