Şimdi Ara

sim kart takmadan tel açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sim kartı takmadan telefonu açınca sim kartı takın diye bir mesaj geliyorya, orada birşeyler girip orayı geçebiliyorduk, menüye girebiliyorduk o neydi hatırlayan var mı? Amaç telnun çalışıp çalışmadığını denemek ve maalesef telefon Amerikada ve deneyecek sim kart yok. Bu arada telefon Nokia 8910i. Şimdiden saolun.

• ben hiç duymadım bunun yapılabildiğini...[rockbnd]
  • !
  • O bi tek philipslerde var biliyorum.
  • Series 60 larda bi program yüklüyorsun telefon simsiz açılıyor.Uçakta,otobüste kullanmak için.
    Adını bilmiyorum ama.Zaten senin telefonda çalışmaz.7650,3650,6600 kullananlarda çalışır.
  • külli yalan bunlar
  • siemens 45 serisinden sonrakilerin hepsinde standart vardır bu yani sim yoksa tele devam edeyimmi diye sorara ve bazı menülere ulaşırsın oyun vs gibi
  • yok bi kod giriyosun 4 sn bekliyosun falan ben onu biliyodum. çok denedim ama olmuyo..
    yalan bunlar
  • Arkadaşlar zamanında ericsson için vardı ve yapıyorduk. Ama nokia için varmı bilmiyorum o yüzden sorayım dedim. Ankarada Maltepe pazarında tanıdık vardı ona sordum, Nokia için böyle birşey yok, simsiz açamazsın dedi...
  • nasıl simsiz açılır ya çok garip
  • bende merak ettim walla
  • Vaayyy Amerikadasın ha!Öylemi
  • Sacmalamayin arkadaslar sadece arayabileceginiz numaralar sunlardir;

112

911

08 ehe
    arayin hepsi acil servis.
  • harbiden çok yaşlanmışız öyle bişey yok diyen gençler sizin tevellüdünüz yetmez öyle kodlar vardı ve misal nokia 5110 a (şimdiki telefonlar kadar anteni olan zamanın kibar telefonlarından) giriyodun sim kart olmadan yılan oyunu oynayabiliyodun şimdi lazım oldu eski bi nokia telefonu alarm olarak kullancam sim yok o kodu arıyorum netten komple kalkmış sanki :) konuyu bu yüzden hortlattım :P
  • vflzfv V kullanıcısına yanıt
    İyi hortlatmışın, bu konuyu açtığımı bile hatırlamıyorum😬

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.