Şimdi Ara

simlock nasıl açılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • açıkcası cep telefonu forum bölümüne ilk defa giriyorum.ilgi alanım da sayılmaz pek.bilgisayarlar üzerine takılırdım taki bugün arkadaşıma fransadan gelen n70 modell cep telefonunu görene dek.sadete gelirsem dediğim gibi arkadaşıma fransadan n 70 model cep telefonu geldi.ama simlock kilidi var,gittiğimiz bir telefoncu n70 in simlocklarının açılmadığı sölendi.bu simlock işi bi program yardımıyla mı oluyor acaba.sanırım oracle telekom koymuş simlocku onun yazıları var telefonun bazı bölümlerinde.yardımcı olursanız sevinirim.

• Telefona uygun kablo ve software vasıtasıyla oluyor ... Zaten sim kilitleri kapalı olduğu için birçok güzel telefondan mahrum kalıyoruz
  • açılır hocam bulundugunuz yerde (istanbuldaysanız eger doğubank ankaradaysanız kızılayda balıkçıoğlu iş hanı) telefonculara gıttıgınızde acarlar 5-10 ytl falan alırlar
  • 6630 ve sonrası cihazların (buna n70 de dahil) sim kilitleri maalesef henuz kırılamıyor ustadım
  • Izindeyken Izmirde bir telefoncu bulmustum t-MOBILE SIMLOCK lu N70 icin 100 dolar istedi.Kirdiracagimdan degil oylesine sormustum ancak kesinlikle kiriliyor.
  • sağol bunu duyduğum ii oldu yakında istanbula gitcem doğubankta biraz araştırma yaparım öyleyse
  • kesin kırılıyor deyip insanları heveslendirmeyin arkadaşlar telefoncuların klasik agzı dır bu yapamayacakları işler için fahiş fiyat verirler.
    hevesini kırmak istemem arkadaşım ama maalesef n70 in sim kilidi henuz kırılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgia

kesin kırılıyor deyip insanları heveslendirmeyin arkadaşlar telefoncuların klasik agzı dır bu yapamayacakları işler için fahiş fiyat verirler.
    hevesini kırmak istemem arkadaşım ama maalesef n70 in sim kilidi henuz kırılmıyor

Bilmeden konusma kiriliyor diyorsam kiriliyor.Asla o fiyat suan verilmez orasi ayri ancak ciddi ciddi bu isi yapan biri.Insan yapamayacagi isler icin yapilmiyor kirilimiyor bunlar henuz der cikar isin icinden.N70 ilk aldigim zamanda arastirmistim neden ozaman suan mumkun degil denen bir is icin kiriyorum densin.Yapamayacaklari isler icin fahis fiyat verirlermis.Neden telefoncu kariyerinimi dusunuyor.Peh be bir simlock kiramayan telefoncuya ben telefoncu demem derler diye.

• madem kırılıyor kıran adamın bana telefon numarasını yerini ver kırdıgı her n70 için sana 50 ytl vereyim ama kırılmazsa da alırım anlastık mı?
    quote:

Orjinalden alıntı: 7ES

quote:

Orjinalden alıntı: georgia

kesin kırılıyor deyip insanları heveslendirmeyin arkadaşlar telefoncuların klasik agzı dır bu yapamayacakları işler için fahiş fiyat verirler.

Bilmeden konusma kiriliyor diyorsam kiriliyor.Asla o fiyat suan verilmez orasi ayri ancak ciddi ciddi bu isi yapan biri.Insan yapamayacagi isler icin yapilmiyor kirilimiyor bunlar henuz der cikar isin icinden.N70 ilk aldigim zamanda arastirmistim neden ozaman suan mumkun degil denen bir is icin kiriyorum densin.Yapamayacaklari isler icin fahis fiyat verirlermis.Neden telefoncu kariyerinimi dusunuyor.Peh be bir simlock kiramayan telefoncuya ben telefoncu demem derler diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi georgia -- 24 Ekim 2006; 0:09:41 >

• n serilerının kilidi kırılamıyor ben ingilteredeyım ve burda sordugum butun telefoncularda aynı seyı soyluyor..bende n 80 almak ıstemıstım ama kırılamadıgını duyunca alamadım belkı zaman gectıkce bunun da cozumu olur
  • http://forum.donanimhaber.com/m_8524997/tm.htm burya bak burda ayrıntı var programla...kolay gelsin
  • arkadaşlar n serileri dahil 6630 6680 6280 simlock kırılıor alikulak85@gmail.com 150 ile 180ytl arsı değişio
  • simlock acılıo ama biraz pahalı 150 ytl 180 ytl arası alikulak85@gmail.com butun n serileri de dahil olmak uzere
  • İlginç...
    Varsayalım kırılıyor.
    Bu etik bir davranış mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sesyoksesyokdedim

İlginç...
    Varsayalım kırılıyor.
    Bu etik bir davranış mı?

Etik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless
    quote:

Orjinalden alıntı: sesyoksesyokdedim
    İlginç...
    Varsayalım kırılıyor.
    Bu etik bir davranış mı?

Etik.

Şöyle izah edeyim;
    Gerçekten bireysel kullanıcı için sorun değil ama bunun ticaretini yaparak ülkemize çok sayıda bu ve buna benzer ürünleri ucuz fiyatlarla sokarak bu işlem sonrası yüksek fiyatlara satan işgüzarlardan söz etmek istemiştim.

Bir de madem böyle niçin telefon markaları bu uygulamaya başvuruyorlar simlock koymaya kalkışıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 21 Kasım 2006; 16:06:13 >
  • 150ytl vereceğime teli burdan alırım hemde garantisi olur
  • " Gerçekten bireysel kullanıcı için sorun değil ama bunun ticaretini yaparak ülkemize çok sayıda bu ve buna benzer ürünleri ucuz fiyatlarla sokarak bu işlem sonrası yüksek fiyatlara satan işgüzarlardan söz etmek istemiştim. "

Katılıyorum. Kolay yoldan, kasmadan para kazanma isteği, durduramazsın.
  • arkadaşlar araştırdım ama pek bişey bulamadım internette,çinden 8800 sirocco ya da 8600 luna getirtmeyi düşünüyorum bunların simlock'u garantili bir şekilde istanbulda kırılır mı ? bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.