Neverwinter Nights 2'yi kaldırır ama Silverfall'da işlemcinden ötürü bir miktar tekleyebilir. Ayrıca Silverfall 1 gb ram da biraz kasılıyor. Onun dışında bu iki oyunu karşılaştırmak elma ile armutu karşılaştırmak gibi. Silverfall aksiyonun ağırlıkta olduğu, tek karakteri yönettiğin bir action RPG, yani Diablogillerden. NWN 2 ise Baldur's Gate ekolünden gelen oyun zamanının çoğunu diyalogları anlamakla geçirdiğin ağır abi RPGlerden.
Ben silverfall'ı 512 ram 128 ekran kartıyla çok rahat kasmadan bitirdim eski bilgisayarım ile :) güzel oyundu çok hoşuma gitti tavsiye ederim.
o zaman bana hitap eden silverfall. diablo, dungeon siege gibi üstten görünüş(planscape deniyor galiba) tarzında oyunları seviyorum. Başka tavsiye edebileceğiniz bu tarz oyun var mı? Skill vuruşlarıda görsel olursa daha hoş olur..
Daha önce oynadıklarım; - Sacred - Diablo 2 - Dungeon Siege 1- 2 - Divine Divinity - Lionheart
Senin şu ana kadar oynadığın oyunlar action RPG tarzında. Planescape Torment hardcore bir RPGdir. Bu oyunlardan farklıdır.
Sacred 2, Legend Hand Of God, Silverfall, Titan Quest, Mage Knight Apocalypse'ı dene. Bunları adam gibi oynayıp bitirene kadar Diablo 3 gelir zaten onu oynarsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme