Şimdi Ara

Silverfall Çıktı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
5.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bende 2dvd olarak full unu kurdum..herşey güzel hiç sorun yok high low falan hepsi tam..yalnız oyunu oynadım lvl 20 ye geldim....sonra oyunu başka hdd ye yükledim..savelerini kopyalıyorum...oyun hata veriyor. sonra save leri siliyorum oyun hatasız tam bir şekilde açılıyor..anlamadım bir çözümü bilen varsa yardım edebilirmi
  • Oyunu oynamadan önce görüntü ayarlarını değiştirirsem oyun başlamıyor. Tekrar Low'a getirsem bile değişmiyor, yükleme ekranında takılıp kalıyor. Oyunu en baştan kurdum ama hep standart ayarlarda oynamak zorunda kaldım.

Aynı sorunu yaşayan var mı ya da sebebini bilen?
  • oyun çok güzel özellikle goblin alıp tüfekle oynamanızı tavsiye ederim. en azından farklı bişi olur, hep elf, wizard vs.vs oynamaktan sıkılanlar için birebir.
    çözünürlüğü medium üzerine çıkaramamanın sebebi ise physix ekran kartınızın olmaması. varsa herşeyi açabiliyorsunuz.
  • Bu oyuna patch kurabilen var mı? Son çıkan 1.16 patch kurulmuyor, çünkü patch oyun kurulumunu algılayamıyor. Bende tek dvd'lik versiyonu var. Belki bu patch ile medium ayarın üzerine çıkılabiliyordur. Bu arada medium detail olması gereken yer sadece texture detail ayarı, diğer tüm ayarları en yüksek seviyeye getirebilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshulankesh

ya arkadaşlar bende 2dvd olarak full unu kurdum..herşey güzel hiç sorun yok high low falan hepsi tam..yalnız oyunu oynadım lvl 20 ye geldim....sonra oyunu başka hdd ye yükledim..savelerini kopyalıyorum...oyun hata veriyor. sonra save leri siliyorum oyun hatasız tam bir şekilde açılıyor..anlamadım bir çözümü bilen varsa yardım edebilirmi

Hocam 2 dvd'lik versiyonunu nereden buldun ? Genelde tek dvd olarak var piyasada...
  • Oyun tam anlamıyla bir grafik canavarıdır erkeken çıkmasından dolayı sadece medyumda oynanıyor yada full grafik oyanayacaksınız oyunu full grafik oynamayanlar grafikleri hakkkında yorum yapmasınlar oyunun hakkını vermek lazım bence güzel biraz sacred türü olmuş ve oyunun diablo ile tek alakası diablonun yaratıklarından esinlenilmiştir oyunun üstünde yazan creatureed kelimesidir sanırım yanlış okudunuz diablo yapımcıları olsaydı bilizzard felan olurdu değilmi.
  • hala ss yokmu ya?
  • Bir kaç tane ss koysaydınız bari
  • güzel oyunmuş,diabloya benziyo zaten diabloyu yapanlar yapmış,grafikler çizgifilm gibi ama benim hoşuma gitti
     Silverfall Çıktı

Silverfall Çıktı

Silverfall Çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NemesisR3 -- 19 Nisan 2007; 23:27:59 >

• Görüntüler güzel gibi ancak hoşuma gitmeyen şey börtü böcük ile otların ayırt edilememesi canafar dediğin saklanmaz kendini belli eder demi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NemesisR3

güzel oyunmuş,diabloya benziyo zaten diabloyu yapanlar yapmış,grafikler çizgifilm gibi ama benim hoşuma gitti
     Silverfall Çıktı

Silverfall Çıktı

Silverfall Çıktı

Öncelikle 2 gündür aralıksız oynuyorum okuldan geldikden sonra lvl 20 oldum itemlerim son derece SÜPER(iyide degil :D) ayrıca nemesis lvl kaçsın birde sende hic sikll felan göremedim??? sikllleri acmayı mı bilmioyrsun yoksa bilerekmi acmadın ayrıca suana kadar vurabildigim en yüksek damage 450 :D oldu

itemler(hatırladıgım kadarıyla one handed sword 58-98 air damage 5-7___kalkan armor 100 pary %25___üstlük 125 armor tecnolich %20_______bow olarak 48-80 shadow damage 2-4___ring lvl 15_earning lvl 10_kolluk MAVİ(elite özel item:D)20 armor ve baya bi özelligi var ___bot TURUNCU(ultimate item :D en zor cıkandan ve benim levelimde cok manyak bişi özelliklerini unttum ama dehşet:D_yedek silah olarak 70-183 fire damage 2-4 lük bi silahım var 2 tane one handed 55-75 lik var bankam da elite vs vs itemler dolu 10000 küsüratlı param var ve ayrıca ULTİMATE two handed balta var cok sekil:D yannız az damage veriyor )

nemesiz sende sölersen sevinirim bu arada sikll olarak melle atackda one handed siklini 10 yaptım ondan sora gelen ciritk i de 10 yaptım magic sikllerinde ise snow ball 10 gold ring 10 tornado 1(yeni actim yaramaz :Sbir sikll) sora lighting 5-sonic wawe 1(cok manyak damage verioyr üstelik alan:D) bide heal siklleri felan var

sizlerde yazarsanız sevinirm

• bende demosu wardı cok farklıymış be bari orjinalini alım resimler fikrimi, değiştirdi teşekküerler fakat bende dark messiah öneriyorum
  • Merhaba arkadaşlar oyunu bugün aldım setup kurulum olmadığı için patch kurulamıyor rarlı olmayan dvd istanbulda bulan varmı acaba reg dosyası bulabilsem
    halledicem ama bulamadım.
  • arkadaslar patchi bende yukleyemedim.razorun dedigi gibi patch installation'u göremiyor rarli oldugundan oyun.bi arakdas silverfall no-dvd crack dosyas1n1 yuklersek patchide kurabilecegimizi söyledi.dosyan1n boyutu 800 mb civar1nda bulan gören duyan olursa sevinirm. kimyaegr@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyaegr -- 15 Temmuz 2007; 0:00:28 >
  • Yokmu silverfall oynayan ??

Dün gece kurdum oyunu ve beni oldukça sardı ve ilk defa bir rpg'yi mage ile oynuyorum..

X1600pro agp 1 gb ram ve 3.2 ghz lik bilgisayarımda medium ve shadow kapalı ayarlarda zaman zaman çok kasılmasına rağmen silverfall ı sevdim..

Bu oyun kesinlikle mage karakterle oynanmalı...
  • Oyun harika fakat fazla sevilmemiş forumda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord_İkrimex

Oyun harika fakat fazla sevilmemiş forumda...

Maalesef dostum
  • Oyunu demosunu steam uzerinden indirip oynamaya basladim. Medium sayilabilecek ayarlarda 1024*768 cozunurlukte takilmalar oldu. Sistemim e6300 2gb. ram 8500GT Ekran karti. Oyunun degisik olan, cizgisel grafikleri gayet hoş bence. Lakin oyunun oynanabilirligi (oyunda gecirdigim 5 dk. icin soylemem gerekirse) pek iyi degil gibi. Ama belki options'tan degisik secenekler secilebiliyordur. Grafik olarak degerlendirebilirim sadece, ve gayet hoş bir havasi oldugunu soyleyebilirim. Ama sistemi zorladigi da bir gercek. Demo'larda patch'ler pek olmadigi icin genelde bu tur optimizasyon sorunlari normal oyunlarda giderilebiliyor. Belki tam surumunde yeni patch'lerle bu sorun da ortadan kalmistir/kalkacaktir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deoden

Oyunu demosunu steam uzerinden indirip oynamaya basladim. Medium sayilabilecek ayarlarda 1024*768 cozunurlukte takilmalar oldu. Sistemim e6300 2gb. ram 8500GT Ekran karti. Oyunun degisik olan, cizgisel grafikleri gayet hoş bence. Lakin oyunun oynanabilirligi (oyunda gecirdigim 5 dk. icin soylemem gerekirse) pek iyi degil gibi. Ama belki options'tan degisik secenekler secilebiliyordur. Grafik olarak degerlendirebilirim sadece, ve gayet hoş bir havasi oldugunu soyleyebilirim. Ama sistemi zorladigi da bir gercek. Demo'larda patch'ler pek olmadigi icin genelde bu tur optimizasyon sorunlari normal oyunlarda giderilebiliyor. Belki tam surumunde yeni patch'lerle bu sorun da ortadan kalmistir/kalkacaktir.

Oyunda kesinlikle bir optimizasyon sorunu var Zaman zaman sistemi çok kasıyor.Son zamanlarda çıkan rpg ler bunu adet edindi maalesef(örnek:titan quest)

Oyunun en büyük sorunlarından biri de map i açtıgınızda mouse un sol tuşundan elinizi çekerseniz mapi kapatana kadar hareket edemiyorsunuz...

Yine de action rpg seven arkadaşların oynaması gereken bir oyun bence..

Zaman buldukça ilerliyorum bende...lvl 19 dayım...

• Oyunu yei kurdum ve bayağı beğendim. 1.17 yaması ile oyun hatalarından biraz daha arındırılmış. Sacred'te bir dünya bug'a rağmen oyunu bitirmek için verdiğim çabayı hatırlayınca Silverfall açıkçası daha cazip geliyor.(wasser)

Oyunun grafikleri cellshade tekniği ile hazırlanmış ve gayet güzel. Resmi sitesinde oyunun PSP içinde hazırlandığından bahsediliyor. Son zamanlarda bu türle ilgili elimizin altında bir kaç oyun var; Loki, Two Worlds ve Silverfall açıkçası Titan'ın üstüne diğer oyunlardan daha iyi gidiyor. Yorumlara bakıp oynamıyorsanız yazık ediyorsunuz. Tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.